El Qro izgatásba kezdett

Gyurcsány bedobta a kémbombát: KGB-sek Magyarországon

izg

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, az ellenzéki DK elnöke a 2006-os zavargások tizedik évfordulója alkalmából a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsnak adott interjút, amelyet a Hvg.hu szemléz.

A szemlében három figyelemre méltó állítást fogalmaz meg, amelyből a legelső régóta ismert véleménye, azaz, hogy a 2006-os zavargásokban a Fidesz közép- és felsővezetői is érintettek voltak.
Gyurcsány szerint államtitokról van szó, amelyekből „van másolat, így azt a fideszesek kormányváltás esetén sem tudják eltüntetni”.
Érdekesebb az az állítása, amelyben a Magyarországon tevékenykedő külföldi titkosszolgálatokról beszél. Szerinte a mindenkori magyar miniszterelnök személyes üzleti ügyeiről, vagyoni helyzetéről nagyjából mindent tudnak ezek a szervezetek.
Ha azért kérdezi, hogy tudhatnak-e ezek a szolgálatok valamit, amivel egy magyar miniszterelnököt lehet zsarolni, akkor azt mondom, igen, tudhatnak.
Őt például az amerikai szervek nyomásgyakorlással próbálták rávenni energiaügyi döntésekre, de elmondása szerint csak verbális nyomásgyakorlással találkozott.
A harmadik állítás is nagyon súlyos, szerinte ma Magyarországon 100-as nagyságrendben vannak orosz titkosszolgák:
“Ma Magyarországon nagyjából 600-800 ember egészen biztosan dolgozik valamilyen minőségben a KGB-nek – mondják a szakértőink. Ez nem kevés.”
Az ő idejében ennek a felét említi.
(index)
Bal-Rad komm: A Legútálatosabb/Legútálnivalóbb kijelentései közül kettővel érdemesebb lenne behatóan foglalkozni.
1. A 2006-os pesti nemmzetthy majdankísérlet mindenképpen megérne egy misét. Azt mindenki sejti vagy tudni véli, hogy a döbrögista horda szervezte. A rendőrökre rágyújtott tévészékház és egyéb nyalánkságok TÉNYEINEK KITERÍTÉSE NEM LEHET ÁLLAMTITOK! Ott és akkor ugyanis rendőrök voltak VALÓS ÉLETVESZÉLYBEN! A “szemkilövetős bosszúhadjáratot” már kiteregették, de a kiváltó ok, a szervezők és a kivitelezők személyét az ÁLLAMTITOK vastag papírjába csomagolták! Pedig nem csak az ott és akkor életveszélybe sodort rendőrök és hozzátartozóik lennének kíváncsiak a felbujtók, a finanszírozók, és a majdanovcik személyére! A társadalom is!
A 2006-OS ESEMÉNYEK HÁTTERE NEM KÉPEZHETI ÁLLAMTITOK TÁRGYÁT!
2. A “…mindenkori magyar miniszterelnök személyes üzleti ügyeiről, vagyoni helyzetéről nagyjából mindent tudnak ezek a…”
-Bizony, ez így lehet! (Ennek kapcsán hívnánk fel a minapi moszkvai letartóztatásra a figyelmet. A “Zaharcsenko”-ügyre.)
Döbrögi, az Új Nemmzetthy Elith, valamint az ORSZÁGUNKAT FOSZTOGATÓ-ilyen olyan bűnbandák és csatolt részeik seftelése NYITOTT KÖNYV a Kreml számára IS! Amit ott bizony eléggé összeráncolt szemöldökkel olvasgatnak!
Senki ne gondolja azt, hogy Moszkva összetéveszti Közép-Ázsiát Közép-Európával. Moszkva is tisztában van azzal, hogy AMI OTT BEVETT GYAKORLAT, AZ ITT KOMOLY TÁRSADALMI FESZÜLTSÉGFORRÁS!
Döbrögi pávatánca látványos, de KIISMERT!-ÉS NEM DÍJAZOTT PRODUKCIÓ!
Ezért fölösleges egy Moszkva-Budapest “barátságot” emlegetni! A Kreml nagyon-nagyon nem bízik Döbrögiben, DE MOMENTÁN NINCS JOBB! És NINCS ANNÁL JOBBIK!
Ha talán lesz majd egy megbízhatóbb, akkor az is betekinthet a seftstoryba!
Hogy a Legútálatosabb/Legútálnivalóbb miért éppen most lengette be a témát?
Hááát…-találgathatunk!
Clintonné meg beigérte a népeknek, hogy ha elnök lesz-felfedi: vannak UFO-k vagy nincsenek UFO-k?! (A népek arrafelé erre kíváncsiak.)
El Qro is belengetett valamit. Ettől viszont Döbrögiék izgalmi állapotba fognak kerülni!
Meg persze talán a népek is.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

El Qro izgatásba kezdett bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  A TV székház ostromához a Fidesznek nem volt sok köze. A Kossuth téren gyülekező tömeget Torockai “vezényelte” a székházhoz azzal, hogy átad egy petíciót Rudi Zoltánnak.
  Amikor a székháznál kicsúszott a kezéből a tömeg feletti irányítás, eltűnt a helyszínről.

 2. Big szerint:

  Miért kell elMoszatolni az iGazságot?

 3. Azorka1861 szerint:

  Összeesküvès-elmèletet terjesztenek a liberàlisok – minden rosszèrt az orosz
  titkosszolgàlat felelös.
  http://www.hidfo.ru/2016/09/osszeeskuves-elmelettel-vedekeznek-soros-gyorgy-nihilistai/

 4. istvan szerint:

  GyF azzal tette az országnak a legrosszabbat,hogy nem vágott rendet a székházostromló fidesznyik-jobbikos-fradi szurkolók népes táborában,és a szervezőket futni hagyta!Orbánnak,és társainak még mindig börtönben(fegyház fokozatban )lenne a helye,jó vastagon megmázsálva!
  MOst már hiába nyávog,hogy hogy volt(húgy volt!)mára sikerült elűzhetetlenné tenni az Orbán bandát!!Mert ne higyje senki,hogy ez a szintársulat majd egy vesztes választás után simán le hagyja magát váltani!!Erre pontosan 2006-i események utalnak,amelyek egészen 2010-ig ellenzékben,máig pedig kormányon tartanak!!
  És hiába mondjuk,hogy ezt az országot a fidesz nyomán úgy 50 év múlva lehet majd helyrehozni!Nem!
  Ezt már külső segítség nélkül nem lehet!Mintahogy nem lehet a többi volt szocialista országo sem!
  Egyedül Ukrajna lesz rövid időn belül normális ország,ha a donyeckiekkel egyetemben maguk az ukránok verik le Prosenkó hatalmát ,le ,egészen a sárga földig!!
  Nálunk nem fog ez menni,mert a cselekvőképes fiatalság már idegenbe ment,ott asszimilálódik,és a szocialista eszmék tönkretételével elmúlt az a mozgató energia,mely a népek felemelkedését szolgálnák!A bársonyos,emberséges kapitalismus pedig hiú ábránd,ordas hazugság!
  Az pedig,hogy tele vagyunk KGB-s hírszerzőkkel,az evidens kell ,hogy legyen,hiszen senki nem tudja,hogy mennyire omlott össze a magyar-szovjet hírszerő bázis!Ha volt eszük,akkor a magyar,és orosz együttműködők hálózata fennmaradt!Márpedig orosz részről a KGB fennmaradt,és jobb,mint valaha,akkor miért éppen a magyar kontingens lenne kivétel!
  Azt se felejtsük el,hogy Mo. politikai elit volt a szocializmus árulója,tehát hatalmas adóssága van a baloldali világgal szemben!Bár kellett Oo.részére ez a változás,a közép-európai országok ezzel elvesztették ésszerű támogatóját,és ezzel a karvalytőke-háttérhatalom gyilkos szorításába taszították a volt szocialista országokat,amelyek saját népük árulói lettek!!

  • emilo szerint:

   A szocializmus idején a KGB magyarországi főnökének gyakorlatilag a “beosztottja” volt a Magyar titkosszolgálati ill. hírszerzési főnök. Igazad lehet, ez a kapcsolat ma is megmaradhatott, ezért valószínűleg ma Magyarország helyzete azért olyan-amilyen, mert az orosz titkosszolgálatoknak ez a megfelelő, ezt akarják. A támogatásuk nélkül valószínűleg a Fidesz sem lehetne már régen hatalmon, de sokan ezt nem látják.

   • KGbéla kérdezi szerint:

    89-ben átvette Budapestett a mosad
    Moskvában volt a paktum Budapesten a szerzédés aláirása.
    A Nato Ukrajnában nem tartotta be a Budapesten szerődésben irtakat.

    Igen itt a KGB az az FSB és London Roma Berlin Páris
    ezt a harcot nem az FSB kezdte,de az FSB fejezi be.

    A NATO eddig vesztésre áll a balkánon keresztül érkezik hozzátok hamarasan a front. A Nato szarrá lesz verve.
    Ti már megint a gyüztesekkel vagytok. 🙂

 5. KGbéla kérdezi szerint:

  Te Feri azt hogy mennek az indonéz szénbányák amit a magyar adofiztők pénzén
  vettetek Piroska nénivel. Veszik a szenetek az indonéz hőerőmüvek

  • KGbéla kérdezi szerint:

   Te is meg orbán is ugy Bszkodjatok az FSB-vel hogy ezek a gyerekek itt a vidon kiverik a gyikotok.

 6. Realista szerint:

  Én már több helyen leírtam. Ha és amennyiben a fidesz, vagy jobbik lett volna érintett a 2006-os eseményeknél, akkor ma nem lenne fidesz.

  Gondolkozzunk reálisan. 2006-ot írunk, a szocik kormányoznak már négy éve. Tavasszal megnyerték a választást. Náluk a hatalom. Kezükben a sajtó, a rendőrség a titkosszolgálatok. A fidesz beágyazottsága akkoriban nem volt jelentős, hiszen az önkormányzatok nagy része is baloldali kötődésű volt. A választás csak októberben volt, amikor az önkormányzati térkép narancsba borult. Onnantól kezdődött a fityisz beágyazottsága. Szóval ha akkor, az öszödi beszéd után, amikor a népszerűsége gyurcsánynak összeomlóban, és jön fel a fidesz, amiről tud, és neki van lehetősége, eszköze az ilyen megmozdulásokra mint a 2006-os válaszolni, akkor 2010-ig hátralévő 4 évben miért nem terített konkrétumokat? Miért nem szedte szét a fideszt a tényekkel. Csak nem azért mert a fidesz meglovagolt egy dolgot amit nem ő kezdett de akart hasznot belőle és tett olyat ami kellemetlen rájuk nézve, de a szocik nem tesznek semmit, mert a fidesz is tudja mit tettek a szocik kormányzati pozícióból és ha terítik a trutyit, a fidesz is terít. Akkor nagyobb a baj. Hát ezért a sajtóban menő adok-kapok. Ezért nem volt semmi csak szájtépés, városi legendák meg összeesküvés elméletek. A pojáca jobb ha hallgat, hiába áll mögötte egy atlantista lobbicsoport amitől fellengzősen nagyképű és magabiztosan tudja mondani a mantrát. A másik oldal tarsolyában is van még muníció bőségesen. Lesznek még itt gyurcsány ügyek a választások előtt, ahogy rabszíjon vezetett jobbik vezetőségi tagok is. 14 előtt simont mutogatták, most a jobbik készülhet. Dk meg kapja majd a csúnya kis storykat. Nem kell lebecsülni az ellenfelet. Aki rendszerváltás óta a parlamentben van, iszonyatos bel és külföldi kapcsolatrendszerre tett szert, kormányzott 4 évet, majd 2006 őszétől rátelepült az önkormányzatokra és elkezdte a beágyazását, rendszere kiépítését és már 6 éve kormányoz, masszív többsége van, azt nem kell sima kis pártszemüvegen keresztül nézni. Mindig mondtam itt nem egy kormány vagy egy párt a mérce hanem egy rendszer.

 7. Szaszi szerint:

  – “Az ezredes rendkívül kritikus helyzetnek értékelte többek között azt, hogy miközben a Szabadság téren több ezres ,felfegyverzett,agresszív tömeg gyűlt össze,az Egyesült Államok téren lévő követséget éles lőszerrel felfegyverzett rebiszesek védték,továbbá,hogy a székház mögött ŐRIZETLENÜL hagyott,tárva nyitva álló rendőrségi mikrobuszokban hevertek SOROZATLÖVŐ FEGYVEREK és éleslőszerek ”
  http://hvg.hu/itthon/20100906_szekhazostrom_2006_ego_vizagyu
  Ezt csak azért,mert még vannak értelmes rendőrök,elég sok elfogás volt a kis utcákban.

 8. istvan szerint:

  Szaszi!
  Ez a jelentés úgy hülyeség,ahogy van!Már, persze, inkább hazugság!Ilyen nincs,hogy a törvényes rend ellen támadókat futni hagyják,a rendet védő rendőrt pedig megbüntetik!
  És,ráadásul a kormányfőt citálják a bíróság elé azzal,hogy nem számolta fel erélyesen a tüntetést,ráadásul a fidesz évekkel később hiányolta,hogy elmaradt a fegyverhasználat!
  Annak csak örüljenek!Ha egyetlen lövés eldördül,és életet olt ki,vagy sebesülést okoz,ott nem lehetett volna megállni,mert az események vitték volna tovább önmagukat,és végig kellett volna játszani az egészet,már csak azért is,hogy ne maradjon olyan,aki ugathatott volna,mint ahogy azt máig teszik!
  Hangsúlyozom,hogy az ugatóknak,Morvainak,Gaudi-Nagynak nincs igazuk,ést ezt nekik,mint jogászoknak,maguknak is tudniok kell,mint ahogy tudniok kell a most hazudozó ügyészeknek,bíróknak,rendőröknek,Orbánnak,és Gyurcsánynak sem!!
  A leesett azonosítók esetében sincs,hiszen csapat-mozgás-tevékenység közben a csapat tagja nem viselhet rendfokozatot,sem egyéb azonosítót,legalább is addig az volt a szabály!Hogy azóta azt megváltoztatták,esetleg,az nem más,mint a rendőr kiszolgáltatása a csőcseléknek!
  Ezek a hatalmon lévő idióták(sic!) úgy forgatják a szót,hogy felelősséget ne kelljen vállalniok semmiért sem,és ez már 26 éve így megy!Nem véletlen,hogy eltörölték a halálbüntetést,és a maguk bandája részére biztosították a társadalmi rend elleni cselekmény miatti büntetlenséget!
  De próbálj meg vörös zászló alatt ugyanazokat a jelszavakat bönbölni,mint akkor a csőcsi,kifejezetten baloldali,népi-dolgozó indítatásúan,majd akkor nézzd meg magad!!

 9. Szaszi szerint:

  Én nem a rendőri vezetéssel foglalkoztam,a kiemelés a cikkből a lényeg,és akkor,ott,valakik olyat akadályoztak meg,mint ami az Ukrán majdanon megtörtént.
  Milyen vörös zászló???Milyen bömbölés???
  A tömeg egy tizede volt a csürhe,a többiek csitították a nagykeverő Tutseket.

 10. Szaszi szerint:

  Ja,és 2006 júniusban Bush nálunk járt.
  Februárban Putyin.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.