Parlamenti képviselő, FELTARTOTT KEZEKKEL, tapizó rendőrrel!

Hadházy Ákos meg akarta mutatni a felcsúti kisvasutat a német tévéseknek, de hirtelen feltűntek a rendőrök

feke

Hadházy Ákos az LMP társelnöke megmutatta a felcsúti kisvasutat a német RTL2 tévécsatorna néhány munkatársának, amikor rendőrök félreállították őket és közúti ellenőrzést végeztek. Hadházy Ákosnak és német vendégeinek minden zsebét kipakoltatták és megmotozták,

Fokozott ellenőrzésre hivatkozva.
A rendőr azt is hozzátette, hogy szeretné tisztázni a körülményeket, igaz, az nem derült ki, milyen körülményeket.
Hadházy az esetről egy videót töltött fel YouTube csatornájára és kommentelte is a felcsúti rendőrök intézkedését.
Az uniós adófizetők által szponzorált, töküres játékvonatot mutattam meg az Rtl2 stábjának, amikor a vitéz urak és hölgyek megjelentek és végigmotoztak minket. Jeleztem nekik, hogy van néhány nagy marha ebben az országban. Vitéz úr kérdésére elmondtam, hogy nem rá gondoltam, hanem azokra, akik szerint az a jó ennek az országnak, ha külföldi újságírókat tapiznak végig rendőreink akkor, amikor azok semmi mást nem tesznek, mint a dolgukat végzik.

(24.hu)
Bal-Rad komm: Pártsemlegesen próbáljuk már meg megnézni a videot. Föltételezve, hogy Hadházy (akit a Vitéz úr KERESZTNEVÉN szólít!) bemutatta a fokozottan ellenőrző rendőrnek az országgyűlési képviselői igazolványát.
A többihez már hozzá sem tudunk szólni! (Csak emlékeztetőül: kb. két hete Voldemort Nagyúr előtt magasrangú sündőrpotentátok gazsuláltak! Igaz NEM FOKOZOTT ellenőrzés keretében!)
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
 
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Parlamenti képviselő, FELTARTOTT KEZEKKEL, tapizó rendőrrel! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. joci szerint:

  Ez a Hadházi egy hülye. A képviselőt nem motozhatná meg, de Ő maga kinálja magát. Ezzel felmenti a rendőrt a tv sértésből. Nem kérdezi meg a konkrét okot. Belenyugszik egy semmi válaszba. Ez a Hadházi, egy hülye.

 2. Szaszi szerint:

  Országimázs központ.
  Joci,gondolod hogy nem tudták a rendőrök hogy ő ki.
  Amikor az Izraeli kémgépek Ferihegyen átrepültek,a szír pénzváltó gyilkosságkor,a zsidó lakóparkok környékén lehetett látni szürke lesötétített dzsipeket,kisbuszokat járőrözni.Na ez jut eszembe,nagyon magabiztosan adta elő magát a rendőr.
  Azt hogy miért ilyesmivel foglalkozik Hadházy,nem tudom,elég gyerekes,már mindenki megénekelte ezt a rohadt kisvasutat.

  • istvan papp szerint:

   Számomra ismeretlen,bár visszaemlékezve a történtekre érthetelenek tunt a kormány hallgatása,majd nevetséges magyarázkodása.S a következmények?Nemzetbiztonságung lenullázása vajon mit számít, mikor kilóra meg vagyunk véve élösúlyban.

 3. Vak Bottyán szerint:

  Joci!

  Hadházy okos. Veled ellentétben. Belement a játékba. Tudta, hogy a rendőri eljárás törvénysértő és ezt a tetűfészek országot is lejáratja Európa előtt. Majd utána jönnek a kérdések a dicsőséges parlamentünkben Sintér Satyához.

 4. lacii szerint:

  Az egész videóban a Škoda yeti a legjobb .Ilyenre fogom lecserélni a kocsimat . Minden más a videón paraszt vakítás.
  Szép napot mindenkinek

 5. Szaszi szerint:

  Olvastam egy véleményt,aki szerint a sünök azt hitték,valami kampánystábbal van dolguk.Aztán lehet továbbgondolni,ki szervezte,miért egy LMP-s képviselővel.De ha így van,ki volt találva,na.Ráálltak a csuti ramszesz dolgaira,úgy tűnik,így szavazás előtt.

 6. Smith szerint:

  A kopasz verőlegényeket mégsem küldhették ki, mert a német sajtóban rosszul nézne ki, hogy az EU egyik tagállamában alvilági módszerekkel rendezik a kényes ügyeket.

 7. Szaszi szerint:

  Hehe.Én arra gondoltam,hogy a migránsellenes kampányt folytató miniszterelnökre ráküldtek egy német stábot,ami majd gyengíti Orbánt hogy fasiszta,meg átkutat civil embereket a demokrácia jegyében.Mindazzal együtt,amit már a többség leírt,hogy saját céljára használja fel a népszavazást.
  És ehhez a tervhez találtak egy ellenzéki képviselőt.
  Lehet hogy nem kéne ennyit foglalkoznom az üggyel,de szerintem tovább mutat,mint egy egyszerű sárdobálás.

 8. joci szerint:

  Azzal, hogy felkínálja a rendőrnek a tennivalót és nem tiltakozik, jogilag felmenti a rendőrt a túlzott (képviselőt, bírót, és ügyészt még megmotozni sem lehet, válaszra sem lehet kötelezni.) intézkedés alól. Innentől az ugrálása már csak láthatóan szinházi teljesítmény.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.