Donbassz

Kijevben az udvar külügyére tegnap “bátorítgatta” a Kremlt. Pavlo Klimkin arról biztosította nyilatkozatában Vlagyimir Putyint, hogy Valcman hajlandó lesz vele szóba állni, amennyiben úgy ítéli meg, hogy Oroszország államfője kellő konstruktivitással áll az orosz-ukrán, és a Kijev-Donbassz kérdéskörhöz.

Nyilván Putyin elnök tárgyalási hajlandóságát elősegítendő és felgyorsítandó-ágyúzta-lőtte a kijevi latorhatalom ordashada Donbasszt tegnap is!-meg ma is. “Csendes üzemmódban” persze. Nem mellesleg tegnap Kucsma volt ukrán elnök, Kijev egykori minszki főtárgyalója kijelentette: a Valcman-hatalomnak esze ágában sincs teljesíteni a Donbassz irányába Minszkben vállalt kötelezettségeit.
A Donbassz elleni háborús nyugati áskálódásnak tudható be az a tény is, hogy a szombaton Moszkvában korrupció miatt letartóztatott Dmitrij Zaharcsenko ezredest-aki a korrupcióellenes rendőri csoport vezetője VOLT-aligha tudatlanságból, Alekszander Zaharcsenko DNR elnökkel keverik. Többször is kidomborítva a bűnöző “SZAKADÁR ÁLLAMFŐ STÁTUSÁT”. Tombol az “infovajna-az indormációs háború”!

szaki

Egyébként pedig Donbassz Népköztársaságinak határain a helyzet teljességgel változatlan.
A tegnapi nap legeseménydúsabb története Sztanyica Luganszka környékén esett meg. Egy kijevi zsoldban álló martalócbanda addig erőszakoskodott, amíg két lator fűbe harapott, öt másik pedi valószínűleg a közeljövőben tesz ugyanígy. Épp elegendő lyukat gyűjtöttek be hozzá. Három másiknak jók az esélyei, hogy kicsit könnyebb testsúllyal, de megússzák a tegnap késő délutáni duhajkodást.
Hat donbasszi civil sebesülését viszont a latortüzérség írhatja föl a “nyereséglistájára”!
Várhatóan komoly nemzetközi visszhangja lesz Kijev azon aljasságának, hogy a DNR területén fiatal-és gyerekkorú srácikat szerveztek be és idomítottak be diverzánsakciók kivitelezésére.

Pénzért rávették ezeket a gyerekeket, hogy…
Ők meg vettek a pénzen kismotort, okostelefont, videojátékot, és néhány ma már elengedhetetlen kelléket, ami kell egy tizenévesnek.
A szülők pedig ki vannak akadva! “Nem is gondoltuk volna, hogy…”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Ők meg vettek a pénzen ……, és néhány ma már elengedhetlen kelléket, ami kell egy tizenévesnek. Azt azomban kifelejtette a felsorolásból t. Admin, hogy azonkivül amit ön a cikkben felsorolt, MÉG azt a diverzáns akciókért szerzet pénzt mire költötték. Segitek önnek,hogy teljes legyen a felsorolás. Tehát, a felsoroltakon kívül még : ALKOHOLT,KÁBITÓSZEREKET, meg álitólag “KÖNNYÜ VÉRÜ” ROSZ HÍRÜ NŐKRE “is” költötték a pénzüket, a LIFE,vagy a NOVOSZTYI hírügynökségek szerint.

 2. zls-179 szerint:

  Nem feltétlenül e gyerekeket hibáztatnám,hisz a példát vették valahonnan és a példa csakis a felnőttek lehetnek!Az igazi nagy kérdés itt az, hogy az ember gyermeke mire felnőtté vélik miért butul oda ahová, és miért aljasodik oda ahová?

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0ahUKEwicxJnmiY3PAhWDWhQKHRHkDlsQFgg2MAM&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DHld5GnojRCs&usg=AFQjCNEI_FY9KJxyqzLntsezbMbfIQPDVg&sig2=Mp_Ur-hw-VKSS4xyPdsBPQ Baszurin : Tegnap a VSZU (VORUZSENNIE SZILI UKRAINI) 10 embert veszitett, Zajcevo-nál, amikor megtámadta a köztársaságiak álásait. Aköztársaságiak három embert veszitettek

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  zls-179 ! Nem is erről van szó ! Afentről a legelső fényképen látható srácnak az apja külőmben saját magát hibáztatja úgy 90%-ban, hogy nem foglalkozott elégé a fiával, mertKÉT MUNKA HELYEN IS JÓT KELLLETT ÁLNIA, nem volt ideje a fiával való foglalkozásra. Aztán meg az ilyen gyerekeket egy olyan háborus környezetben könyen lehet a rosz társaságnanak befolyásolni. A robbantások meg robbtások maradnak, bárki is követte el. Például az ő számljukon van egy ez év február 2-diki vonat kisiklasztás is ROBBANTÁSAL. Még az volt a szerencse,hogy nem személy szálitó szerelvény volt,amit kkisiklasztottak, hanem szenet. NEM ITÉLKEZEK , hogy itéljenek, azt majd elvégzi az arra kompetens személy-ek. Nem hiszem,hogy válveredetéssel jutalmazná a tettükért őket ön sem . Mit szólt volna, ha embert is öltek volna ? Talán öltek is,eről nem szólnak a hírek. Talán ha nem leplezik le őket, EZT is megtették volna. Donyecktől néhány killométerre fekvő városban ugyanis egy katonai parancsnokság ellen készültek, valakik robbantani, de sikerült a robbantást időben megakadályozni, a tetteseket elfogták. Most kébzelje csak el t. zls-179, hogy adot egy objektum a városközpontban,ahol sok,rengeteg ÁRTATLAN áldozata lett volna,ha időben nem hatástalanitják, és nem fogjűk el a tetteseket, és ha ön is példának okán OTT van. Akkor sem hibáztatta volna az elkövetőket ? Ők nem kérdezték, hogy hibás, vagy nem hibás ezért vagy azért az az ember akinek az életét kioltották. MINDEN EMBERNEK VISELNIE KELL A TETTÉNEK A KÖVETKEZMÉNYÉT, AKÁR MILYEN KOROSZTÁLYU IS. Ezt bízzzuk Zacharcsenkora,majd ő eldönti,

 5. Próféta szerint:

  Ezek a fiatalok, ha ilyen könnyen kaphatóak emberölésre, akkor nyugodtan mehetnek rendet tenni a szibériai gulágba. Hamarosan úgy is beüzemelik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.