Komoly gondok lehetnek a Fradi háza táján

Ötször annyi szurkolót érdekelt a Fradi II, mint a bajnokcsapat

5200-an voltak kiváncsiak vasárnap a Ferencváros II pécsi vendégjátékára. Ez több, mint ahányan bármelyik NBI-es meccsen voltak a hétvégi fordulóban, ami egyébként is negatív rekordot hozott. Összesen 14 063 nézőt érdekelt az élvonal – ez 2344-es átlagot jelent.

Ami még durvább, hogy a Fradi II-re így ötször annyian voltak kiváncsiak mint az első csapatra, amely ráadásul örökrangadót játszott az MTK-val Dunaújvárosban. (Nagyon jól azért a Pécsre látogatók sem jártak, mert egy kövér 0-0 lett a vége.) A legtöbben a Debrecen-Újpest meccsre mentek ki a bajnokság 8. fordulójában, 4081-en.
Videoton-Haladás 3-0, Felcsút, 2183 néző
Mezőkövesd-Honvéd 3-1, Mezőkövesd, 1670 néző
Gyirmót-Diósgyőr 1-0, Győr, 1400 néző
Vasas-Paks 1-0, Angyalföld, 3612 néző
Debrecen-Újpest 2-1, Debrecen, 4081 néző,
MTK-FTC 2-1, Dunaújváros, 1117 néző
A Ferencváros szurkolói a Groupama Aréna megépülése óta bojkottálják az első csapat mérkőzéseit, amiért a klub elnöke, Kubatov Gábor szigorú beléptetési procedúrát vezetett be az új stadion átadása óta.
(444)
Bal-Rad komm: Egyre erősebben tartja magát az az urbanlegend, miszerint VALAKI(k) ELDÖNTÖTTE/ELDÖNTÖTTÉK, hogy a bajnok MOST a Garancsi-féle Videoton lesz!
A fáma szerint pedig a stadionból való kirekesztésük ellenére a Fradi-ultrák képesek befolyásolni az aranylábúakat, akik nem nagyon akarnak teljes hőfokon izzani a pontvadászat során.
A dunaújvárosi max. ezer fradista pedig jelzésértékkel bír Kubatovék felé.
A szombati forduló tizennégyezres össznézőszáma pedig (amelyben a Fradi-meccsre voltak legkevesebben(!!!) kíváncsiak) jelzi: a magyar futballba tömött százmilliárdok dacára a magyar foci már túljutott a betegség végső fázisán.
A dögrovás állapotába került! (Persze a köpőlegyek nagyszerű táplálékra lelnek így is!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.