Sokan vannak akik átlátnak a döbrögista szitán!

Besült a kampány? Érvénytelen népszavazás felé hajlik a mérleg

Képtalálat a következőre: „Üzenjünk Brüsszelnek-mém”

Nőtt a bizonytalanok, és csökkent a kvótanépszavazás kérdésére nemmel válaszolni akarók aránya augusztusban, vagyis úgy tűnik, hiába a rengeteg plakát és olimpiai egyperces híradó, megjósolhatatlan, hogy érvényes lesz-e végül a voksolás. Főleg a jobbikos szavazók gondolták meg magukat egy hónap alatt.

A részvételi arány továbbra is a határon billeg – írja az Index az október 2-i népszavazásról emlékeztetve arra, hogy július végén és augusztus végén is az emberek 53 százaléka mondta, hogy elmenne szavazni, de mindössze 41 százaléknyian tudták biztosan azt, hogy igent vagy nemet ikszelnek majd. A népszavazásról az Index a Závecz Research kutatóintézettel készített országos reprezentatív felmérést július végén és augusztus végén a magyarok szavazási hajlandóságával kapcsolatban.
A nyár végi felmérés időszakában még nem futott a Kétfarkú Kutya Pártnak az érvénytelen szavazatokra buzdító plakátkampánya, és az ellenzéki pártoknak a távolmaradásra biztató felhívásai sem igazán indultak be.
Závecz Tibor, a Závecz Research vezetője valószínűbbnek tartja, hogy nem megy el a választásra jogosultak fele. Mint mondta: „Kétséges, de nem teljesen kizárt az érvényesség. Ha a Fidesz kampánya a mostaninál nem lesz erőteljesebb, és ha az ellenzék kampánya láthatóvá válik, akkor annak nagyobb a valószínűsége, hogy nem lesz érvényes a népszavazás”.
(NOL)
Bal-Rad komm: A döbrögista horda kampánya természetesen nem sült be! Még csak a felénél-a plakátoknál-tartunk! A java még csak ezután következik! Hiszen Balatonfüreden a Nemmzetth végrehajtói, Kötcsén pedig a Gondolkodók lettek beizgatva. ŐK MÉG CSAK MOST LÉPNEK MAJD SZÍNRE! Döbrögivel az élen!
A referendum is “érvényes” lesz! (Ennélfogva pedig EREDMÉNYES!) Az érvényességre és eredménességre megvannak a NER által összecsiholt garanciák!
Határon túli szavazatok, az elmenekült nemszavazók, az NVI és az NVB teljes struktúrája és múszaki-informatikai háttere ennek az ÉLET-HALÁL HARC-nak a szolgálatába van/lesz állítva! Kubatov-listástul, birkamenetestül.
Mi csak egyet tehetünk!
Elmegyünk szavazócédulát lopni! Hogy egyik maffiabanda se hivatkozhasson arra, hogy RÁ HALLGATTUNK, ŐT TÁMOGATJUK!
MI-A PÓRNÉP-ÍGY ÜZENJÜNK A POLITIKAI BŰNBANDÁKNAK!

Képtalálat a következőre: „Üzenjünk Brüsszelnek-mém”

Ők meg azt üzennek egymásnak meg Brüsszelnek, amit akarnak! Úgyis Brüsszelre hallgatnak! Mert onnan jön a júdáspénz! Az ő zsebükbe!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Sokan vannak akik átlátnak a döbrögista szitán! bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. gyorgy szerint:

  Nem szabad elmenni szavazni! Semmilyen érvénytelen, meg hazaviszem, meg egyéb hülyeség!

 2. gondolkozzunkmán szerint:

  Az igaz, hogy Brüsszelből jön a pénz nekik, de gondoljunk már arra is, hogy több ezer milliárd az a pénz, amit kivisz a zsidó az országból – immár 26 éve.

 3. Vászoly szerint:

  Tehát akkor mégegyszer

  A szavazásról
  Rohadt visszás az egész, mert javarészt milliárdokba kerülő “szart sem ér” dolog. Illetve valamit ér.
  Szóval, ha nem megyünk el szavazni, akkor a betelepítés mellé voksolunk. Ha elmegyünk és elfogadjuk a betelepítést a szavazatunkkal, Brüsszelnek adunk aduászt.
  Ha elmegyünk és arra szavazunk, hogy elutasítjuk a betelepülést akkor Orbánéknak dobjuk oda a gyeplőt.
  Szóval bármelyik ujjamat harapom is meg, akkor is fájni fog. Kérdés, hogy melyik kevésbé.
  A Magam részéről azt találom a kisebbik rossznak, ha ellene szavazunk a betelepítésnek. Orbánékat meg csak sikerül elzavarnunk “önerőből” is.
  Amúgy nekem a JOBBIK javaslata volt a legszimpatikusabb. Az alaptörvénybe rögzíteni a dolgokat, hogy Magyarország nem köteles semmiféle olyan “menekültet” befogadni, amelyik már nem közvetlenül háborús övezetből, hanem már egy biztonságos (nem háborús) országon keresztül érkezik hozzánk.

  • petymeg szerint:

   Szerintentem pedig elmenni-áthuzni/érvénytelen/-bedobni !
   Evvel jelzed,hogy érdekel az ország sorsa de nem értesz egyet a kérdés fogalmazásával!
   Mert ha nem mész el az mondja a banda-nem érdekli az ország sorsa-rájuk bizod a döntést!

  • Fergeteg11 szerint:

   Rossz konklúziókból rossz premisszák lesznek, amikből ismét rossz konklúziók születnek.

 4. Próféta szerint:

  Itt most nem az orbánra vagy ellene megy a szavazás, hanem a migránsok ellen. Igaz, valóban jobb lenne alkotmányba foglalni, hogy nem kérünk a betolakodókból, de most csak ennyit tehetünk. Nemmel kell szavazni…!

 5. V.kutya szerint:

  Aki hagyja magát mozgósítani a NER által, az egy sötét paraszt – elnézést a valódi földművesektől!

 6. joz szerint:

  Láttam egy csomó plakátot aki a “ne menj el” vagy az igen mellett kampányolt, de egy sem volt aláírva. Kérdésem, hogy ilyen sok pénze van valakinek és mégsem meri vállalni a véleményét? Én az ilyen plakátokat betiltanám!!! (A beazonosíthatatlanokat.)

 7. V.kutya szerint:

  A fideszesek már az utcán támadnak!
  Halálkomoly.
  Standokon gyűjtik az aláírást (!!!!!), de azt nem tudták megmondani, hogy mi célból!
  Azt mondták: el KELL menni és nemmel szavazni.
  Megkérdeztem: mi az, hogy KELL? Utoljára a 60-as években KELLETT menni a tanácsi választásra, amikor is egész nap rohangált a sötétzöld UAZ a “nemszavazók” után, és előállították őket a szavazóhelyiségben. A fidesz ma ugyanitt tart.
  Bolsevikok.

 8. Trencsii szerint:

  Kiváló a plakát! – Tutta?
  De nemcsak a szövege miatt! Hanem a színösszeállítás miatt! Tutta?-d, hogy a zsidók a plakáton látható két színnel (színösszeállítással) jelölik meg a magukénak tulajdonított helyeket, területeket? Magyarországon lépten nyomon belebotlasz, – haj nyitott szemmel jársz, hogy észrevedd.
  Elkerülendő a bombát, a világháború idején így jeleztek a pilótáknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.