Legútálatosabbék követelőznek!

El Qro-a Legútálatosabb-és az ő maffiatársulata akcióba lendült. Végső csapást kívánnak mérni Döbrögire és hordájára. Internetes aláírásgyűjtésbe kezdtek (ez lesz a Gyurcsány-lista) Döbrögi önkéntes lemondásának kikényszerítésére.

uta

“Egyetért-e azzal, hogy Orbán Viktornak le kell mondania, ha a kormány által kezdeményezett októberi népszavazás érvénytelen lesz?” – tette fel saját kérdését a döbrögisták szerint a Legútálatosabb.
A Legútálatosabb szerint “az október 2-i népszavazás Orbán rendszeréről szól. Orbán legfontosabb politikai ügyéről kell majd szavaznunk, amiben ő maga kezdeményezett népszavazást. Ha a népszavazás érvénytelen lesz, azzal Orbán legfontosabb politikai ügye bukik el. Ez pedig egyet jelent Orbán bukásával” – vélik Legútálatosabbék.
Tegnap este negyed 8 után pár perccel 1566-ot mutatott az aláírásszámláló. Ebből vélelmezhető, hogy a Legútálatosabb és minden vele szerződött cimborája aláírta az ultimátumot. Ha még a kb. 150 ezer szimpatizánsuk is csatlakozik, és megugrik ez a szám, és esetleg tényleg érvénytelen lesz az októberi népszavazás…
-No akkor lesz az, hogy Döbrögi NEM FOG reszkető kézzel üres papír után kutakodni, hogy lekörmölje lemondását.
Ekkor lenne az, hogy Döbrögi elkrákogná: HÁT EZ NEM ÜGYDÖNTŐ NÉPSZAVAZÁS VOLT!
(Merthogy ORSZÁGUNKBAN OLYAN MÉG NEM IS VOLT!)
Ha lesz ORSZÁGUNKBAN ügydöntő népszavazás, azt nem pennával behúzott ikszekkel fogja megcsinálni a MAGYAR NÉP!
Persze lesz kereszt is meg urna is szép számmal!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Legútálatosabbék követelőznek! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  Hihetetlen, hogy ennek a gerinctelen bohócnak még van 1566 támogatója.

 2. Smith szerint:

  Egy friss közvélemény-kutatás szerint a szavazásra jogosultaknak mindössze 41,8%-a megy el biztosan szavazni – írja az Alfahír. Egy sikertelen népszavazás Orbánnak felérne egy tökön rúgással.

 3. V.kutya szerint:

  A gyurcsányozóknak:
  Ma ugyanannyira vagyok a nyugdíjamtól, mint Orbán előtt voltam. A többi ócska maszlag.
  A zsidó kormány két és félszer jobban teljesített.
  Aztán:
  A rokkantnyugdíjam kb. 1500 forinttal nőtt (!!!!!) a 6 év alatt, megnéztem!
  Ha valaki egy varázslatra kirakná a 6 évvel ezelőtti árakat, hát…Kezdetnek a benzinkúton. Aztán sorban: hentesáru, alapvető élelmiszerek (tej és kenyér), cigaretta, pia, és minden, ami naponta és “jól fogy”, na meg a gyógyszerek – engem ez utóbbi érint leginkább, nagyjából 2-szer annyit fizetek ugyanazokért, sőt, van, amely azelőtt 90%-os tb-támogatott volt, most pedig majdnem teljes áron kell megvenni.
  A valódi Magyarország lakosainak írtam, amit írtam.

 4. Fergeteg11 szerint:

  Ha Gyurcsány beveti magát, az ingadozók egy része el fog menni szavazni, mégpedig nemmel. Ez az ember tiszta haszon most a Fidesznek. Esetleg elméletek is születhetnek erről, és nem mondanám, hogy alaptalanul.
  De nem csak neki volt furcsa őszinteségi rohama (no, azért egyik falkavezér sem viszi túlzásba). Orbán “öszödi beszéde” lehetne, ami elhangzott 2015. szeptember 7-én a nagyköveti értekezleten:
  https://www.youtube.com/watch?v=yMltsppwMkw
  Ebben Orbán nyíltan, persze a lényeges részletek ismertetése nélkül beszélt arról, mi történt, amikor az EU vezetői, többek közt ő is, tanácskoztak, hogy mi legyen Kadhafival, vagy arról, hogyan viszonyult Magyarország vezetése a Szíria elleni beavatkozáshoz (hallgatólagos támogatás a szövetség tagjaként). Tulajdonképpen elismerte felelősségét a helyzet kialakulásáért, amit most orvosolni próbál.
  Annyit mindenesetre megígért, hogy Magyarországon nem lesznek százezrek vagy milliók (migránsokból). Köszönjük. De tízezrek?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.