Ódzik a bocskorszíj

Szijjártó: csak azokat fogadja vissza Magyarország, akik az országnál érték el az EU-t

szip

Magyarország csak azokat a bevándorlókat fogadja vissza, akik az országnál léptek először az Európai Unió (EU) területére – közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán az MTI-vel.

Szijjártó Péter Wolfgang Sobotka osztrák belügyminiszter kijelentésére reagált, amely szerint Ausztria bírósághoz fordul, ha Magyarország nem fogadja vissza azokat a menedékkérőket, akiknek az uniós jog szerint ott kell menekültstátust kérniük, ahol először az Európai Unió területére léptek.
A külgazdasági és külügyminiszter közleményében kijelentette, “a magyar álláspont egyértelmű és változatlan, csak azokat fogadjuk vissza, akik Magyarországnál léptek először az Európai Unió területére”.
Rámutatott, a közel-keleti vagy afrikai illegális bevándorlók “nyilvánvalóan” más országoknál léptek az unió területére, az pedig, hogy a bevándorlókat ezekben az országokban nem regisztrálták, nem jelent kifogást.
“Az előírások be nem tartása nem mentesít a következmények alól” – fogalmazott.
Kiemelte, Magyarország betartja az európai szabályokat, megvédi a határokat és regisztrálja a bevándorlókat.
Az, hogy jelenleg csökken az Ausztriába érkező illegális bevándorlók száma, a szigorított magyar határvédelemnek köszönhető – tette hozzá.
“Tévúton jár mindenki, aki egy olyan országot kritizál, amely védi Európát, így védi Ausztriát is” – írta Szijjártó Péter.
(MTI)
Bal-Rad komm: Ez konkrétan az az eset, amikor a Nemmzetth Legnagyobb Puritánjának igaza van! Ám a JOG!-az másként rendeli…
Tekintettel arra, hogy a migránsoknak a HATÁRAINKHOZ ÉRVE NEM VOLTAK PAPÍRJAIK!
Többségüket Döbrögisztán hatóságai regisztrálták ELSŐKÉNT az EU-határain! A görögök nem!
Most hiába kapálózunk, hogy “de hát nem mi voltunk az elsők…”-NEM TUDJUK BIZONYÍTANI! Lehetne. Technikailag lehetne. Ha a görögök is akarnák!
Bizony most üt vissza a tavalyi meggondolatlanság. Már “induláskor” Szlovénia felé kellett volna terelni a hadat!
Puritánunk kapálódzásából mintha azt lehetne kitapasztalni, hogy komoly slameszben ücsörgünk!
Amiből csak egy tákolmánymódosítással tudnánk magunkat kirángatni. Saját hajunknál fogva!
Nem pedig referendummal. Miszerint a “MAGYAR” ORSZÁGGYŰLÉS DÖNTÉSE ALAPJÁN…

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ódzik a bocskorszíj bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Az osztrákok (és a svédek is) elmehetnek a kurva anyjukba! Tavaly még kellettek nekik a migránsok, mert olcsó munkaerőt láttak bennük. Aztán kiderült, hogy a többségük analfabéta és munkaképtelen, ezért most szabadulnának tőlük. Egyék meg, amit kifőztek. Nem Magyarország hívta meg a bevándorlókat, hanem a nyugati tőkések. A kormánynak most kell keménykednie.

 2. joci szerint:

  Ha csak egy is ide települ, megbukik Orbán népszavazási hitelessége. Már nagyon sokan lehetnek itt migránsok, lkaást kapnak + havi 150 ezer ellátással/fő, mert többször látni őket, mint a 115 ezer Kinait.

  • petymeg szerint:

   ++++

  • forradalom! szerint:

   A kínaiakat szinte észre sem venni,pedig hosszú évek óta itt vannak.Dolgoznak,ha nem lennének boltjaik,már alig kapnál valamit bárhol.Szorgalmas,udvarias,csendes népség, elfogadják a itt lévő viszonyokat,soha semmi balhé.Nem építenek égig érő pagodákat,mert a kecskebaszónak nem csak lakás,jövedelem kell ingyen,hanem rögtön egy óriás mecset is,és mindez a totálisan legatyásított magyar pénzéből.Szavazhattok akárhogy,ez ekkor is így lesz.

 3. V.kutya szerint:

  Értelmezzük a leírtakat:
  Magyarország – vagyis Orbánék – visszafogad (!!!!) ki tudja hány migráncsost, miközben kampányol a mi pénzünkből a visszafogadás ellen. Miközben egyetlen szó nem esik arról, hogy jelenleg hány migráncsos lakik az országban a ti pénzetekből ingyen, sőt, kb. két és félszeres közmunkásbér per fő juttatásból! Ez ám a magyar módi, gratulálok nemzetessék!
  Akkor végül is kire vagy mire “kell” szavazni a pártkatonáknak? És főleg miért (azon kívül, mert TGy azt mondta, hogy kötelező).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.