Jó ez a qrmány…!

Pukli után Pilz sem akarja eltakarítani az Orbán-rezsimet

Képtalálat a következőre: „Pukli-kép”

Sorra nyilatkoznak az ellenzéki Tanítanék Mozgalom vezetői a kormánypárti Magyar Időknek. Pukli István után most Pilz Olivérnek adták meg a lehetőséget, hogy elmondja: Nem a kormánybuktatás, hanem az oktatási rendszer megváltoztatása a cél.

Pilz ugyanakkor azt is elmondta, hogy a kormánnyal nem tudnak együttműködni, a szaktárcánál hiába kezdeményeztek eddig külön egyeztetéseket.

pi

A Köznevelési Kerekasztalt nem tartják a megfelelő fórumnak.Az év eleji pedagógustiltakozási hullám után megalakult Tanítanék Mozgalom szerdán közzétett felhívásában úgy fogalmaz: “Sajnos azonban azt látjuk, hogy ez a kormány sem az általunk képviselt alapértékeket, sem az általunk javasolt gyakorlati formákat, eszközöket nem hajlandó átemelni, befogadni, megvalósítani. Amíg ez így van, addig nyomást fogunk gyakorolni rá.”
A szövegről Pilz a Magyar Időknek azt mondta, hogy nyilvánvalóvá kellett tenniük, milyen értékek mentén működnek.
(index)
Bal-Rad komm: Nyilvánvalóvá is tették! A qrmány amúgy jó! Annyira nem rossz az, hogy… Ezért hát a jövőben narancssárga-kék-fehér-kockás ingben fognak nyomást gyakorolni. ÉRTÉKEK mentén!
Vajon mindenki számára nyilvánvalóak ezek az “ÉRTÉKEK”?

sa

Sándor Mária és egészségügyis mozgalma számára is evidencia már?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Jó ez a qrmány…! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. szigony szerint:

    Mivel a jelenlegi regnálóknál a szakértés a legnagyobb hiány, ezért vannak azok a törvények, melyek minden lehetőséget megadnak a személyes harácsolásra, de a magyar állampolgárok sokaságának az érdekében egy jottányit sem nyújtanak.
    Így a szájkarate csak a levegőbe elhangzó semmivé válik !
    A szakembereknek a szakmai szinten kell kiállniuk, úgy helyes ! A minél kisebb veszteség csak ezen az úton érhető el, mert a kormányzat így IS hatalmas igyekezettel teszi a legborzasztóbb veszteségeket minden lehetséges szinten.

    Leváltásukra az urnába kerülő szavazattal kell élnünk, mindenkinek, szakembernek, és másoknak IS !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.