A szélhámosság diadala, és a liberális rosszindulat tobzódása

Nógrádban már “robbangatnak” a migráncsok

Zseniális videót forgatott az Index a kormányzati agymosás sikerességéről.

Nógrád megye olyan részein beszélgettek helyiekkel a menekültekről, ahol még csak tévében láttak migránsokat az emberek. Az M1-ből tájékozódó helyi Jucikák és Marikák mégis úgy rettegnek egymást túllicitálva terrortámadástól, nemi erőszaktól és rablástól, hogy Orbán mind a tíz ujját megnyalhatná.
(propeller)
Bal-Rad komm: Jó ez a video! Kell az ilyen. A probléma sokkal inkább a keretszöveggel van. Mert maga a video az a MAGYAROK ilyen-olyan vélekedését tükrözi. Nógrádtól-Baranyáig, és Szabolcstól-Vasig.
Ugynilyen véleményeket lehetett volna hallani tavaly is, még a migráncsroham előtt! Akár úgy is mondhatnánk, hogy ezeket a véleményeket néhányszáz-esztendős, immáron a magyar nép zsigereibe tapasztalatok itatták be!
Döbrögi mindössze a homlokát simogathatja! Négyesztendei szabad rablást követően szerencsecsillaga már éppen leáldozóban volt, de neki még komoly tervei voltak! Úgy jött neki a tavalyi migráncsrohan, mint a sivatagban szomjazónak a friss-hűs víz! (Még tán érdeke is fűződött ahhoz, hogy ORSZÁGUNKBAN tobzódjanak a migráncsok!)
Döbrögi-bárhogy is volt-a magyarok zsigeri rettegését HASZNÁLTA KI/FEL! Gondoljuk végig a történéseket, amik a migráncsdúlás alatt mentek végbe a törvénygyárban!
Amikor a törvénygyári folyamatok lezárultak, Döbrögi hirtelen az ÉLÉRE ÁLLT A RIADALOMNAK! (Amit-mondjuk ki-LEHET hogy éppen ő gerjesztett!)
A migráncsok rajtunk keresztül özönlöttek. És mindegyik nyugat-európai terrortámadásban ott van a döbrögisztáni “vonal”! Ezt pedig bármilyen hírforrásból megtudhatta minden magyar. Ne okvetlenül csak a döbrögista udvari hírhintőktől.
A MAGYAROK PEDIG LÁTTÁK A PUSZTÍTÁS KÉPEIT, A GYILKOSSÁGOKAT!
Az, hogy Döbrögi mesteri vermet ásott a migráncstéma ürügyén az ellenségeinek, és a kiásott gödör halmáról most elégedett pöffeszkedéssel szemléli műve valóra válását!-csak részben az ő érdeme!

Ő-kiváló haszonlesőként-ismét felismert egy lehetőséget! NEKÜNK DRÁGA-neki nyereséget hozó dolog ez!

Ha meg nem jönne be neki a referendumötlet-ami kizárt dolog-már akkor is Hunyadiként fogja magát ünnepeltetni. A Birkamenet által. Hiszen címet szerzett magának ismét! NEMMZETTHYT! Erre fognak emlékezni a népek, és ezt fogják elismerni!
A többiek meg csak elemezgessenek! Ezt megint jól elszabták, mostmár aztán b…-hatják!
Kiváltképpen azok, akik a MAGYAROK TERMÉSZETES FÉLELMEIT ÉS REAKCIÓIT Döbröginek tulajdonítják!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A szélhámosság diadala, és a liberális rosszindulat tobzódása bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. zombi szerint:

  Nyaralni mennek most a migránsok ahonnan elmenekültek .
  szóval ide ?? hát ide….. semmiképp nem jönnek .
  Felteszem ide a friss képet ..remélem nem sértődik senki , vagy ?
  https://fr.rt.com/french/images/2016.09/article/57d7fc19c4618807798b489a.jpg

 2. petymeg szerint:

  A majmoknak/stáb/ csak husz kilométert kellett volna tovább menni Bgyarmatra és talált volna több száz flangáló vadembert!

 3. Parazitafigyelő szerint:

  A bicskei befogadóállomás egyik török lakója egy 12 éves kislányt akart megerőszakolni. Letépte róla a ruháit, a kislány meztelen altesttel el tudott szaladni előle. A török férfit a rendőrök elfogták, hétfő délelőtt a Székesfehérvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte Allah szolgáját.

  Aki nem hiszi, járjon utána.

  • Parazitafigyelő szerint:

   Ez volt az a történet, amin eldőlt az Október másodikai népszavazás eredménye (=NEM), és lehet, hogy a 2018-as választás (=fidesz) is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.