Inkább ott!-mint ITT!

FÉLELMETES JÓSLAT CLINTON ELNÖKSÉGÉRE

Képtalálat a következőre: „Hillary Clinton-mém”

Hillary Clinton elnöksége vérontáshoz vezethet – állította Matt Bevin, Kentucky állam kormányzója, republikánus politikus a hétvégén, kijelentése kedd este vált közismertté.

Matt Bevin azt sugalmazta, hogy ha a demokraták nyerik az elnökválasztást az ősszel, akkor akár fegyveres felkelésre is szükség lehet, hogy a konzervatívok megvédjék az amerikai értékeket a liberalizmustól.
Bevin egy washingtoni konferencián így fogalmazott: “Nekem kilenc gyermekem van, és összetörik a szívem, ha arra kell gondolnom, hogy az ő vérükre lesz szükség ahhoz, hogy helyre lehessen majd hozni valamit, hogy visszakövetelhessünk valamit, amit fásultságunkban és közönyünkben elvesztegettünk”.

Képtalálat a következőre: „Hillary Clinton-mém”

A széles körben is nyilvánosságra került mondatok után a tavaly megválasztott, 49 éves Bevin – aki a Tea Párt egyik politikusa – magyarázkodni kényszerült. Irodája közleményben tudatta, hogy a kormányzó a katonák áldozatvállalására gondolt, mert “nem lehetünk engedékenyek a szabadságunkat lerombolni kész radikális iszlamista szélsőségesekkel szemben”.
Demokrata párti politikusok azonnal elítélték a kormányzó megjegyzéseit és lemondásra szólították fel őt. “Felszólítása amerikai honfitársaink vérének kiontására szerintem ellentétes az alkotmánnyal és hivatali esküjének megszegését is jelenti” – mondta Nancy Jo Kemper, demokrata párti politikus kedd esti sajtóértekezletén.
(figyelo)
Bal-Rad komm: Egyes amerikaiak már rettegnek. “…az ő vérükre lesz szükség ahhoz, hogy helyre lehessen majd hozni valamit, hogy visszakövetelhessünk valamit, amit fásultságunkban és közönyünkben elvesztegettünk…”
-Mintha csak egy magyar sóhajtozna.
Alapjában véve nem is lenne baj, ha az amerikaiak kissé félnének! Túl sok bajt zúdítottak már a világra azért, hogy legyen mit félteniük. De akkor mit szóljon a világ?
Inkább ők háborúzgassanak “OTT”-minthogy miattuk törjön ki vérontás “ITT”!
Clintonné elnökké csinálásával viszont mindkettőre van esély!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Inkább ott!-mint ITT! bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. 1tothgabor szerint:

  Az igazi Hillary Clinton (Csehszlovákul Bill Clintonová) nem tudni hol van és mit csinál. Föld alatt, vagy felett, élve, vagy halva – ki tudja? Az biztos, hogy egy dublőrt tettek be a helyére.

  https://sitsshow.blogspot.hu/2016/09/SENSATIONAL-WABC-TV-Ch-7-in-NYC-Reports-Hillary-Clinton-s-DEATH-she-was-Replaced-by-a-Body-Double.html

 2. Hej orbán übermens szerint:

  A hátérben már megálapodás tőrtént Hitleri nem lesz elnők.

  A szinjáték része a betegség opcio.

  Hitlerit tőrölték a listárol kinai pressziora.

  Mindig minden a hátérben a tárgyaloasztalnál dől el,a mediaban csak a ripacskodás.

  Mitszoltok a Genfi emberi illumináti emberálldozat bemutatáshoz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.