Idegesen mozgolódik a washingtoni cserepad

A Daily Telegraph szerint megfájdult-de nagyon-a washingtoni Fehér Ház tulajdonosainak feje Clintonné ájuldozásai miatt. Főként amiatt fáj a fejük, hogy a már jó előre kiszemelt Nagyasszony talán meg sem éri a beköltözést. Vagy a doktorok javallják Szivaros Billy oldalkocsijának, hogy válasszon nyugodtabb lakóhelyet a Fehér Háznál.

Képtalálat a következőre: „Hillary Clinton-kép”

A demokraták mindenesetre szeretnének tisztán látni a nagy homályban, és tisztázó összeröffenetben gondolkodnak. Ki akarják faggatni Clintonnét, hogy esetleg úgy érzi-e hogy nem bírná ki a választásokig. Mert ha Szivaros Billy oldalbordájának olyan érzése lenne, hogy fél lábbal már a másvilág küszöbét tapodja, akkor gyorsan megélőt kell találni. Valaki más személyében. Vagy a Clintonnénál is vénebb de fittebb Bernie Sanderst (aki pedig szerintük “nem elég jó zsidó”) vagy Obamaki mostani helyettesét, Joe Bident.
A dolog bárhogy is van!-igencsak kellemetlen utóhatásokkal járhat a demokraták számára. Mégpedig azzal, hogy az Ördög-Trump-lehetne a befutó.
Ráadásul hiábavalónak tűnik Clintonné orvosa szerint páciense egészségének rohamos javulása, az amerikai népek szemei előtt a rogyadozó Nagyasszony képe sejlik fel minduntalan. Ami pedig nem a makkegészség csalhatatlan jele!
Trump már korábban követelte, hogy Szivarosné mutassa meg a kórlapját!-ez nem történt meg. (Ezzel szemben Trump doktora olyan lelettel állt elő, miszerint páciensére az örök élet vár.)
Trump pedig-úgy fest legalábbis-hogy Clintonné egészségi állapotával meglehetősen tisztában van. Ezt közzé is tette. Aminek a demokraták nem örültek, és kétségbeesetten cáfolgatták.
A legújabb hír szerint viszont Trump is komolyra vette a figurát. Lovagias gesztust tett! Megfenyegette kampánystábját, hogy Clintonné egészségi állapota innentől kezdve tabu! Aki firtatni merészeli-kirúgja!
Rossz nyelvek szerint a Trump-csapat-élén a republikánus jelölttel-most azon imádkozik, hogy Szivarosné nehogy idő előtt kidőljön. Számukra az lenne a legideálisabb, ha Clintonné minél később-de mindenképpen november 8.-a előtt feküdne ki. Valamilyen formában. A november 7.-e lenne a legalkalmasabb időpont! (No nem a NOSZF-okán!)
Demokrata berkekben viszont sürgetik a mielőbbi jelöltcserét, hogy kellő módon meg lehessen futtatni a választás napjáig. Sokat nyom persze a latba, hogy Hillary nagyon makacs, és komoly küldetéstudata van.
A demokraták pedig ezt is szem előtt tartva azért fohászkodnak, hogy legalább november 9-ig kitartson! Ha utána fekszik ki Szivarosné, akkor már megoldják berkeken belül a pótlást.
A dolgok tükrében pedig akár egy érdekes “magyar szál” is fölmerülhet!
Döbrögink az utóbbi időkben két alkalommal is “hűséget tett” Trump mellett! (Clintonné ugyanis nem kedveli vajdánkat. Márpedig ha Clintonné lesz a világ legfőbb latorállamának vezére, az vajdánk számára egyenlő a politikai kivégzéssel.) Úgyhogy Döbrögink elemi érdeke Szivarosné bukija!
Mivelhogy már jó ideje dörgölődzik Trumphoz, lehet hogy nem minden alap nélkül teszi? Lehet hogy ő is tud valamit Szivaros Billy feleségének egészségügyi állapotáról? És bizakodik?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Idegesen mozgolódik a washingtoni cserepad bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Arra emlékszem,egy Iráni “látogatás” során a gép felé ment Clinton,ott is majdnem perecelt egy nagyot.
  Állítólag oda menekült egy támadás után http://www.atv.hu/kulfold/20130102_sulyosabb_clinton_allapota_mint_amit_kozoltek?source=hirkereso
  De valószínűbbnek tartják az agydaganatot.
  Mondjuk itt a megemlékezésen hogy-hogy nem állt egy mentő a közelben,csak elnökjelölt,,vagy mi.
  Vagy nyomja a rosét,Whiskyvel,de ez rosszindulat.

 2. Szaszi szerint:

  Vagy Tim Kaine
  https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.helpfreetheearth.com/news1318_Kaine.html&prev=search
  Ezután már csak egy Bartus cikk kéne Admin,és az utolsó érdekes magyar szál is helyénvaló lehet.Éreztem én.De mind az,Castro is köztük nevelkedett.

 3. Tarna szerint:

  Az elnöki feladatok ellátását, miért nem bízzák olyan emberre, aki élet ereje teljében van? 68 éves idős asszonyt már a hivatali nehézségek gondolata is megbetegít.

 4. zls-179 szerint:

  Szinte el se akarom hinni hogy a vérvonalak, és a hüllőhibridek is megöregszenek, és mit ad nekik a sátánjuk, még meg is halnak vagy mi a fene! Vagy hogy is van ez, előbb vagy utóbb lehull a lepel, mindenről és mindenkiről! Mert a változásnál, semmi sem örökebb!

 5. turzó istván szerint:

  Bárhogyan is lesz … – tudni való, hogy a makk egészséges Kennedy szervezete sem bírta a ‘nehézfémet’! Tehát – ilyennel kérkedni éppen Trump részéről … aki a propagált céljai szerint nagyon ‘beleújítana’ a háttérhatalom játékába – több, mint botorság !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.