Donbassz

Vasárnap is volt tegnap, meg csendes üzemmód is a háború menetében Donbasszban!-csak éppen csend nem volt. Meg béke sem volt.

Az LNR frontszakaszt 84, a DNR területét éppen százzal több alkalommal ágyúzták a valcmanisták. A “már megszokott” helyeket. Éppen ezért nem is sorolnánk fe őket.
Ami viszont mindenképpen említésre méltó az az, hogy Jaszinovataja és az elhíresült elágazás tegnap kora este óta latorostrom alatt áll. Ez igaz ma délben is.
Krutaja Balka falut tegnap megint megaknavetőzték a valcmanista martalócok. Ismét lett egy súlyos sebesült helyi lakos.

Micsurinoba is visszatért tegnap az “Angyal” zászlóalj. Három héttel ezelőtt felmérték a “gyermeki” igényeket, és tegnap széjjelosztották a faluban. (Hát hogy a tanszerek mekkora örömet szereztek?…-azt nem tudjuk. De hasznosak!)

Mariupol környékén ma reggeltől riadalomban van a latorhad. Vadul aknavetőznek. Az “AZOV” latorzászlóalj pedig új szórakozásra lelt. A betakarítandó termés felégetésével töltik az idejüket.

eget

Donyeckben tegnap katonai díszpompával eltemették a “Kalmiusz” tüzérzászlóalj 60 éves korában betegségben elhunyt parancsnikát, Alekszandr Nyemoga vezérőrnagyot, a DNR Hőse cím birtokosát.

an

and

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. zls-179 szerint:

    Nyugodj békében vezérőrnagy!Ám ne feledd, hogy tapasztalatodra és tudásodra az (élőknek) igen nagy szüksége lesz!Úgyhogy segíts nekik, bárhol is vagy !!!

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwiGpaKax4rPAhXE7BQKHS0LDSgQFggcMAA&url=https%3A%2F%2Flife.ru%2Ft%2F%25D0%25BD%25D0%25BE%25D0%25B2%25D0%25BE%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B8%2F902606%2Froditieli_podrostka-diviersanta_prosiat_zakharchienko_o_spasienii_syna&usg=AFQjCNGUnFTmzcK1NpBnI0s3L_W-luNmxQ&sig2=rPlfbir2c9ICCNKjRZn4tw Az ukránok iskolás gyerekeket is beszerveztek DIVERZÁNS AKCIÓKRA DONBASZBAN, amiért pénzt is adtak nekik amit aztán a srácok alkoholra, könnyü vérü nőkre és szaunázásra költöttek el. A fentebi videó a Jaroszlav Mironov anyját, az alatta lévő pedig a két szülő nyilatkozik . A szabötőr-diverzáns fiu szülei kegyelemért folyamodnak Zacharcsenko-hoz, a gyerekük részére. Az apa saját magát vádolja, hogy nem figyelt jobban a fiára, két munkahelyet is felválalt . Jaroszlav Mironovot, és társait gyanusitják a DNR területén elkövetet diverzáns, szabotázsok elkövetésével, 2015 májusától egészen az ez év 2016 juniusáig bezárólagosan.

  3. TERMIN8ATOR szerint:

    Katttintsanak a kék szinü betüre a srác képe alatt, ott vannak mindanyian a diverzáns srácok, akiket a DNR biztonságiak elfogtak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.