Sándor Mária bolyongása a tévúton!

Nem akarnak gondolkodás nélkül alattvalóként élni – Sándor Mária új harcot hirdet a szabad országért

smar

Magyarországért Mozgalom néven alakított új ernyőszervezetet társaival Sándor Mária. A fekete ruhás nővér országjárásba kezd az ősszel.

Jövő pénteken, Miskolcon kezdi őszi országjárását Sándor Mária, a fekete ruhás ápolónő és új szervezete, a Magyarországért Mozgalom.
Mint emlékezetes, alig másfél hónapja több ezer ember előtt, a Kossuth téren
követelt szabad országot Sándor Mária, aki egyúttal egy új civil mozgalom indulásáról is szólt. A fekete ruhás ápolónő lapunknak elmondta: az új szervezet a nyáron megalakult és a Magyarországért Mozgalom névvel ernyőszervezetként próbálnak országszerte kapcsolatot teremteni mindenkivel, akik képesek a céljaikkal azonosulni. Mint vallják, olyan országban akarnak élni, ahol nincs megfélemlítés, és amelyben a hatalom hajlandó együttműködni a jobbító szándékkal színre lépő civilekkel.
Sándor Mária hozzátette: már most csaknem tucatnyian tartoznak a mozgalmukhoz, köztük a Magyarország a Magyar Egészségügyért Civil Társaság, Varga Andrea szociológus-védőnő, Mendrey László tanár, Kiss László ápoló, az 5.12 Tiszta Egészségügyért Szakszervezet vezetője, Horgas Péter, a Nemzeti Minimum alapítója, Iványi Gábor lelkész, továbbá Pilz Olivér és Pukli István a Tanítanék Mozgalom képviselője.
Sándor Máriát megkérdeztük arról is, mit gondol arról, hogy Pukli István, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, a Tanítanék mozgalom ikonikus alakja a tanévkezdés másnapján a kormánypárti Magyar Időknek adott interjújában arról beszélt, hogy nem az Orbán-rezsim eltakarítása a cél, csupán az, hogy vegyék észre, és javítsák ki a hibákat”. Valamint nem zavaró-e, hogy Pilz Olivér, a miskolci Hermann Ottó Gimnázium tanára, aki ugyancsak a Magyar Időkben arról beszélt, hogy céljuk az oktatási rendszer megváltoztatása, nem pedig a kormánybuktatás? Sándor Mária azt válaszolta: Pukli István és Pilcz Olivér nyilatkozatával nem kívánok foglalkozni…
(NOL)
Bal-Rad komm: Pedig nem ártana foglalkozni a Pukli-Pilcz páros ténykedésével és nyilatkozataival. Mert azok bizony kilógó lóláb módjára árulkodnak.
No meg Iványi lelkész úr politikai előélete is egyfajta garancia a CSUPÁN A QRMÁNYVÁLTÓ-ÁM EGYÁLTALÁN NEM MEGVÁLTÓ TÖREKVÉSEKRE!
Sándor Mária politikai naivitása határtalan. Kár hogy nem ismeri fel: VAN AMIKOR A KEVESEBB TÖBB!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Sándor Mária bolyongása a tévúton! bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. joci szerint:

  Sándor Mária ugyan nem okos, de azt tudja kinek dolgozik. Ő egy sima ügynök.
  Vajon ki finanszírozza az utazásaikat, szállást terembérleteket, az utazásokat, az éelelmezést, a kieső fizetéseket ?

 2. Vászoly szerint:

  Ez a nőszemély még tovább tagolja az amúgy is megosztott magyarságot – de hát a megbízóinak épp ez a célja, ő pedig eleget tesz azok kívánalmainak.
  Humánus köpönyegbe bújt felforgató ügynök ez a Sándor Mária.

 3. szigony szerint:

  A jelenleg vezető párt vezére adottsága alapján jól felismerte, hogy a magyar közélet a széthúzásban jeles.
  Ezt kihasználva – a hozzáértés legkisebb jele nélkül – a hatalomba való maradása érdekében munkálkodik a széthúzás ( az egyes csoportok egymásnak feszítésével ) mind nagyobb növeléséért, ami – láthatólag – be IS jön neki !

  A mind több szempontból széttagolt megkeserített állampolgárok így nem ellene – esetleg csak látszólag -, hanem egymás ellen hadakozva gyengítik az ellenzéket egészen a marginálódásig….

  Ilyen politikai környezetben aztán a közös bevétel minden lehetséges eltérítésére alkalmak sorozata szolgál, ami csak a ‘ kedveseknek ‘ a gazdagodását teszi lehetővé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.