Donbassz

Az EBESZ-főtitkára tegnap Kijevben sokkolta az udvari médiát. Lamberto Zannier ugyanis bejelentette az egybegyűlt fősodratú médiák zsurnalisztái előtt, hogy a szervezet Donbasszban nem bukkant orosz katonai jelenlét nyomaira. Bárhogy keresték-kutatták is orosz katonák-csapatok létét!-NEM TALÁLTÁK. Még csak utaló jeleket sem.

A teljesen kiábrándult udvari írdonáncok némelyike ott helyben azonnal orosz ügynöknek kiáltotta ki Zanniert.
Donbasszban tovább zakatol a “csendes üzemmód”! Valami viszont készülődhet! Legalábbis erre lehet következtetni abból a körülményből, hogy az utóbbi héten megugrott az ukrán hadseregből dezertálók száma. Erről számolt be ugyanis Gyenyisz Szidorenko, a DNR HM Műveleti Parancsnokságának főnöke. Közleménye szerint napi átlagban 10 ukrán katona szökik át a pufferzónán a népköztársaságiakhoz. A többségük a legújabb mozgósítási hullám nyomán Donbasszhoz vezényelt 18-30 év közötti sorkatonák. Legtöbbjük a tengerészgyalogság 36. önálló dandárjától, és az 57. gépesített gyalogosdandártól érkezett. Állításuk szerint rosszat sejtenek, és ezért léptek le alakulataiktól. Túlnyomó többségük Oroszországba távozik. ŐK CSAK BÉKÉBEN SZERETNÉNEK ÉLNI!-háborúzni nem akarnak!
A “csendes üzemmód” pedig amint azt jeleztük, zötyög tovább. Állandó és váltakozva latorostromlott népköztársasági területekkel.

A jól megszokott módon.
A legkirívóbb eset ma hajnalban a donyecki reptérnél történt. A “Donbassz” martalóczászlóalj egyik jeles századparancsnokának-a “Bocman” gúnynévre hallgató Vagyim Matrosz-és két latortársának a tetemére bukkantak a népköztársaságiak a visszavert pribékpróbálkozás nyomán. Jelekből arra következtetnek, hogy több lator is jól helybenhagyott állapotban oldott kereket, de a halott főnök és cimborák hulláit már a “vendéglátók” gondjaira bízták.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Legalábis erre lehet következtetni abból a körülményből, hogy az utóbi héten megugrott az ukrán hadseregből a dezertálók száma . JÓ LESZ HA A DONYECKIEK JÓL A KÖRMÜKRE NÉZNEK AZOKNAK A “DEZERTÁLÓKNAK”. Nem hiszem,hogy csak olyan könyü egy szigoruan ellenőrzött csapatból dezertálni. …… Túlnyomó töbségük Oroszországba távozik… Félő, hogy ottan diverzáns akciókba fognak kezdeni, az “ŐK CSAK BÉKÉBEN SZERETNÉNEK ÉLNI- AKARÓK”

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwjno5H_j4XPAhWE0xQKHRowBjEQFggcMAA&url=https%3A%2F%2Fria.ru%2Fworld%2F20160909%2F1476559162.html&usg=AFQjCNENbZ_AkQkLT6T_Ze-8Ol9jIVNK4g&sig2=WNmwuhAD0IFLyU1BwyARnA Kijev tiltakozik, a DNR külképviseleti iroda-ák AUSZTRIÁBAN való megnyitása ellen. Mint már tájékoztattam a bal-rad olvasókat, NEM IS OLYAN RÉGEN, vagy két hete ugyan ilyen külképviseleti irodát, már megnyitottak a Csehorsági ( Morva országi ) Osztraván (Ostrava).

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  https://ok.ru/dnrtv/topic/65406576462599 Donbaszban 11 Kanadai ELIT zsoldost semisitettek meg.

 4. zls-179 szerint:

  A zsoldos az életéért és a léért küzd,és nem olyanok életéért akik arra méltók!Szegény zsoldosok olyan üresek belülről, akár a kutya edénye lámpa oltás után!!!

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwjG_Mq2uIXPAhWBwxQKHaG5Aj8QFggcMAA&url=http%3A%2F%2Frusvesna.su%2Fnews%2F1473510206&usg=AFQjCNEAPrwy3wMOmD1G7lWSmcuHlSEniA&sig2=73paqKQ84sSndgDH5Lh6XQ A DNR legfelsőb KATONAI BÍRÓSÁGA EGY KATONÁT, Alexander Abramovot, 18 ÉVI SZIGORITOTT BÖRTÖNRE ITÉLTE, A KIJEVI HADSEREGNEK-I KÉMKEDÉSÉRT, közölte a DNR Álambiztonsági minisztérium sajtószolgálata. Korában, ez év kezdetétől 46 ilyen jellegü büntető ügyet tárgyalt, abból 22 estben hoztak itéletet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.