A germánok nem tanulnak semmiből

Merkel CDU-ja ezúttal fölényesen verte az idegengyűlölő szélsőjobbot

Képtalálat a következőre: „Welcome Refugees-kép”

Elég komoly sokkot jelentett Angela Merkel német kacellárnak, hogy a múlt heti tartományi választáson az ex-NDK-s Mecklenburg-Elő-Pomerániában a pártja csak a harmadik legerősebb lett, mert 21 százalékot elérve megelőzte őket a szélsőjobboldali Alternatív Németországért (AfD). A bevándorlógyűlölők azonnal a kacellár befogadó politikájának bukását vizionálták. Annál is inkább, mert ebben a tartományban található Merkel parlamenti választókörzete is.

Vasárnap azonban újabb tartományi – ezúttal önkormányzati – választást tartottak a szomszédos Alsó-Szászországban. A friss eredmények szerint itt Merkel pártja, a kereszténydemokrata CDU maradt a legnagyobb politikai erő 34,4 százalékkal, a második a koalíciós partnere, az SPD lett 31,2 százalékkal, megelőzve a 10,9 százalékot elérő Zöldeket. Az Afd csak negyediknek futott be 7,8 százalékkal.
Az első három helyezett mindegyike gyengébben szerepelt ugyan, mint 2011-ben, de csak 2-3 százalékkal, a szélőségesek viszont nem tudtak olyan hatalmas növekedést felmutatni, mint Mecklenburgban. Utóbbi egyébként volt keletnémet tartomány, ezekben pedig hagyományosan nagyon a neonácik és az egyéb gyűlölködők támogatottsága, mint az ex-NSZK-s területeken.
(444)
Bal-Rad komm: Az amerikaiak kirakatállama-az ex NSZK-kiköszörüli a Garmánia Ribanca megbízhatóságán esett csorbát. Bőven megszolgálják a busás Marschall-segélyt és a vele elnyert Európa Fő Helytartója címet.
Bőszen bíznak a migránsok szorgalmában és tudásában, ami garancia számukra a léha-dologtalan életmódra. Legalábbis hitük szerint. Mert ezt ígérgeti nekik Bundesmutti!
A gond-NEKÜNK-ezzel csak annyi, hogy ORSZÁGUNKAT IS ő gardírozza!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A germánok nem tanulnak semmiből bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. V.kutya szerint:

  Ne féltsétek mások pénzét, hadd szórják derék német barátaink!
  Nem tudom, miért nem inkább az fáj nektek, hogy a csóró magyar itthon ötödannyiért dolgozik, mint amennyi segélyt kap egy migráncsosos? Ez senkinek nem fáj, persze, mert alig páran tudják, mi az, hogy MUNKA!

  Admin:

  Mintha éppen tegnap tette volna szóvá a Bal-Rad a migráncsok reklámnyaralása kapcsán a kifogásodat!

  • Öcsi szerint:

   A Német kifektetők kiviszik a profitot a Provinciákról , hogy segélyként szét osszák egy részét a bevándoroltatottak között. A melós belegebed , ők meg jól el vannak a segélyből .

 2. Vászoly szerint:

  “Képzavar” itt is – ott is
  A képen látható, az idegen hódítókat szeretettel váró Ratyi Rambót a muzulmánok először csoportosan seggbe disszidálnák, majd lenyakaznák, mert a buziság azért nekik bűn. Viszont ez nem gátolná meg őket abban, hogy előtte jól seggbe élvezzék pár tucatnyian.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.