Szíria

Javában benne van Szíria a túzszünetben-amiről egyre több elemző úgy gondolja, hogy nincs is. A történések legalábbis mintha őket igazolnák.

A Golan-fennsíkon Izrael légiereje tegnap is mindent megtett annak érdekében, hogy a térség latorbandit mentesítse a kormánycsapatok nyomása alól. Ez az igyekezetük részben sikerült is.
Sa’sa, Deir Makir, és a Tabariyah-tó környéki szír állásokat ma reggel is támadták. Tegnap tüzérséggel is segítették a dzsihadistákat, akik mindezen baráti segítség dacára is csak hullanak, mint ősszel a legyek.
A tegnapi repülőgépelvesztést Izrael tagadja, mindössze két drón bebukásáról beszélnek.

kt

Hasakah-tartományban a kurdok kikergették négy településről a kalifátusistákat tegnap. Ziyanat, Al-Badi, ash-Sharqi és Shadid falvakról van szó. Ma reggeltől a Khabur folyó mellett fekvő Sa’ad és Al-Ara falvaknál folytatódik a műsor. Az ISIS ott akar új védelmi vonalat kiépíteni.
Deir ez-Zor térségében (közleményük szerint) a kalifátusisták “gyenge harctéri tevékenységük miatt megbüntette” két helyi pribékbandájának parancsnokát.
Maysar Al-Kalizi és Anas Al-Abdont bandafőnököket hordáik életben maradt tagjai szeme láttára-a legújabb divatnak hódolva-elevenen megfőzték.

log0loglog1

De ugyanitt-kicsivel később-matinéelőadást is tartottak! Ezt már a helyi lakosság szórakoztatására és okulására. Húsz “helyi kémet” lábuknál fogva felakasztottak, és lenyakazással kivéreztettek.
A műsor arra enged következtetni, hogy a szír kormányhadsereg mintha nem teljesen tudná őket lekötni azon a vidéken. Pedig bejelentésük szerint tegnap is nyomorgatták a rémbandát.
Ma reggel Kelet-Damaszkuszban is “tűzszünetsértés” történt. Ott a Jaysh Al-Islam használta ki a kormányerők ellazulását. Javában zajlik az adok-kapok!
Aleppoban viszont tart a viszonylagos fegyvernyugvás. Volt tegnap egy kisebb incidens a Castello autópályánál. A humanitárius szállítmányokra vigyázó orosz tengerészgyalogosokra támadtak dzsihadisták.

Nagyjából kettő perc alatt helyreállt a rend. A martalócoknak nagyon idejük sem volt felfogni: rossz ötlet volt a kötekedés. De hát ők már többé ezt a hibát nem tudják mégegyszer elkövetni.
Rossz hír még latoréknak, hogy napokon-akár órákon belül-orosz tüzérségi felderítőegység érkezi Szíriába. A ketyeréikkel együtt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Kagan szerint:

  A muszlimok azt valják tőrvényt csak isten hoz6.

  NA FIGYELJETEK JOL GOJOK muszlimok es keresztenyek hinduk es budhisták.

  Tőrvényt csak mi kazárok alkothatunk,mert mi felsőbb rendőek vagyunk mint az isten ezen a főldőn.

  Magyarország területén tőrvényt csak Turcsányi őszentsége alkothat.
  Az ő engedéjével zártuk a muszlimokat és a hindukat a Kiskunhalsi koncentrácios táborba.

  Mi kazárok nem hiszőnk istenben,mert mi vagyunk az isten.

  • Pex szerint:

   A felsőbbrendűség tudat a gyakorlatban komplexus. De ez csak orvosi meghatározás, viszont ennél sokkal nagyobb a baj, mert az igazi probléma abban áll, hogy a célkitűzés nem felel meg a természet törvényeinek. Vegyük az ‘isten’-t alapul, kisbetűvel, mert nem vallási, hanem természeti az ‘illető’. Szóval, ‘isten’ úgy képzelte, hogy elindítja a világot a maga útján, és tett bele néhány természeti törvényt. Ezek jó része általános iskolai tananyag, mindenki által jól ismert. De van néhány, bonyolultabb is, ami nehezen felfogható a korlátok közé szorított elméknek. Pl egy nagyon egyszerű kis törvényt említek csak, a szelekciós nyomást, ami azt jelenti, hogy a különböző fajok, eszmék, nemzetek, elképzelések, stb, lényegében az azonos térben egymással konkurálók közötti kölcsönhatás, aminek az a lényege, hogy az egymásra nyomást kifejtők minősége felfelé ível, tekintettel a rendszeres megmérettetésre, és a belőle következő fejlesztés-fejlődés kényszerre. Most jön a felsőbbrendűségi probléma, hogy megpróbálja megfosztani a világot a sokszínűségtől, amivel csökken a szelekciós nyomás volumene, így a világ minőségi fejlődése lassul vagy visszafordul. Ez pedig ‘isten’ elleni főben járó bűn, egyben a világ elleni bűncselekmény. És bármelyik vallás , amelyik ‘isten’-től származtatja magát, ezzel nem kerülhet ellentmondásba, vagy ha mégis, azzal tagadja ‘isten’-i származását, vagy ‘isten’-nel való kapcsolatát.

   • Kálmán Lőrinc szerint:

    Tökéletes megfoglamazvány 🙂

   • emilo szerint:

    Pex

    “…És bármelyik vallás , amelyik ‘isten’-től származtatja magát, ezzel nem kerülhet ellentmondásba, vagy ha mégis, azzal tagadja ‘isten’-i származását, vagy ‘isten’-nel való kapcsolatát”

    Jó lenne az elméleted, de a Kagan kazár pont azt mondja hogy: ..”Mi kazárok nem hiszőnk istenben,mert mi vagyunk az isten.”

    Tehát ezért felsőbbrendűek nálatok és lesztek a rabszolgáik, mint innen az oldalról már néhányan maguk által be is vallott rabszolgáik.

   • Pex szerint:

    Hiába hisznek bármit, a természeti erőkkel ingyen, korlátlanul nem lehet ellentmondásba kerülni. Látszólag most nyerésre állnak frontálisan, de közben hátulról kelkezdődnek a problémák, amik egyszerűek, de bármit is próbának ellene, kinövi magát akkorára, mint amekkora erőt kifejtenek a rendbehozatalára. Ha egy bármilyen rendszer ellentmondásban van a valós működés céljával, abból csak foltozgatás lesz, és sokszorosába kerül, mintha jól csinálnák. Egy példa, ha Izrael nem népirtást akart volna Közel-keleten, hanem pénzügyi befektetést, ami az ott élők számára felemelkedést adott volna, akkor egymás sarkát taposva akarnának csatlakozni Izraelhez, és kb 100x annyit keresne, mint most, ráadásul reál értékben, nem pedig csinált-pénz értékben. De így az ország és a főleg a nép egyszerűen irtandó ellenségként szerepel a köztudatban, amit finoman antiszemitizmusként emlegetnek. Nos, ebből is látszik, hogy az ész nem nélkülözhető, az alázat pedig azt jelenti, hogy ‘isten’ az okosabb, és érdemes tanulni tőle. Ne feledjük, hogy tudomásunk alapján, 15 milliárd éve sikeres ‘isten’, a felsőbbrendűség komplexusban szenvedők meg 10 évet nem bírnak saját magukon sem uralkodni, akkor mit akarnak egy egész világgal?!

 2. istvan szerint:

  Ki ez a hülye?!(kagan)

 3. kisember szerint:

  A kazárok még elvbarátaiknál, a judaistáknál is sötétebbek, már ezer éve helyre lettek téve, azóta is kavarják a szart és bosszúra szomjaznak… Kedves kagan, meséld már el, hogy buktátok el a régóta tervezett Krími Kaliforniát két éve? Netán arról is mesélhetnél, miért nem sikerült hetven éve bérenc hitleretekkel és csicska szolgaállamokkal legyőzni a szovjet-oroszokat? Az már csak költői kérdés, miért nem sikerül öt éve az egész világból odautaztatott legaljább bérencekkel és az összes kezetekben lévő titkosszolgálattal, izráéli és zusa támogatással megdönteni Asszadot?

  Elfelejtettétek a régi leckét: amikor pénz és fegyver harcol, MINDIG a fegyver nyer.

 4. Szaszi szerint:

  Az bájos,amikor egy rabló fosztogató banda igaz hitet keres,
  melyet egy úgynevezett izraelita tálal nekünk.
  A világméretű összeesküvés őszintébb,mint amit Kavics itt előadott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.