“Készülődtek!”

Terrorcselekmény előkészülete miatt őrizetbe vettek két férfit Magyarországon

Képtalálat a következőre: „Magyar terroristák-kép”

Terrorcselekmény előkészülete bűntett gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett két férfit pénteken a Székesfehérvári Járásbíróság – közölte a Székesfehérvári Törvényszék sajtóosztálya az MTI-vel.

A közlemény szerint a két gyanúsított ellen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda “terrorcselekmény terrorista csoportban történő elkövetése érdekében megvalósított terrorcselekmény előkészülete” bűntett miatt indított eljárást.
A két férfi a gyanú szerint az interneten üzeneteket váltott az Iszlám Állam terrorszervezethez való csatlakozásról, illetve egyikük kommentekben terrorcselekmények elkövetését helyezte kilátásba. A nyomozási bíró az előzetes letartóztatás helyszíneként az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet (IMEI) jelölte ki.
(MTI)
Bal-Rad komm: “…egyikük kommentekben terrorcselekmények elkövetését helyezte kilátásba…”
-Nyilván rá akart kiabálni Döbrögire, hogy HUH! A másik meg leírta e-mailben, hogy Allahu Akhbar!
Lám-lám! Milyen jó hogy éberen figyelik a netet azok, akiknek figyelniük kell! Legalább a bolondokat kiszűrik!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Készülődtek!” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Nem terrorizmus kel,hanem rendszerváltás!Lehetőleg békésen.Mivel az Orbán rendszer már nem működőképes.Oda az arany tartalék,oda az élelmiszer tartalék!Csak nehogy valami beüssön,mert akkor annyi!

 2. mardell szerint:

  Október másodikáig föl kell mutatni valamit a hatóságoknak,hogy már idehaza is lám lám terrorra készülnek. Ha kell,akkor majd kreálnak valamit. Idegileg labilis embereket titkosszolgálati módszerekkel rávezetek arra,hogy akár az interneten pár szót váltsanak az isis el, és bumm.

 3. Dörgeteg11 szerint:

  A gyakorikerdesek.hu-n nem érdemes államellenes szervezkedéseket folytatni…

 4. én szerint:

  Nagyon hülye admin, aki ezt a cikket megint írta ? az egyik hozzád hasonlóan nagyon hülyét akit lekapcsoltak tavaly Törökországból utasították ki és toloncolták vissza ide, mert csatlakozni akart a kecske pásztoraidhoz. Legközelebb mielőtt ennyire nagyon hülyeséget írsz , kicsit gondolkodj trendben ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.