Migránsbetelepítésre készül a horda?

Amelyik város nem úgy szavaz, több bevándorlót fog kapni?

A szombati kötcsei Polgári Piknik legfontosabb témája a bevándorlás volt. Orbán Viktor miniszterelnök azt hangoztatta, a világban most zajló átrendeződésnek “súlyos következménye lesz” Magyarországra és Európára nézve is.

A Népszabadság egy fideszes körökben terjedő mendemondát rebesget, aminek az a lényege, hogy ha be kell telepíteni migránsokat – akkor azokon a településeken lesznek „betelepítések”, ahonnan a legkevesebben mennek el október 2-án szavazni, illetve ahonnan a legtöbben szavaznak a kormánypropagandával szemben, azaz igennel.
Így büntetné a Fidesz a renitens településeket?
(propeller)
Bal-Rad komm: Játszadozzunk már el egy kicsit a “rebesgetett mendemondával”.
Teljességgel kizárható, hogy akad település Döbrögisztán vajdaságban, ahol a kvótareferendumon az “IGEN” szavazatok kerülnének többségbe.
Nagy a valószínűsége annak is, hogy a kvótareferendum ORSZÁGOSAN érvényes és eredményes lesz, és a “NEM” szavazatok győznek.
Ennélfogva VILÁGOSAN MEGÜZENI DÖBRÖGISZTÁN VAJDASÁG NÉPE BRÜSSZELNEK, hogy nem kér a migránsbetelepítésből.
Elképzelhető ugyanakkor, hogy akad majd olyan település, ahol “azembereket” nem hozza lázba a Döbrögi által meghirdetett Nagy Referendumélmény, és nem mennek el annyian szavazni, hogy OTT IS ÉRVÉNYES ÉS EREDMÉNYES LEGYEN a voksolás.
DE ORSZÁGOSAN-AMÚGY-ÉRVÉNYES ÉS EREDMÉNYES!
Tehát a MIGRÁNSBETELEPÍTÉS ORSZÁGOSAN TILTOTT!
Vagy a döbrögista “magyar” Országgyűlés DÖNTHET ÚGY, hogy migránsok betelepítésével torolja meg az érdektelenséget?
DE HA EGYSZER NEM LEHET!-AKKOR MÉGIS HOGY? Kivételt tesz a horda?
Ám ha-játszunk már el a gondolattal-ORSZÁGOSAN IS ÉRVÉNYTELEN ÉS EREDMÉNYTELEN LENNE a kvótareferendum!-akkor mi van?
Akkor Döbrögi haragja lecsap az egész országra? És megindul a migránsbetelepítés?
Vagy ha csak NÉHÁNY TELEPÜLÉSEN LESZ ÉRVÉNYES ÉS EREDMÉNYES a referendum, és ezeken a helyeken a “NEM”-ek győznek?
Akkor ezeket a településeket Döbrögi nem-betelepítéssel fogja jutalmazni? Míg a galádok nyakába odazúdítja a migránsokat?
És ha Felcsúff, meg a buday-hegyek eredménytelen és érvénytelen referendumot produkálnak? Akkor a Cinege utcába meg Felcsúffra migránsok lesznek telepítve?
MOST AKKOR FOGNAK BETELEPÍTENI MIGRÁNSOKAT VAGY SEM?
Nagyon úgy tűnik, hogy ez ügyben döntés már megszületett! LESZ BETELEPÍTÉS! Referendumeredménytől függetlenül!
Na az lesz a nagy pofára zuhanás! NEKÜNK!
Mert a döbrögista udvar papagájkommandója ki fogja találni a magyarázatot!
Nem nagyon!-de kíváncsian várjuk mi lesz az! Eléggé kézzelfoghatónak tűnik most, hogy “a “magyar” Országgyűlés SAJÁT HATÁSKÖRBEN, humanitárius megfontolásokból, a közel-keleti és afrikai keresztények miatti aggodalomtól vezérelve…”

Megmagyarázásért a horda sohasem ment a szomszédba!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Migránsbetelepítésre készül a horda? bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. medve szerint:

  Jézus nem volt migráns. A saját hazájában szenvedett értünk, hogy nekünk örök életünk legyen. Ma reggeli Igeolvasás épp Zákeusról szólt, aki vámszedő volt. Jézussal találkozva, aki aztán be is ment a házába és a farizeusok zúgolódtak, hogy bűnös emberhez ment be. Zákeus azonnal felajánlotta vagyonát a szegényeknek és azt mondta , akit becsaptam 4 x -esen fiztem vissza. Jézus azt mondta, hogy ma lett üdvössége-e háznak. Nagy hatása van azoknak a szívből fakadó imádságoknak, amiket az általunk gondolt ellenségeinkért mondunk. Az átkozódás visszaszáll ránk. Mindőnk megállunk az Isten ítélőszéke előtt előbb, vagy utóbb. A youtuben vannak feltéve hiteles prédikátorok igehírdetései, Takaró Károly, Cseri Kálmán, Ittzés István hallgasátok figyelemmel. Hangos Biblia- Bibliai igemorzsák Háló Sándor felovasásában és szövegesen is fel van téve a Biblia lehet olvasni is. Szakaszonként be van írva, de folyamatosan is lehet hallgatni. Ajánlom még, ha már itt vagyok http://www.visszaavalosaghoz.hu/author/szukbendeguz Teremtéskutatók. De ha csak beírjátok a Szűk Bendegúz levente nevét a Teremtéskutatás címen akkor nagyon jó dolgokat olvashattok. http://teremtéstudomány.hu a pókról nagyon érdekes dolgot ír, a fogak megalkotásának csodálatos története és sok más. Senkire sem céloztam ezzel senkit nem akarok megbántani, csak az örömemet szerettem volna elmondani. Tegnap a Korányiban voltam -volt szomszédasszonyom -fiatal és rákos, és hát a téma ugye gondoljátok mi lehetett. Egy ffival is találkoztam aki érdeklődött a jövő felől. Nincs Bibliája, ma ki lett rakva az asztalra más evangélumi könyvekkel együtt, gazdája elment /elhunyt/. Vihetem neki a Könyvek-könyvét. Pedig csak annyit mondtam magamban: Uram, jó lenne most egy Biblia. Gondolkodjatok el, ha sátáni erők működnek, aki öl, gyílkol, háborút, éhséget, menekülést, gyermekkínzást, félelmetes dolgokat tesznek a nevében, akik neki hisznek. Ha a gonosz létezik, akkor létezik a Jóság is. Keressétek Őt. Sok szeretettel: medve

  • Minden Indián Hazudik szerint:

   A Fél-Információk bűvöletében lehet-e vajon kijelenteni bármit is 100%-os bizonyossággal?
   Nem tudom. Csupán azt tehetem, amit Én hiszek el.

   Én azt hiszem, hogy – a lineáris időben számított 2 ezer évvel ezelőtti – Krisztus Nő volt.

   Azt a viccet gondolom mindenki ismeri, hogy:

   Két jegesmedve sétál a Szaharában. Azt mondja az egyik:
   – Nabazmeg, itt lehetett már sok hó és jég…
   – Ezt miből gondolod? – kérdezi a másik.
   – Onnan, hogy ennyi homokot szórtak rá.

   Gyakorlatilag a fél-igazságok/hazugságok tengerében fuldoklik mindenki. A fél-(i)gazságok tengerében pedig a legjobb, ha pontosan az ellenkezőjét hiszi el mindenki a kimondott szavaknak, a ki nem mondottakat pedig elhiszi.

   Ahol a „Római-Katólikus Apaszentegyházban” a szoknyás csávók szavait elhiszik az emberek – mikor ők Vizet prédikálnak de bort isznak -, felelőtlenség.

   Ahol a Béke Vallásának Szakállas Vezetői jól eltángálják a Zasszonyt az „Úrnak tetsző módon” ott lehet-e az Ő Szavaiknak Hinni?

   Vajon milyen Bölcsesség, vajon milyen Érzések és Gondolatok forognak Magyar Testvéreink Szívében és Eszében az Október másodikai szavazással kapcsolatban?

   Nem tudom. Csak azt tudom, hogy igaz az IGEN és igaz a NEM is. Baj van egy országban, ahol egy kibaszott vajaskenyeret nem tudnak adni a rászorulóknak. Hogyne adnék vajas kenyeret minden nőnek és gyermeknek. De azért a 30 éves munkakerülő férfiaktól megkérdezném, hogy mi a kurva anyádért nem mész vissza harcolni a GYERMEKED és a TE JÖVŐDÉRT?

   Mert itt nem lesz Burka, csak Hurka.

   Ha burkát akarsz, menj vissza. Európában a középkor végetért 500 éve. NEKTEK még úgylátszik NEM.

   Bárcsak mondanám, hogy MI MAGYAROK együtt képesek leszünk kiharcolni a szabadságunkat. Hát harc lesz Október vége felé. Egymást fogjuk ölni.

   Mert Sokan Hisznek egy Furikos Cigánynak, egy Szavát Be Nem Tartó, Hazug, Tisztességtelen Aljas Dögnek – Aki a miniszterelnöke Magyarországnak jelen pillanatban is.

   Ja, jut eszembe miért Október másokitára tette a népszavazást? Tudja Valaki? Azt Tudja Valaki, hogy miért KELL MINDENKINEK magán számlájának lennie?

   Ha abból indulok ki, hogy Október első napján pénzügyileg újraindul a Világ, minden Kormány illegitim lesz, leíródnak a tartozások, új arany sztenderd lesz, Orbán meg szeret lopni, akkor azt hiszem sírni fognak a magyarok – mint a záporeső -, Októberben.

   Bár én egy hülye vagyok.

   http://www.hollowearthnetwork.com/page/493523686

   • Vászoly szerint:

    Húúú Medve és Minden Indián Hazudik
    Ti aztán elvarázsolódtatok rendesen. 🙂

 2. Próféta szerint:

  Ha, döbrögi betelepíti a migránsokat, akkor nem kettő nyugdíjas fog az életére törni, hanem ezrek.

 3. szigony szerint:

  A diktátorok környezete az ami a diktátor erejét adja !

  Látható ez hazánkban IS minden egyes kis helyiségében (!), mert a túllihegéssel – most IS egy esetleges megtorlás rémével – a diktátor célja minden erőlködés nélkül teljesül, a leigázott ‘ alattvalók ‘ maguk intézik a piszkos munkát.

  Most IS előre már megfélemlítéssel operálnak, a várható kedvező voksolás elérése érdekében….

  Ilyenek vagyunk, szívesen dőlünk magunk a kitett kardba, nem kell azt a diktátornak forgatnia…

  Mindezek ellenére a hatalmi tobzódás csak egy ‘ nem érvényes ‘ voksolással előzhető meg, mert érvényessége esetén a legdurvább következmények várhatóak mind belföldön, mind külföldi kapcsolatainkban ! Gondolkodjatok el magyar állampolgárok !

 4. ... szerint:

  Medve!
  Összetévesztetted a site-ot valamelyik ezoterikus hittérítő oldallal bakker.
  A cikk a lehetséges betelepítésekről szól, akkor húzz el a faszba az ilyen mészkes-mászkos lelki dumával! Nem vagyunk sem a Zákeusodra, sem pedig a Szűk Bendegúzodra kíváncsiak!
  A zsidó bibliáddal meg töröld ki a seggedet!

 5. Szaszi szerint:

  A helyzet az hogy vallási alapon megy a kérdés,és olyan kezébe összpontosul,amelyik mindegyiket irányítja,egy egészen mocskos cél elérése érdekében.
  Van ötletem,de nem merem idetenni a lehurrogás miatt.

  • medve szerint:

   Szaszi!
   Én a fotón látható táblára reagáltam, hogy Ő nem volt migráns,mert az van rá írva, hogy Ő is migráns. Nem vagyok pápista, mert tudom, hogy gyökerestűl romlott /olvastam a történetét/ Bizony minden államfő /vagy nagyon sokan járnak hozzá kezet csókolni, amit semmi képpen nem tennék meg. Bizony visszataszító, hogy karmazsinba öltöznek,meg bíborba stb és hasalnak előtte a miknek nevezzem? Viszont volt sok szegény szerzetes, akik akartak úgy élni, mint ember. A többi egyház is és vezetőik sajnos követik a kor /dehogy / a mai elvárásokat. Én igen megválogatom, hogy kitől hallgatok meg valamit , kitől olvasok. Vannak még hiteles emberek a világiak között is, és az egyházakban pedig egyre több a …… én sem írom ki. Amikor 20 éve kb. olvastam, hogy a muszlimok ölni fognak bennünket, nem hittem el. Hát amit eddig láttunk, ez már az az idő. m.

 6. Smith szerint:

  Engem például az érdekelne, hogy a hírszerző elemző független hírportál, a South Front, az Eurostat (az Európai Bizottság egyik főigazgatósága) adataira támaszkodva, miért írta azt, hogy Magyarország 149 ezer illegális bevándorlót fogadott be? Lassan már kezdek hozzászokni, hogy a magyar sajtó rendkívül szelektíven tájékoztat, és rendszerint külföldi hírportálokról kell értesülnöm olyan dolgokról, ami az országot és engemet is érintő fontos ügyek.

 7. daca szerint:

  Orsós egy igazi büdös retkes f*opó.
  Ny-Európa a szó legszorosabb értelmében CSEMPÉSZI BE ezeket a koszlott niggereket, már … !!! … Líbia közvetlen partjainál “kimentik őket” és szállítják ezer tonnaszám a fertőt Európába.
  Ez a rihes, pedig “népszavazgat” 5 milliárdért, ahelyett, hogy kerek-perec tisztázná Junkerékkel, hogy.: Amit tesznek, az köztörvényes bűncselekmény (embercsempészet) és Magyarország TÖRVÉNNYEL védi meg, hogy ezeket a “menekülteket” elosszák (kvótázzák) .!!! Ennyi!
  De a cigánynak kell a “népszerűség” hogy ŐŐŐ (a nagy ő, a derék harcos, … a legkisebbik cigány gyerek) legyőzi a sárkányt. !!!
  Aztán persze majd meg is koronáztatja magát a Szent Koronával, … mert hogy méltó lett reá!

  • ... szerint:

   Ígazad van!
   Eszem faszom. Nem beszélve arról, hogy a folyamatos hülyítés megy ezerrel!
   A nyomorult arról hablatyol, hogy biza’ nálunk nem lesz migrács egy sem, miközben ezerszámra kóborolnak az ország minden részén. Regisztrálva!!!..
   Szerény hajlékomban úgy grasszálnak ki-be a fogadóállomásról a városba tucatszámra ezek a fejkendős szardarabok, mint ha már ezer éve itt élnének.
   Csak most nem a zöldhatáron jönnek be, hanem kinyitják a klozet kaput, és regisztrálják őket! Nem ugyan az?
   Felteszi a kérdést , “Akarja -e hogy Brüsszel az országgyűlés engedélye nélkül…”
   A kurva anyját azt! Mert ha olyan kormány jut hatalomra az országban – ami nagyon is elképzelhető! – aki Brüsszel kiszolgálója, az is be fogja engedni az összeset, még a zöldhatáron át is, hiszen a nép felhatalmazta rá a Parlamentet!
   Azt a mocsok állat már nem tette a papírosra, hogy akarja -e hogy a nép döntsön minden ilyen kérdésben!…

 8. Vászoly szerint:

  A Medve túl “spirituális” irányzatba vitte el a hozzászólását.
  Ami viszont engem is felháborít, hogy vallással, emberek hitével nem gúnyolódunk.
  Tehát aki egy “Jézus is egy migráns” táblát hurcibál egy tüntetésen, annak a hátán kellene azt széjjeltörni.

  A szavazásról
  Rohadt visszás az egész, mert javarészt milliárdokba kerülő “szart sem ér” dolog. Illetve valamit ér.
  Szóval, ha nem megyünk el szavazni, akkor a betelepítés mellé voksolunk. Ha elmegyünk és elfogadjuk a betelepítést a szavazatunkkal, Brüsszelnek adunk aduászt.
  Ha elmegyünk és arra szavazunk, hogy elutasítjuk a betelepülést akkor Orbánéknak dobjuk oda a gyeplőt.
  Szóval bármelyik ujjamat harapom is meg, akkor is fájni fog. Kérdés, hogy melyik kevésbé.
  A Magam részéről azt találom a kisebbik rossznak, ha ellene szavazunk a betelepítésnek. Orbánékat meg csak sikerül elzavarnunk “önerőből” is.

  Amúgy nekem a JOBBIK javaslata volt a legszimpatikusabb. Az alaptörvénybe rögzíteni a dolgokat, hogy Magyarország nem köteles semmiféle olyan “menekültet” befogadni, amelyik már nem közvetlenül háborús övezetből, hanem már egy biztonságos (nem háborús) országon keresztül érkezik hozzánk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.