Szíria

kar
Válságtanácskozásra gyűlt össze tegnap Aleppoban az an-Nuszra horda vezérkara. Az orosz légierő pedig megorrintotta az összejövetelt.
Abu Omar asz-Szaraki körzetvezető testvér biztosan ott pusztult. Néhány alacsonyabb rendű-rangú hordafőnökkel egyetemben. Meg legalább száz közpribék.

dm

Al-Ramouseh kerületben olyan területet szereztek vissza tegnap a kormányerők-a “Sadkop” olajdepot-amit három esztendőn keresztül stabilan birtokolt az an-Nuszra banda.

ka

Közben a várostól délre lévő területek bűnbandái ellen is megindult tegnap a kormánycsapatok offenzívája. Az orosz és a szír légierő éjjel nappal permetezi a martalócfészkeket, míg a hadsereg tüzérsége a maga eszközeivel veszi ki részét a puhításból.

lh

Idlib-tartományban is szorgos latorirtást végeztek az orosz és a szír légierő gépei. A légicsapásokban martalócbázisok, raktárak tucatjait rombolták le-semmisítették meg, és pribékek százait pusztították el

Damaszkusz közelében, Kelet-Gutában is teljesen válságosra fordult a hordák helyzete. A kormányerők itt is-úgy tetszik-végső leszámolásra indultak ellenük.
Hama-tartomány északi fertályán is ismét rossz napot kaptak ki tegnap a latorbandák. Újabb településeket buktak, köztük egy stratégiai fontosságú várost is, Khirbat Al-Hijama-t. Az ilyen-olyan pribékcsapatok már-már pánikolva menekülnek a kormányhadsereg elől.

Deir ez-Zor tartományban tegnap CSAK A HELYHEZSZÖGEZÉSHEZ SZÜKSÉGES csapásokat mértek a kormányerők a kalifátusista hordákra, amelyek viszont moccanni sem tudnak.
A Golan-fennsíkon az izraeliek támadták a levegőből a damaszkuszi csapatokat, amelyek viszont a dzsihadistákat intézték VOLNA a libanoni hadsereggel karöltve. Így viszont a zsidó állam AKARVA-AKARATLANUL, a terrorbandák kezére játszik.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Anonymous visszatér szerint:

  Bár ez a hír nem ehhez a témához tartozik, de érdemes mindenkinek belegondolnia, hogy ez valójában mit jelent nemcsak közép európára hanem Magyarországra nézve is!
  Lehet, hogy csak erre a pillanatra várt a cionista ukrán horda. És ezután nagyon fel fog bátorodni?
  http://112.international/politics/ukraine-usa-sign-agreement-on-military-cooperation-9361.html

  • Próféta szerint:

   Ukrajnából lesz a következő Szíria…. aztán majd terjed Európa felé és akkor remélem, hogy az Usa is beledöglik izraellel együtt !!

   • Anonymous visszatér szerint:

    +1. Teljes mértékben egyetértek veled!

    • ő szerint:

     A szerintem is valószínű, hiszen hamarosan megadják Ukrajnának a vízummentességet.Ha utána robbantanak ki ott egy háborút az oroszokkal. akkor jöhet az olcsó ukrán munkaerő mint menekült. Németek már be is jelentették muzulmánt többet nem kell nekik, csak keresztény kultúrkörből ( ami magyarul Ukrajna lesz ) való.

 2. Vak Bottyán szerint:

  Ideje lenne odabaszni egyet ízraelnek is. Hadd érezzék, hogy ki a főnök.

 3. Vak Bottyán szerint:

  Anonymous!

  Ukrajnában fog robbanni a puskaporos hordó. Élőerőben és technikában hatalmas összevonásokat hajtottak végre Donbassz körül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.