Berúgta a horda a motort!

Újabb akciót jelentett be a Fidesz

Közterületi kampányolásba és országjárásba kezd a Fidesz, hogy arra buzdítsa a választókat, szavazzanak nemmel az október 2-i kvótareferendumon.

A kampányról Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője számolt be Balatonfüreden, a Fidesz-KDNP évadnyitó frakcióülésének helyszínén. Elmondta, a Fidesz önkéntesei több mint 700 helyszínen szerveznek majd közterületi standolást, és csütörtökön elkezdődik a népszavazással kapcsolatos országjárás is, amelynek során több mint 200 fórumot tartanak – 80 előadó részvételével –, az elsőt Veszprémben. A szóvivő azt is közölte, hogy a korábbi kvótaellenes petíciójuk minden aláíróját megkeresik.

or

Népességfogyás
Tudatta továbbá, hogy a Fidesz-KDNP úgy döntött, a kampány idején a kormány által készített reklámokat jeleníti meg – a kabinet hozzájárulásával – televíziókban, rádiókban. Október 2-án pedig a kormánypártnak minden szavazókörben lesznek delegáltjai – tette hozzá.
Halász János tájékoztatást adott Orbán Viktor miniszterelnök frakcióülést megnyitó beszédéről is, amelyben – idézte – a kormányfő a családpolitikáról és a migrációs válságról szólt. Előbbivel kapcsolatban Orbán Viktor a népességfogyás megállítását nevezte a legfontosabbnak, aminek érdekében tovább kell erősíteni a családtámogatási rendszert, és tovább kell építeni a munkaalapú társadalmat.
Migrációügyben elhangzott – folytatta -, hogy az októberi népszavazás nem a napi belpolitikai küzdelmekről, hanem Magyarország jövőjéről szól, „az a tét, hogy meg tudjuk-e védeni közösségeinket, kultúránkat, és meg tudjuk-e erősíteni biztonságunkat”.
Szájer: Ez nagyban segítene
A sajtótájékoztatón Szájer József fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő elmondta, hogy a frakcióülésen részletes tájékoztatást adott a brüsszeli kvótacsomagról, a korábbi európai uniós döntésekről. Hangsúlyozta, hogy a Fidesz-KDNP-s EP-képviselők brüsszeli munkáját is nagyban segíti, ha a magyarok kinyilvánítják, nem kérnek a migránsok kötelező elosztásából.
Komoly mozgás lehet
Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a migrációs helyzetről adott számot. Elmondta, hogy az Európába történő bevándorlásnak két fő iránya van: Líbiából – a tengeren keresztül – Olaszország felé, valamint Törökország felől a Balkánon át. Utóbbival kapcsolatban kiemelte, hogy az EU és Törökország közötti egyezmény jövője bizonytalan.
Új fejleményként szólt arról, hogy Szerbia is “határőrizeti tevékenységbe kezdett” a szerb-bolgár és a szerb-macedón határon, aminek vannak bizonyos eredményei, de a magyar-szerb határon a nyomás állandó.
Ha az EU-török-megállapodás hatályát veszíti, és elindul a migránsok áradata, akkor “komoly mozgás” lehet ősszel – hívta fel a figyelmet Bakondi György, jelezve, hogy a kormány ezért úgy döntött, háromezerrel emeli a rendőrség létszámát, újabb kerítést húznak fel a magyar-szerb határra, manőverutat építenek, bővítik a technikai felszerelést. A mostani kerítés akkor nyújt megfelelő biztonságot, ha százak, ezrek érkeznek egyszerre, de fel kell készülni a legrosszabb forgatókönyvre is, hogy akár tízezrek érkeznek a határhoz – mondta.
Kiadják
A feleségét Németországban megfojtó afgán férfi ügyében – akit Kelebiánál fogták el – a főtanácsadó kérdésre kifejtette: a magyar rendőrség azért szállíttatta le a férfit és gyermekeit a Szerbiába tartó vonatról, mert nem voltak rendben az okmányaik, és miközben az ellenőrzésük megkezdődött, a német rendőrség kibocsátotta az elfogatóparancsot. A férfit kiutasítási őrizetbe helyezték, ki fogják őt adni Németországnak, a gyermekek pedig Fótra kerültek.
Orbán később száll be
Mint arról az Origo korábban beszámolt, Orbán Viktor aktív kampányra készül. A miniszterelnök a szerepvállalásával azt szeretné elérni, hogy minél többen menjenek el szavazni október 2-án, és voksoljanak nemmel. A Fidesz teljes mozgósítással készül a népszavazásra.
(origo)
Bal-Rad komm: Pazar témaösszekapcsolással rúgta be a VÁLASZTÁSOK MOTORJÁT a döbrögista horda. Migránskvóta és migránsroham! Ugyan a kettőnek köze nincs egymáshoz, mert az egyik jogi, a másik bűnügyi kategória, de hát…Együtt ez a kettő csodásan megférnek!
Ugyanakkor látszik, hogy a döbrogisták úgy kapaszkodnak a kvótareferendumba, mint fuldokló a szalmaszálba! Érthető! Az életükért küzdenek!
A rengeteg bukott időközi választás és beégés beindította náluk a veszélyérzeti reflexeket. Hiába donnyugja Kósa Fejenagy, hogy október elsején is-meg október harmadikán IS Döbrögi lesz a vajda, érzik: korántsem biztos a 2018-as diadal! Érzik, hogy megtört a lendület-VALAMI SIKERT KÉNE FÖLMUTATNI!
Valószínűleg rádöbbentek arra is, hogy a varázsszerként kitalált-TÉT NÉLKÜLINEK GONDOLT-kvótareferendum jelentőségének túllihegésével túltolták a biciklit!
Arra ugyanis-amikor ezt a bulit kitalálták-nem gondoltak, hogy a magyarok rájönnek a referendumra bocsájtott kérdés ellentmondásosságára!
DE A MAGYAROK-akiknek cca. nyolcvan százaléka elutasítja a migránsbetelepítést-LEGALÁBB FELE FÖLÖSLEGESNEK TARTJA A NÉPSZAVAZÁST!
A többség úgy véli, hogy a betelepítés tilalmát tákolmányba foglalva meg lehetne oldani a problémát!
ÁM A TÁKOLMÁNYOSÍTÁS NINCS IS TERVBE VÉVE A DÖBRÖGISTA HORDA RÉSZÉRŐL MÉG ABBAN AZ ESETBEN SEM, HA A REFERENDUM ÉRVÉNYES ÉS EREDMÉNYES LESZ!-ÉS GYŐZNEK A “NEM”-SZAVAZATOK!
Vajon miért nem?
Azért nem, mert MAGASABB SZINTŰ JOGI SZABÁLYOZÁST (EU-s-jog) DÖBRÖGISZTÁN TÁKOLMÁNYA NEM ÍRHAT FÖLÜL!
Hát ezért nem!
Viszont a kvótareferendum esetleges hordagyőzelme:
1.-legalább másfél esztendei folyamatos diadaljelentésekre és NÉPAKARAT KÉPVISELETÉRE VALÓ HIVATKOZÁSOKRA adhatna alapot a döbrögista hordának! ITTHON!
2.-a kvótareferendum a 2018-as “választások” technikai főpróbája lesz! Szavazatösszesítés-számlálás a választások kaptafájára lesz ráhúzva! Akárcsak a kvótakampány a “választási” kampányra!
“…kezdődik a népszavazással kapcsolatos országjárás is, amelynek során
több mint 200 fórumot tartanak…a korábbi kvótaellenes petíciójuk minden aláíróját megkeresik…Október 2-án pedig a kormánypártnak minden szavazókörben lesznek delegáltjai…”
-TOTÁLIS FELKÉSZÜLÉS A TÚLÉLÉSRE, AMI PEDIG TÖBB ANNÁL! 2018 TÉTJE A DÖBRÖGISTA HORDA SZÁMÁRA A MINDENT-VAGY SEMMIT!
Tudják jól: ha 2018-ban nem szereznek akár minimális parlamenti többséget-AMIVEL DÖBRÖGI VAJDA MARADHAT-az számukra a vég! Az börtön!
Az októberi kvótanépszavazás valójában erről szól! A legfaramucibb a dologban az, hogy a MAGYAROK SZÁMÁRA 2018-nak semmi jelentősége nincs! Teljesen mindegy, hogy melyik horda nyer! A maffiák közti háború szórakoztató lehet majd, de sem az országon, sem a megnyomorított tömegeken nem fog segíteni. Tehát mindegy hogy melyik banda nyer majd! A NÉP TOVÁBBRA IS VESZTES LESZ! Még annál is tovább!
A kvótareferendumon RÉSZT KELL VENNI! Ezzel valójában eleget teszünk alkotmányos jogaink gyakorlásának, DE SZAVAZNUNK EGYIK VAGY MÁSIK HORDÁNAK KEDVEZŐ MÓDON NEM SZABAD!
SE “IGEN”-SE”NEM”!
Ránk ne hivatkozhasson egyik bűnbanda sem! 26 éve ezt teszik!
RÁNK HIVATKOZVA LOPTAK MEG BENNÜNKET! ÉS MOST ISMÉT ÁLTALUNK AKARNAK ÖNMAGUK SZÁMÁRA NÉPSZERŰSÉGET ÖSSZECSIHOLNI! HIVATKOZÁSI ALAPNAK KELLÜNK CSAK! 26 ESZTENDEI RABLÁS ÉS FOSZTOGATÁS UTÁN!
De menjünk el a kvótareferendumra! Írjunk alá, és vegyük át a szavazócédulát és a borítékot. És menjünk be vele a fülkébe! Utána pedig a borítékot dobjuk az urnába!
Jelezzük nekik, hogy HAJLANDÓK VAGYUNK MOZDULNI! De ránk ne számítsanak!
És ha találnak egymillió üres borítékot!-akkor rájönnek: ITT A VÉG KEZDETE! ÜZENT A NÉP! ÜRES BORÍTÉKKAL ÜZENT!
ENNYIT ÉRTEK NEKÜNK HÖLGYEK ÉS URAK!
EGY JOGKÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI KVÓTANÉPSZAVAZÁS?
NE ADJUK HOZZÁ A SZAVAZATUNKAT!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Berúgta a horda a motort! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Gonda István szerint:

  Ma: “Donald Tusk arra utalgat, hogy nem lesz több kötelező kvóta”
  http://444.hu/2016/09/08/donald-tusk-arra-utalgat-hogy-nem-lesz-tobb-kotelezo-kvota

  Admin:

  Természetesen ÚJABBAT nem terveznek! Elég lesz a meglévőt teljesítenünk!

 2. zls-179 szerint:

  Szavazzon mindenki lelkiismerete szerint,az én szavazatomnak nem fog tapsolni és később hivatkozni, egy léhűtő csapat se tartozzanak bármely oldalhoz a tv gyárban!
  Mert elég,elég, és még egyszer elég volt mindannyiótokból!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.