Nomámmeg…!

Orbán: Európa jövője a bolgár-török határon dől el

tr

Mindenkinek meg kell értenie, hogy Európa jövője nem Brüsszelben dől el, hanem itt, ahol állunk, a bolgár-török határon – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, miután Bojko Boriszov bolgár kormányfővel határszemlét tartottak a térségben.

Bulgária sikeres védekezése mindannyiunk közös érdeke – fogalmazott Orbán Viktor a szemlét követő sajtótájékoztatón, amelyet a határon felhúzott kerítés előtt, a határ bolgár oldalán lévő leszovói átkelőtől nem messze tartottak.
A miniszterelnök arról is beszélt, hogy Európa keveset törődik Bulgáriával, amelyet pedig meg kellene segítenie az uniónak.
“Ha tudunk adni hárommilliárd eurót a törököknek, akik nem tagjai az EU-nak, akkor lehetetlen, hogy ne tudjunk adni 160 millió eurót a bolgároknak, akik meg tagjai az EU-nak” – hívta fel a figyelmet.
(hirado)
Bal-Rad komm: Mijaffene! Még majd áttelepítjük a MI KERÍTÉSÜNKET a bulgár-török határra! De most akkor ORSZÁGUNKAT Döbrögi leértékelte? Egészen eddig úgy tudtuk, hogy rajtunk áll-vagy bukik a kontinens biztonsága, békéje, jóléte-meg minden… Amit féltenünk kell, és féltenünk illik!
De hát mi lesz így a Hunyadisággal?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nomámmeg…! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Kagan szerint:

  Éljen orsos olstein kit a budai várban királyá koronáznak.
  Sajnálattal kőzőljuk,hogy Budapesten bekell vezetni a dugo dijat
  amiből fel épitjük éfelsége Budai várát.

  Oktober 2 szavazás lesz legyen ingyen sőr vagy ne,ez a király parancsa.
  Szalacsi ur készen áll a szavazásra.

 2. kisember szerint:

  Gayrópa szomorú jövője sajnos már eldőlt. Rendszer-elődje, a Római Birodalom történetét ismétli. A homoliberalizált jelenlegi lakosok nem akarnak dolgozni, nem akarnak szülni, nem akarnak harcolni, még arra is képtelenek, hogy tiltakozzanak elmebeteg (félre)vezetőik ellen, akik pusztulásra ítélték őket.

  GÉMÓVER.

 3. peti85 szerint:

  Szép sudár termetű a felcsufi rém.

 4. Smith szerint:

  A skizofréniára felírt gyógyszerének az adagolását láthatóan nem tartja be. De az is lehet, hogy növelni kellene a napi adagjának számát. Ez az ember már mindenhol migrácsokat lát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.