Döbrögi vérére szomjaztak!

Valami nem stimmel az Orbán állítólagos merénylőivel kapcsolatos nyomozással

Képtalálat a következőre: „Merényletkisérlet Orbán ellen-kép”

Hiába szóltak a hírek erős, megdönthetetlen bizonyítékokról, hiába idézett a belügyminiszter a lehallgatott telefonbeszélgetésekből, meg kell hosszabbítani az Orbán Viktor két idős állítólagos merénylője elleni nyomozást. A vád csak lőfegyverrel való visszaélés.

Hatalmas médiavisszhangot kapott, amikor a TEK lekapcsolt két nyugdíjast a Volvójukban két géppisztollyal több tucat lőszerrel és egy hangtompítóval 2015 novemberében. “Egy városligeti iskolában akarhattak végezni Orbán Viktorral november 21-én”, harsogta a Blikk szalagcíme a letartóztatás után egy hónappal. A gyanú szerint a 60 és 62 éves férfi a kommunizmus áldozatairól szóló, iskolai megemlékezésen lőtték volna le az ott felszólaló, koszorúzó Orbánt.
Később a Népszabadság is úgy értesült, hogy komoly bizonyítékok kerültek elő a két férfinál tartott házkutatáskor, olyanok, “amelyek eltökéltségről, kétségbevonhatatlan szándékról árulkodtak. Az akció időpontjához közeledve megváltozott a két férfi viselkedése; elszántak, céltudatosak, zárkózottabbak és fegyelmezettebbek lettek”. A férfiak a Magyar Nemzeti Hadsereg szélsőséges szervezet tagjai voltak, és telefonbeszélgetéseiket lehallgatták. Itt azt mondták Pintér Sándor tolmácsolása szerint, hogy ólomgolyóval a fejben próbálják meggyőzni Orbánt arról, adja át a hatalmát
Úgy tűnik, mégsem volt olyan egyszerű a bizonyítás, ugyanis a Bors információi szerint a rendőrség továbbra sem merénylet, hanem lőfegyverrel való visszaélés gyanúja miatt nyomoz az ügyben az azóta eltelt 11 hónap alatt. A Nemzeti Nyomozó Iroda meg fogja hosszabbítani a szeptember 21-én lejáró nyomozási határidőt.
A két férfi november 24-ig előzetes letartóztatásban marad.
(HVG)
Bal-Rad komm: Nem akarja bevallani a két vén martalóc, hogy a vajda életére törtek! De majd ha eléjük tárják a végső bizonyítékot…! A szenteltvízzel teli két vízipisztolyt! Amin még a DNS-üket is megtalálták! Ha még mellé a nyugdíjuk megvonását is kilátásba helyezik ha nem tesznek őszinte-föltáró-beismerő vallomást…akkor…!
Gondoljunk bele, hogy ha a TEK nem csap le rájuk 11 hónappal ezelőtt! És a két merénylő “szabadon” szervezkedhet?
Ma már fegyver sem kéne nekik! Szemmel is gyilkolni tudnák Döbrögit!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.