Bűnözők a bűnözőkkel! Csak összenőtt ami összetartozik!

A Tényekben egy volt rab arról beszélt, hogy Portik pénzeli és irányítja Juhász Pétert

jup

A zsarolásért és önbíráskodásért elítélt Menyhárt Attila a Tények Extrában azt állította, hogy Portik Tamás mondta meg az Együtt politikusának, hogy kiről, mit nyilatkozzon.

Először a Pesti Srácok írt arról, hogy a 1996-os Prisztás-gyilkosságért Portik Tamás egy ismert ellenzéki politikust pénzel a börtönből. A cikk szerint Portik elhatározta, hogy elítéléséért visszavág a hatalomnak, és “ehhez eszközül az ellenzék egyik leghangosabb emberét használja fel, aki ráadásul rá is szorul az anyagi támogatásra”.
A portál információ szerint Portik egy bizonyos A. E. Erikán keresztül tartja a kapcsolatot a politikussal, ő az, aki letárgyalja Portikkal, hogy mikor, mennyi pénzre, és milyen célra lenne szüksége. A PestiSrácok cikke szerint a Portik által irányított politikus egy alapítványon keresztül kapja meg a pénzt az elítélt bűnözőtől.
A PestiSrácok ugyan nem nevezi meg a politikust, de nem nehéz kitalálni, hogy Juhász Péterre, az Együtt 5. kerületi önkormányzati képviselőjére utalnak a cikkben – ugyanerre a következtetésre jutott a Heti Válasz is.
A Tények Extra csütörtök esti műsora is az állítólagos Portik–Juhász-kapcsolattal foglalkozott; a műsorban megszólalt egy korábbi elítélt, Menyhárt Attila, aki azt állította, Portik azzal büszkélkedett a börtönben, hogy még a politikába is bele tud szólni. Menyhárt is megnevezte, hogy kivel állt kapcsolatban Portik:
„Van ez a Juhász Péter nevű politikus, akit én úgy tituláltam, hogy a kendermagos emberke.”
A férfi azt is elmondta, hogy Portik a saját emberének tartja az Együtt politikusát, ami “sokat jelent”. Portik mondta meg Juhásznak, hogy kiről mit mondjon, mit nyilatkozzon a médiában, vagyis Juhász „úgy táncol, ahogy a bűnöző fütyül neki” – mondta a riportban a zsarolásért és önbíráskodásért 2,5 évet ült Menyhártot kérdező Gönczi Gábor.
A volt rab szerint Portik a jelenlegi kormányt meg szeretné dönteni, és így akar kikerülni a börtönből.

A PestiSrácok cikkére és a TV2 riportjára egy facebookos videóban reagált Juhász Péter, amiben azt mondta, “szépen sorban, darabra” feljelenti azokat, akik folytatják “ezt az undorító propaganda-hadjáratot”. A videóban kijelentette, hogy Portikkal soha életében nem beszélt, és soha nem fogadott el pénzt tőle, és nem is fogadna.
Az Együtt politikusa szerint mindössze annyi köze van Portikhoz, hogy kapcsolattartója megkérte “a Portik tárgyalása után”, hogy “nyomtassa ki számára az internetet”, mert Portik kíváncsi a hírekre, de nem rendelkezik sajtófigyeléssel.
A Tények Extrában ez már úgy ment le, hogy miközben Juhász arról beszél, hogy semmi köze Portikhoz, azt írták ki, hogy az Együtt politikusa beismerte, hogy Portiknak dolgozott.
jupe
(HVG)
Bal-Rad komm: Rettenetesen lejáratós szagú a dolog, DE NAGYON IS HIHETŐ! Ami ha igaz-és miért is ne lenne igaz?-tulajdonképpen újdonsággal semmiképpen sem szolgálni. Gyakorlatilag egy jogi eljárásban lenne igazolva, amit eddig is tudtunk: a politikai maffiák teljesen össze vannak fonódva a köztörvényes maffiákkal. Csak az a kérdés, hogy melyik diktál a másiknak?!
Mindazonáltal egy fölöttébb izgalmas MÁSIK KÉRDÉSRE is választ is kaphatnánk egy jogi eljárás keretében.
Melyik köztörvényes maffiózó a szavahihető köztörvényes maffiózó?
Hiszen a szembenálló felek mind azt állítják: AZ ÉN BŰNÖZŐM JÓ BŰNÖZŐ! A TE BŰNÖZŐD ROSSZ BŰNÖZŐ!
A döbrögista horda maffiózója, vagy az álellenzék maffiózója a szavahihető?
Ragály Tonyó dolgait illetően nem hisz az ügyészség egy köztörvényes bűnözőnek!
Vajon Menyhárt maffiózónak fog hinni az ügyÉSZség?
(Szerintünk alighanem igen!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bűnözők a bűnözőkkel! Csak összenőtt ami összetartozik! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. peti85 szerint:

    Mengyi és maffiózó főnökei kártékonyabbak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.