Döbrögi mintha CSAK a kommunistáktól tartana!

Döbrögi kötcsei szeánszáról, illetve az ott elhangzott agymenéséről számol be a HVG. Nincs különösebb értelme a hülyeségáradatról értekezni. A szokásos.

Hanem két dologra a tengernyi hülyeségből érdemes felfigyelni.
Az egyik: DÖBRÖGI A JELEK SZERINT TART A KOMMUNISTÁKTÓL!
“…A miniszterelnök figyelmeztetett továbbá arra is, hogy a kommunisták olyanok, mint a Terminátor: néhány szétesett törmelékből is képesek újraéledni…”
Kicsit fölizgatnánk a vajdát. Bár kommunistából nincs túl sok!-de törmeléket termelt bőven az utóbbi 26 esztendő. EZ A TÖRMELÉK VISZONT KIVÁLÓ ALAPANYAG! Ebből lehet összekoholni olyan szerszámot, ami ezt az egész Új Nemmzetthy Elithet meg az elődjeit kisikálja ebből az országból! Joggal aggódik hát Döbrögi!
A másik figyelemre méltó dolog:
“…ejtett szót a hat év gyengeségeiről is. Mint mondta, „nem maradt idő az emberek politikai gondolkodásának, divatos szóval a tudatiparnak a megújítására. Ezért szerinte a jövőben sokkal inkább oda kell figyelni az oktatásra és a szellemi tér felpezsdítésére” – mondta a Pesti Srácok szerint a miniszterelnök…”
-Lesz itt pezsgés olyan, hogy Csukotkáig meg sem áll a díszes bagázs! Ott aztán a tudatformáló ipar gyakorlása-kőtörés-közben lesz alkalom a morfondírozásra!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi mintha CSAK a kommunistáktól tartana! bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Ugy tudom hogy Jákon Farkasinszki Erika polgármester jelölt elérte a 4 %-ot a Munkáspárt jelöltjeként a tegnapi szavazáson.

 2. V.kutya szerint:

  Az a fő baj, hogy a Baloldal fogalmát sikeresen lejáratta Orbán és társai a zemútthatévben, és persze, maga a “hivatalos”, parlamenti álbaloldal is sokat tett a baloldali értékek amortizációjáért.
  Talán érdemes lenne együtt kezelni ezt a kérdést, mert itt, a “vörösök” között is mintha nem lenne kedvelt dolog baloldaliságról beszélni, vagyis Orbánék még itt is átmosták a közgondolkodást.
  A baloldaliság nem ellensége, nem ellenfele a kommunistáknak, ezt szögezzük le most rögtön az elején. Sajnos, az ún. létezett szocializmusban is kevés szó esett a baloldali értékekről, az nekünk akkor és ott egyfajta ellenzékiséget jelentett, de persze egy idegen, kapitalista országban ugyanaz a baloldali eszmeiség már a haladást jelentette, és kebelbarátaink voltak! Lásd a chilei baloldal győzelme, és tragikus bukása.
  Én azt mondom: sokkal több az igazi baloldali gondolkodású ember, mint a kommunista. És ezek az emberek jelentik ma a legfőbb ellenállást Orbánnal szemben, akárhogy nézzük. A kommunisták pedig ugyanebben a közdelemben elsodródtak a természetes szövetségesektől (a valódi baloldaltól) a szélsőjobbhoz, szövetségest keresve, ami hatalmas baklövés, mert épp velük azonosítják őket (megismerni embert a barátjáról). Maga ez az újság sem egy baloldali fórum, lássuk be, tartalmilag és szellemiségben alig különbözik a kuructól. Amíg ezt a káoszt nem sikerül felszámolni, addig marad a döbrögizés, meg az ökölrázás, de ha ez a cél, akkor nem szóltam semmit, nem az én dolgom.

  Admin:

  A baloldal fogalmát “azeemúttnyóócév” szabad rablása járatta le! Olyannyira, hogy az abba beleunt zembertömegek Döbrögi hazugságaiban látták a menekülést! Azért kapainthatott meg kétharmadot! A baloldalnak köszönhetően!

  A baloldaliság ma ebben az országban Döbrögi kilóra megvett parlamenti és parlamenten kívüli álellenzékét jelenti! Éppúgy a szélsőjobb is a megvettek listáján.

  A Bal-Rad deklaráltan NEM DEMOKRATIKUS ELKÖTELEZETTSÉGŰ! A Bal-Rad nyíltan ki meri jelenteni, hogy Magyarország a polgári demokratikus módszerek keretein belül nem hozható helyre, csakis és kizárólag a diktatúra eszközeivel.

  Hogy a Bal-Rad kommentrovatán hemzsegnek a szélsőjobbosok, az nem azt jelenti, hogy a Bal-Rad magáévá tette az eszméiket! Fordítva viszont inkább igaz a dolog, még akkor is, ha néhány szélsőjobbos a fogait csikorgatja dühében!

  De nem csak néhány szélsőjobbos!

  Atekintetbe teljesen igazad van, hogy a Bal-Rad a klasszikus értelemben NEM BALODALI! A baloldal sohasem volt kommunista! A baloldal az demokrata!

  A Bal-Rad már csak ezért sem lehet demokrata! A radikalizmus ugyanis nem fér össze a demokráciával. A demokrácia juttatta ide Magyarországot ahol van. Gödörbe!

  Nyálcsorogva sóvárogni a hatalom-a zsákmányszerzés lehetősége-után, nem vezet sehova.

  A döbrögizés adja a most még csak ökölbe szorult kezekbe a bunkót! És nem csak a döbrögisták kiverésére!

  Na ettől nagyon félnek ám a demokraták is!

  • V.kutya szerint:

   Hát igen, itt jön a “bunkócska” kérdése.
   Hamarább fog lesújtani ez a bizonyos legősibb zsákmányszerző eszköz egy valódi, baloldali elkötelezettségű demokratára, mint egy nácira! Ez a trend, és ez a hivatalos áramlat a “kalapácsos ember” pártjának is.
   Csak csendben megsúgom, Svédországban igazi baloldali kormányzás van, demokratákkal. sőt: egyenesen szociáldemokratákkal. Meg Izlandon is, és egy sor más országban. Jó magas, progresszív adóval, aminek köszönhetően az ő gyermekei teljesen ingyen tanulhatnak, szabadon választhatnak iskolát. Van működő egészségügy, zéró bűnözés (a néhány ezer niggert most hagyjuk).
   Ez a történés, ami itt van, ez egy folyamat, amit nem csinálhatsz vissza, nem lesz porletárforradalom, és ha lesz, akkor az lesz a valódi katasztrófa, mert kinek adod oda a gépkarabélyt, és a karszalagot? Na kinek?

   Admin:

   Az eszmefuttatásoddal csak annyi baj van, hogy NEM MAGYARORSZÁGRÓL SZÓL!

   Márpedig mi ITT ÉLÜNK, ÉS ITT IS AKARUNK ÉLNI! Nem Svédországban, nem másutt!

   Az ORSZÁGUNKAT, A HAZÁNKAT KELL VISSZAVENNÜNK!

   Szép szóra-könyörgésre nem adják az elbitorlók! Akik-pl. a svédeknek IS juttattak valamennyit a MI ORSZÁGUNK JAVAIBÓL! Azok meg elfogadták. (De ez nem a svédek bűne-hanem a mi maffiacsaládjainké!)

   • V.kutya szerint:

    Admin, már most is itt élsz, és szerintem korábban is itt éltél! Ha ezután is itt akarsz élni, akkor ne költözz el! Én sem mozdulok, még a városomból sem, nem hogy az országomból.
    Másodszor kerülted meg a kérdést, de én nyakas vagyok: mi a baj a baloldalisággal? Mármint az igazi baloldallal, azzal, ami sosem volt Magyarországon? (ugyan miféle példát hoznék, ha nem svédet, éppen ezen okból?)
    A nevedben viseled a baloldalt (olvasd el fentebb)!
    A mai állapot egy skizofrén helyzet, mert ugyebár a nép, az istenadta, épp a fasisztákkal van, tehát jobboldalon. Kőkeményen, stabilan, és ott is fog maradni.
    De b..szameg, ha én azt vallom, hogy kommunista vagyok (de legalábbis kádárista), azért még nem fogok a népem után menni a fasisztákhoz, mert ők ott tanyáznak, hát ha nekik jó a sárdagonya, a cselédsors, a napszám, a kegyelemkenyér, akkor legyen meg az ő akaratuk, de egy igazi baloldali (úgy bizony) csak azért nem fog átállni “hozzájuk”. A magyar parasztnak jobbágyság kell, kereszttel, koronával, Orbán királlyal (vagy Ráchellel), tisztelni kell a 8 millió magyar agybaját, aki rájuk szavaz (a nem szavazat is oda tartozik, úgy bizony!!! erről is szól ám a dolog).

    • Sub Zero szerint:

     A baloldali-jobboldali már egy teljesen elfogadhatatlan felosztása a politikának. Csodálkozom, hogy erre magadtól nem jöttél rá a “rendszerváltás” óta. Egyszerűen “demokráciák” vannak és liberálisok. Ezzel szemben pedig a diktatúrák. A “puha” diktatúrák ezerszer egészségesebbek, mint az erkölcstelen liberalizmus. Ezeket a diktatúrákat jobb tekintélyelvű rendszereknek nevezni. Az általad dicsőített svédországi baloldaliság lesz az oka annak, hogy 20 év múlva több lesz ott a mecset, mint a templom. Meg miért is ütné először a “Kalapácsos” ember a nácikat? A történelmi ellentétek mellett, a mostani helyzetben sokkal inkább érdekazonosság áll fent. Adminnak tökéletesen igaza van abban, hogy ezt a rothadó nyugati demokráciát csak valami teljesen más rendszerrel lehet kiváltani. Itt a közös pont a kommunisták, a nácik, a királyságot visszaállítók, stb. között.

     • V.kutya szerint:

      Ja, már a 60-as években rothadt az a büdös kapitalizmus, Hofi Géza egyik első poénja, inkább történelmi példabeszéde volt.
      – A kapitalizmus a szakadék szélén áll. Leszól: mi van, fiúk?
      Semmi közös pont nincs a VALÓDI kommunisták, és a fasiszták között, max. annyi, hogy mindketten értenek a gépfegyverekhez.
      Ezzel szemben vannak KIBÉKÍTHETETLEN ellentétek, és egy történelmi tény: a fasiszták ellen csak a kommunisták képesek eredményesen harcolni.
      Értem én, hogy ez itt egy putyinista oldal, és a “puha diktatúra” lényegében ennek az elfogadását jelenti itt és most, de ez megint csak a magyarásgunk (ön)feladását jelenti, legalább oly mértékben, mint 56-ban! Csak most önként.
      Szóval, addig éljek én, amíg el nem rohad az utolsó nyugati demokrácia, előre kiegyeznék ezzel, látatlanban!
      Nem mellesleg: a fasiszták közvetlen érdeke a putyinizmus, mert ez jelentené 100 %-ban az új arisztokrácia (érts: az oligarchák) túlélését, és legitimálását az “Új Világrendbe”!
      “Gondoljátok meg, proletárok!”

 3. Sub Zero szerint:

  V kutya! A nácik nem fasiszták. A nemzeti szocializmus és a kommunizmus között pár szóban megfogalmazható különbség és oldalakat kitöltő hasonlóságok vannak.

  • Sub Zero szerint:

   A történelmi tény, hogy a fasiszták ellen csak a kommunisták képesek felvenni a harcot, hamis. Mussolini fasiszta hadseregét mindenki elpáholta Angolok Afrikában, a Görögök, az Amik Olaszországban, oroszok keleten. Ezzel szemben a nemzeti szocialista német hadsereget csak a többfrontos háború törte meg.

   • V.kutya szerint:

    A fentebbi érvelésedre, az “oldalakról”:
    Mindig a szélsőjobb mondja, hogy nincs szükség “oldalakra”, és persze ezt sohasem saját magukra értik, hanem a baloldalra, természetesen. Tehát az érvelés lényege éppen ez, ami most zajlik, amire MINDEN bérből és fizetésből élő MUNKÁS figyelmét felhívtam: Magyarországon most már állami szinten folyik a baloldaliság felszámolása. Sajnos, ide tartozik, hogy a “hivatalos” baloldal az, ami, és szépen asszisztál ehhez a hóhérmunkához, ezzel is elárulva valódi énjüket: nevezetesen, hogy a neoliberálisok ők maguk is fasiszták (lásd 2000-es évek közepén elkezdett rokkantak ellen hadjáratot, amellyel megágyaztak az újnáciknak).
    Tehát, T. PROLI, érts is, amit olvasol: nincs szükség RÁTOK a hatalomban, csak az ingyen munkátok kell!

  • V.kutya szerint:

   A nácik mindenekelőtt fasiszták.

 4. V.kutya szerint:

  Lássatok csodát, ember a Holdon!
  Sőt, vannak igazi antifasiszták egy EU országban, lásd: Görögország. Sőt, ott vannak valódi kommunisták, sőt, egy komplett baloldal is él, és virul, és szétverték az újnácik irodáját.
  Egy igazi baloldali radikális, tehát: bal-rad hír:
  http://www.amiidonk.hu/hirek/kulfold-2/antifasisztak-vertek-szet-egy-neonaci-irodat-athenban-gratulalunk/

  Antifasiszták vertek szét egy neonáci irodát Athénban! Gratulálunk!

  Egy a miénknél sokkal civilizáltabb országban görög antifasiszta fiatalok szétverték a LEPEN nevű nemzetiszocialista párt irodáját Athénban.

  A neonáci párt az irodája megnyitását szándékosan szeptember 18-ára tette, amely a Killah P művésznevű görög antifasiszta rapper meggyilkolásának évfordulója. Az előadót és politikai aktivistát neonáci fiatalok ölték meg 2013-ban. Az Arany Hajnal – a másik neonáci párt – egyik tagját vádolták meg a gyilkossággal.

  Az antifasiszta fiatalok megelőzték az évfordulós ceremóniát, és szó szerint szétverték a neonácik irodáját.

  A felvétel a youtube-on is megjelent:

  https://youtu.be/ZilNNQUtEvM

  Lám-lám, mégis csak vannak “oldalak”, nem kicsit, nagyon. És van kb. két és félszeres fizetés egy másik EU országban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.