Bíróság előtt a “migránsok réme”!

Közúti veszélyeztetés miatt felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza a polti ügyészség Jeddi Árpád Levente kamionsofőrrel szemben, aki arról híresült el, hogy tavaly ősszel videóra vette, amint ijesztegeti a Calais-nál az út szélén flangráló-garázdálkodó migránscsürhét.

Jeddi Árpád Levente most kapta meg a vádiratot, amit közzé is tett a Facebookon. Eszerint az ügyészség közúti veszélyeztetés miatt felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozza, valamint azt, hogy mellékbüntetésként tiltsák el valamennyi időre a járművezetéstől.

jel

Jeddi a Facebook oldalán úgy kommentálta a vádiratot, hogy az ügyészség nem vette figyelembe, hogy a normál körülményekhez képest őt folyamatos szélsőséges inzultusok érték és nem is volt esélye, hogy betartsa a közlekedési szabályokat, miközben „nyílt támadás, nyilvános rongálás áldozatául esett”. Azt is hangsúlyozta, hogy magatartásával sem személyi sérülést, sem dologi kárt nem okozott.
Megemlíti még Jeddi, hogy az ügyészség meg sem kíséreli az egyéb szabálysértők (feltehetően a migránsok) felelősségének feltárását.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bíróság előtt a “migránsok réme”! bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Pex szerint:

  Ez is egy ‘Budaházy’ per.

  • furnan szerint:

   No ! azért talán nem……

   De szerintem is a kormány politikai gumicsontja.
   Az Orbán-tánc egyik lépése, azaz szeretne “tanuságot tenni” az EU-hoz való lojalitásáról.

 2. alias szerint:

  Idióta Ügyész!
  A munkáját végzi ergo eltartását fedezi abból,hogy vezet.Nem tilthatják el…
  Abszurdisztán!

 3. Vándor szerint:

  A nyilvánosságra került ügyek vádiratai közül egyet mondjatok, ami megállt a bíróság előtt!

 4. János szerint:

  Jeddi Árpád Levente nem vette figyelembe azt a nyilvánvaló tényt ami a “demokratikus” rend alapja, hogy a szemiták, niggerbűnözők cigányok, és mindenféle szinesbőrüek FELSŐBBRENDŰ FAJT képeznek és a liberális fajgyűlölők szemében mindig, minden elkövetett bűn esetében ártatlanok! Sőt segély, lakás, védelmi pénz, első és akárhányadik éjszaka joga, büntetlenség, JÁR NEKIK! A liberálisok „CSAK A FEKETE ÉLET SZÁMÍT!” táblákkal randalíroznak, például Londonban! Mi fehérek csak egy alsóbbrendű faj vagyunk a liberálisok szemében, annyi mint egy állat, amit a szemita bármikor kedve szerint kínozhat, leölhet, akár meg is ehet! Tisztelt Levente ezt nem vette figyelembe! Ezért csodálkozik! Tisztelt Levente kizárólag hátrányos faji megkülönböztetésre számíthat! Csak és kizárólag azért mert magyar! Csak és kizárólag azért mert fehér!

 5. Sub Zero szerint:

  Nem fogja fel az ügyész, hogy odáig fajult a dolog, hogy teljesen felbomlott a törvényesség Calaisnál! Erről meg legkevésbé Jeddi tehet. Ugyanez az ügyész tegyük fel belekeveredik egy olyan helyzetbe, amikor az utcán észreveszi, hogy pont a feleségét nyomja a falhoz két kanmigráns. Választhat. Hívja a rendőröket és amíg megérkeznek végignézi a műsort. Megpróbálja elzavarni a migrókat. Sanszos, hogy a felesége becsülete mellett ügyészünk szüzessége is odalesz. Vagy az egyiket jól fejen vágja egy utcakővel, lehetőleg úgy, hogy az többet ne tápászkodjon fel, a másikkal meg valahogy elmárázkodik. Aztán amikor mindennek vége jön egy okos kollégája, aki azon fog rugózni, hogy túlságosan erős volt az önvédelem.

 6. Szaszi szerint:

  Persze Tényi, Berki Krisztiánt nem jelentette fel,hogy repked az M7-en,és a rendőrség is karakán választ adott http://hirorigo.net/berki-gyorshajtas-megszolalt-rendorseg-es-alig-hittuk-el-mit-mondanak/
  Na persze vannak még egyenlőbbek,ez az ember védi az autót,árút,magát,de ha találnak az autóján egy migrantét,az neki zsebre megy.Miért nem a francia hatóságok végzik a dolgukat.Ja,hülye kérdés.
  OFF- Pontban 12-kor húzott el a fejem fölött egy vadászgép (Bp) É-D irányban.

 7. Sertés szerint:

  Miféle kompetenciája van a magyar hatóságoknak egy francia autópályán történt dologgal kapcsolatban?

 8. bizony szerint:

  Van egy kis zavar az erőben, L. Petra és Jeddi hasonlóan reagáltak le egy-egy kényes helyzetet.
  Az egyik mögé mégis beállt a Balrad, a másikat meg szapulta.
  Ember legyen aki itt kiigazodik.

  Admin:

  Nem ártana, ha visszaolvasnál a László Petra ügyben!

 9. okoska szerint:

  Közúti veszélyeztetés, az úttest járművek számára van fenntartva pláne az autópálya. A fent említett bűncselekmény a KRESZ értelmében , kettő vagy több járművezető között áll fen.

  • Sub Zero szerint:

   Na! Ezzel az érveléssel már fel is lennének mentve bizonyos “védett vádlottak” !
   Jeddire ezt nem hinném, hogy alkalmaznák.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.