Migránsmorgolódás

Migránsok szálltak meg egy svéd kisvárost

Muszlim bevándorlók randalíroztak Stockholm közelében.

A fiatal bevándorlók petárdákkal támadtak a rendőrökre, autókat, gumikat és szemetet égettek, valósággal háborús övezetet csináltak a Stockholm agglomerációjához tartozó kisváros, Södertälje utcáiból. A beszámolók szerint még a mentőket is megpróbálták tőrbe csalni, sikertelenül.

mimo

 

A rendbontások két éjszakán át tartottak a hétvégén, a migránsok nem kímélték a helyi tömegközlekedést sem, kövekkel és petárdákkal támadtak egy buszra. A helyi rendőrkapitány elmondása szerint a buszvezető nem sérült meg. Mats Almquist hozzátette:
Mikor kiérkeztünk, petárdákkal kezdtek minket dobálni, ami komoly sérüléseket okozhatott volna.”
Södertälje környékén idén már 150 autót gyújtottak fel, de senkit nem tartóztattak le ilyen ügyben.-írja a 888.hu

Azt meg a Faktor.hu írte meg, hogy

Ötszobás lakást utasított vissza a migráns család, mondván: nincs benne étkező

Az ügy hatalmas felháborodást váltott ki Nagy- Britanniában. A 8 gyerekes munkanélküli család jelenleg egy 3 hálószobás ingatlanban lakik, amit szűkösnek éreznek.
Arnold Mballe Sube és felesége eredetileg kameruniak, 4 évvel ezelőtt települtek át Franciaországból Nagy-Britanniába.

zim

A férfinek és a nőnek 8 gyereke van, a férj az elmúlt 4 éveben nem talált munkát magának, az állam segítségére volt ráutalva. Az önkormányzattól kapták azt a 3 szobás lakást is, amiben jelenleg élnek Bedfordshire-ben.
A család azonban jelezte, hogy a 8 gyerekkel már kinőtték a 3 szobás lakást, ezért egy nagyobbat szeretnének.

lt

Fel is ajánlottak nekik egy 5 hálószobás otthont, ám azt nem fogadták el, mert nem volt benne étkező. A férfi azt mondta, jelenleg szörnyű körülmények között élnek, túl szűkös a hely számukra. A gyerekek iskolába járnak, nekik is kell a nagyobb lakás. Az ügy elég nagy felháborodást váltott ki, mert a család az otthonukban készült képek alapján nem él rossz körülmények között – még lapos tévéjük is van.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Migránsmorgolódás bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. forradalom! szerint:

  Kurvára nem értem,miért nem Kamerunban kér lakást.És mi az hogy kér?A lakást nem veszik,vagy bérlik az emberek drága pénzért?Milliók fele ilyen luxussal beérnék,mint amiben ők “tengődnek”

  • IB szerint:

   nekik jogaik vannak..nekünk meg kuss van..egyenlöre legalábbis de már érik a forradalom mindenhol,elöbb utóbb lesz valami..

   • zombi szerint:

    “nekik jogaik vannak..nekünk meg kuss van”
    Igy igy, kategóriákba vannak sorolva az emberek ,mindegy kivagy !!az a lényeg hogy minél fájdalmasabb legyen majd
    csak nem tudom én sem hogy , mikor lesz majd az a majd .
    de lesz !
    Amugy a majd imminens .

 2. IB szerint:

  Svédországban ez már nem hir…minden éjjel már több mint két hete ez megy..autokat gyujtanak fel,lövöldöznek pl göteborgban tegnapelött 2 halt meg…ezek mind olyan jolbeilleszkedett migránsok..de malmöben is a rosengård (rozsakert) kerületben már életveszélyes a közlekedés..mindenhol egyre több a “no go-zona”sajnos a felelötlen bevándorlopolitika ide vezet….

 3. feketerigo szerint:

  En szocialis ejtöernyöt adnak nekik meg egyiranyu repülöjegyet oda ahonnan jöttek!

 4. V.kutya szerint:

  Nem értem a felháborodást.
  Angliában ez megy, ők egy európai ország, náluk ez egy alapszint. Mégis, mit gondol akárki, hogy miért menekülnek a magyarok Angliába? A 21-ik században MUNKA MELLETT NYOMOROGNI, szoba-konyhás albérletben, éhezve, ilyen csak a turulfosta Magyarországon létezik! Nem kell irigykedni, nem a ti pénzeteket lakják a niggerek, hanem az angolokét, akik egyébként épp azokon a honfitársainkon is segítenek, akik a nyomor és kilátástalanság elől menekülnek oda. Mert láss csodát, még egy csóró magyarnak is van joga, Angliában!

 5. Rosszarcu szerint:

  Repülőjegy???? Minek, ahogy jöttek úgy menjenek…amúgy meg ráfér a migráns simogató faszkalap svédekre, meg mindegyikre…..mi rabszolgák vagyunk törvényekkel amit tűzzel-vassal betartatnak , ezeknek meg mindent lehet, következmény nélkül!…pffff

 6. Szaszi szerint:

  Jövőre ők lesznek az új IKEA katalógus borítóján.
  Mondjuk már most is sok benne a kétszersült.

 7. Tarna szerint:

  Ekkora kollektív agymenést az európai fehér ember még nem produkált a történelme során. A migráns mentő, simogató hajósok, meg minden nap ezrével szedik össze az embercsempészek gumicsónakokkal úsztatott parazitáit és hordják mind Olaszországba.
  A humanitárius aktivisták is közönséges embercsempészek, Európa elfekásítói, terroristák és paraziták kupecei.

 8. scout szerint:

  Én beengedném őket,de aki nem működik eggyütt a hatóságokkal az ki van örökre utasítva az országbol.DNS+ujjlenyomat adás kötelező,ha nemad akkor takarodjon.Lehet menni szemetetszedni vagy utatépíteni ha nem okés akkor takarodjon mert nem működik eggyütt.Ha arra hivatkozik,hogy nem érti a nyelvet akkor meg minek jött ide?Magyarországon magyarul beszélnek, ha egy Fekete Pákó féle véglény képes akkor bárki az.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.