Isten hozta-ördög vigye Vona elvtárs!

Orbán az LMP-s frakcióvezetőnek: Ezt vonja vissza!

Képtalálat a következőre: „Orbán a parlamentben-kép”

A miniszterelnök szerint defetizmus azt állítani, hogy nincs ellenszer a menekültáradat ellen. Sőt fegyverletétel.

A miniszterelnök a frakcióvezetői válaszokra adott viszontválaszában arra kérte Schmuck Erzsébetet, az LMP frakcióvezetőjét, hogy hagyjanak fel a defetizmus szellemének a terjesztésével, vagyis azzal, hogy azt mondják, hogy úgysem lehet az újkori népvándorlás ellen mit tenni. Ez ugyanis Orbán szerint fegyverletétel, és akkor minek hozza a parlament ezt a sok döntést, minek építenek kerítést. Orbán szerint igenis lehet tenni a menekültáradat ellen, így ha az LMP csak taktikázásból állítja, hogy nem lehet mit tenni, akkor hagyjanak fel ezzel, és azt mondja Schmucknak, vonja vissza, amit mondott. Ha az USA-nak sikerül déli határainál megállítani a menekülteket, akkor nekünk is sikerülni fog – mondta Orbán.
Orbán szerint nem mondanak igazat azok, akik szerint nincs közjogi következménye a népszavazásnak, és szerinte ezt ők is pontosan tudják. És azért kérik az emberek segítségét, mert a brüsszeli bürokraták már felső plafon nélküli betelepítési kvótát akarnak ránk erőltetni. És az európai megoldást fölösleges várni, hiszen a kerítés is a brüsszeli tehetetlenségnek a bizonyítéka: azért kellett felépíteni, mert hónapokig nem csinált semmit az unió tavaly tavasszal.
Vona Gábornak is válaszolt Orbán, lekommunistázta azzal, hogy azt mondta, a kommunisták szokása volt, hogy azzal támadják a másikat, ami rájuk vonatkozik. A korrupcióról van szó.
(HVG)
Bal-Rad komm: MEGKEZDŐDÖTT HÁT A KUTYAVIADAL ŐSZI SZEZONJA! (Egyébként Döbrögi sunyiságát mi sem jellemzi jobban: a szavazások 75 százalékáról hiányzott, ezzel ő az első a távolmaradók listáján. Felszólalásokban azonban elég aktív volt, elsődleges témája a bevándorlás és a terror. Mindezek persze az elszámoltatásnál nem fognak számítani! Az, hogy “de hét én akkó ott se vaútam tekintetes Népbíróság”-nem lesz mentség!)
A vajda egyből ki is tett magáért! Lekommunistázta gyorsan Vona Gabriellát! Ami bizony durván sértő azok számára, akik vezetésével a Magyar Népköztársaság népe fölhalmozta a júdáspénzért TÖBBEK KÖZÖTT DÖBRÖGIÉK ÁLTAL IS ELKÓTYVETYÉLT VAGYONT-ORSZÁGOT!
Ez az elmebeteg haramiavezér nem tán a kedves papájára gondolt?! Aki amúgy nem kommunista volt, hanem MSZMP-tag! Mi több!-helyi párttitkár!
Na ilyenekre gondolt Kádár János, amikor nagy keservesen imigyen sóhajtott: “mert tudják az elvtársak, nem minden kommunista párttag, és nem minden párttag kommunista”!
Bizony!-nagy igaza volt!
Döbrögi pedig most a zsákmányéhes ácsingózót nevezi kommunistának!
Bocsásd meg neki Gabriella! Hisz nem tudja mit beszél! Már most nem tudja! Mi lesz később?!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Isten hozta-ördög vigye Vona elvtárs! bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Vászoly szerint:

  Mi a lófasztól (már bocsi) tudna korrupt lenni a JOBBIK, amikor nem ők prosperálnak a hatalommal, uszkve így a pénzel is?

  Tipikus zsidaj retorika. Orbán által kifordítva.

 2. petymeg szerint:

  Bagoly mondja nagy fejü!

 3. tyúk szerint:

  hát Vona nem ugyanolyan zsidó mint Orbán ? A fasisztákat kéne ütnie mindkettőnek, a Jobbikot.

  • Vászoly szerint:

   Te egy hülye vagy. Kb annyi eszed van, mint amitől nick nevedet kölcsönözted.
   Amíg a többség ennyire böszme mint te nem kell csodálkozni, hogy ez az ország ott tart ahol most van…

 4. turzó istván szerint:

  Valaki egyszer azt mondta, hogy – “Színház az egész élet és színész benne minden férfi és nő !” Nos, azért írtam le ezt, mert amikor elolvastam ezt a cikket, akkor erről a nagy ‘teátrális színjátékról’ az jutott eszembe, hogy ki kissebbet alakít, ki meg nagy szónoklatokat tart … – aszerint, hogy mekkora horderejű színésznek gondolja magát! Hát – ezek szerint, ahogyan már eddig is tudható volt … – a mi Orbáncunk lassan megközelíti Hitler, vagy a ‘Duche’ szónoki tehetségét!
  Abban teljesen igaza van, hogy ha egy országban úgy döntenek a megfelelő poszton, hogy lezárják az országot … – akkor, az meg is csinálható! … – ha az azt eldöntők tényleg úgy gondolták, nem pedig csak valamilyen politikai ‘homokszórás’ a szemekbe! Például, hogy – esetleg csak azért csináljunk kerítést, mert ez is egy újabb kegy valakinek, aki lehúzhatja erről a biznicről is a hasznot! … – mellesleg, ha még talán működik is, akkor mi voltunk a ‘nagyok’ – veregethetik a vállunkat!
  Ami pedig az Orbán – Vona ál-harcot jellemzi, hát éppen ez az, ami nagyon ‘teátrális’! Vona elvesztette a támogató nép előtt a hitelét az utóbbi megmagyarázhatatlan, gyanús tetteivel! Persze – magyarázkodni azt mindig lehet, de az emberek nem hülyék … – és nem felejtenek az árulóknak! Most már, mint ‘szabadúszó színész’, azt játszhat le a ‘főnökkel’, amit csak akar … – aztán majd megnézhetik magukat, mekkora sikerük lesz! Most Orbáncunk a ‘nagy sámán’ a színen dobott egy csontot a ‘beépített téglának’, aki majd nagy kerülő után valahogy – a fölismerések után eljátssza, hogy mégis közeledni kell Orbánchoz, mert …! Ez a nagy játék, amivel etetik a magyarságot, addig is ők vannak a hatalomban, ők húzzák a hasznot a rabszolgák után – tiszta szappanopera … – mi pedig nem csak, hogy szeretjük nézni és olvasni a ‘főúri’ dolgokat – hanem még asszisztálunk is hozzá!

 5. Váray Károly szerint:

  MIért ? Talán Orbán Úr fetista ?

 6. zls-179 szerint:

  Orbán nagypapi mondásait tudjuk be időskor demenciának,kivéve amikor a lelke arra kényszeríti hogy igazat mondjék!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.