Vendetta?

A MEGTORLÁS MEGINDULT…

ven

(Kegyetlen, de igazságos. Olyat, amilyet megérdemeltek. Valamennyien az “Ogyesszai Hatiny” gyilkosai voltak.)

– Ogyesszában levágott kezekkel vittek kórházba két fiatal nácit. Az egyik karján a tetoválás Banderát éltette – a másikon az ismert uszító jelmondat. “Muszkákat a bitóra!”
– A harcok dúlta Avgyejevka környékén a néphadsereg felderítői öt holttestet találtak. Hármat vasvillával szúrtak agyon, kettőnek lapáttal verték szét a nyakcsigolyáját. A “bűnjelek” ott voltak mindegyik mellett.
Kiderült: ezek is Ogyesszáért fizettek.
– Harkovban is folyik az éjszakai nácivadászat. Három jómadarat találtak reggelre, örökre elcsendesülve. Mindhárom részese volt az “Ogyesszai Hatinynak”.
No hát, és igen. Túl eredendő bűneiken – “amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten”. Két év fél éve vagyunk szemtanúi az ő borzalmaiknak. Ütött hát a fizetség órája!
És hát ha a bíróság két és fél év alatt egyet sem vont felelősségre a gyilkosok közül – viszont az áldozatok tucatjait tartják ma is börtönben, néhányan meg eltűntek – nos, akkor majd a nép veszi kezébe az ügyeket!
(Csikós Sándor)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vendetta? bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Az ( mostanság) elérhetetlenek között sem ártana az igazság tétel, hasomló módszerrel.

 2. petymeg szerint:

  Itt is!

  • forradalom! szerint:

   Az oroszoknak igen nagy tapasztalatuk van a partizánháborúban,amit történelmük során mindig is csináltak.Nemcsak II.Világháborúra gondolok,már Napóleon is megtapasztalhatta dicső be és főleg kivonulásakor.Ennek is köszönhető,hogy 500ezer katonájából 6ezer ért vissza.
   Levadászni az összes mocsadék fasisztát,írmagjuk sem maradjon.Remélem,nem hagyják abba.Legalább megtudja mi a félelem,aki eddig csak másoknak okozott borzalmakat.Ne hagyjátok magatokat Ogyessza.

 3. feketerigo szerint:

  Na ez mar jo hir!! Csak tovabb teljes erövel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.