KÖNNYÍTSÜK MEG A SZAVAZATSZÁMLÁLÓK DOLGÁT!

Orbán kiadta az aljas parancsot, egész Magyarországra rászabadítják a rettegést

Képtalálat a következőre: „Tutta?-kép”

A plakátokon még féligazságokkal próbálta a Fidesz mozgósítani a szavazókat, mostanra a nyers fenyegetés az egyetlen eszközük.

Az Orbán-tábor nincs négymilliós, azaz az érvényes népszavazáshoz sulykolni kell „a feministáknak, a homoszexuálisoknak és hogy is mondjam, a zsidóságnak és az ateistáknak is, hogy ha bejön az iszlám, nekik végük” – ezt mondta nemrég a közrá­dióban az Orbán Viktor szűk környezetéhez közel álló történész, Tőkéczki László. Információink szerint a miniszterelnök ennyire konkrétan nem kérte riogatásra a választókerületi elnököket a számukra tartott eligazításon, de azt egyik forrásunk már a központi felkészítés hozadékának nevezte, hogy Szabó Tamás fideszes jászberényi polgármester „roma polgártársait” azzal ijesztgette, hogy a bevándorlók elveszik tőlük a segélyt.

csob

Ha szavazunk, csak csöbörből-vödörbe lépünk! 
A miniszterelnök mindenképpen érvényes népszavazást akar október 2-án, ehhez pedig a választásra jogosultak 50 százalékánál nagyobb arányú részvételre van szükség. Orbán céljai elérése érdekében totális mozgósítást vár Kubatov Gábor pártigazgatótól és a választókerületi elnököktől. A héten be is indultak a fideszes fórumok, és ezeken a politikusok nem is válogatnak az eszközökben.
Kormányzati olvasatban az érvényes népszavazásnak más az akusztikája Brüsszelben. Az agytröszt szerint ez adhatna Orbánnak megkérdőjelezhetetlen politikai felhatalmazást. Másrészt a „történelmi” referendum már a 2018-as kampány része – mondták lapunknak fideszes politikusok. Ezért kell az indulatokat a végletekig felkorbácsolni.
A kormányzati kampány-forgatókönyvet írók emlékeznek a 2001-es Orbán–Nastase-megállapodás aláírása utáni „idegességre” a társadalomban, azok után, hogy a szocialisták 23 millió román munkavállaló beözönlésével riogattak. Választókerületi elnökök elmondása alapján Orbánék hatásos fegyvernek tekintik a félelemkeltést, a fórumokon is kulcsszóként kell használni a személyes és az egzisztenciális biztonságot is, amikor százezres, milliós bevándorlási hullámmal riogatnak.
A Fidesz szerint a migránsok…
► 1. Elpusztítják a keresztény Európát.
► 2. Zaklatják és megerőszakolják a nőket.
► 3. Bűnöznek és potenciálisan gyilkos terroristák.
► 4. nem akarnak integrálódni, párhuzamos társadalmakban élnek no go zónákban.
► 5. kiszorítják az európaiakat Európából, mert szaporábbak.
► 6. Brüsszel és Berlin által megtévesztett emberek, akik meghívásra jönnek.
► 7. kifejezetten jómódúak, rengeteg pénzzel, drága okostelefonokkal.
► 8. potenciális baloldali szavazók, ezért is akarják a baloldaliak betelepíteni őket.
► 9. túlnyomórészt iszlám fundamentalisták, akik nem a békét, hanem a háborút hirdetik.
► 10. elveszik a cigányok elől a segélyt.
A fórumok alapján egyértelmű: a fideszesek sorvezetőnek kapták, hogy a legkülönfélébb választói csoportok – a kormánypropaganda által több mint egy éve építgetett – félelmeire kell játszaniuk, hogy a lehető legmagasabb szintre tornásszák fel az október 2-i részvételt. A fórumokon a „migránsveszély” minden toposzát előhúzzák: bűnözés, erőszak, no go zónák, iszlám fundamentalisták, terrorakciók. Az ezt hallgató fideszeseket pedig arra kérik, terjesszék az igét kevésbé elkötelezett ismerőseik között. Ez azért válhat be, mert minden közvélemény-kutatás szerint a nem kormánypárti szavazók között is sokan egyetértenek ebben a kérdésben a kormánnyal, így rajtuk múlhat a népszavazás érvényessége.
– A kvótanépszavazás kezdettől fogva sajátos mobilizációs küzdelem volt – mondta Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója. – Nem azt kell a kormányoldalnak elérnie, hogy az emberek ne szeressék a menekülteket, hiszen eleve nem szeretik, hanem hogy annyira ne szeressék őket, hogy el is menjenek szavazni. Ezt pedig akkor érik el, ha minél nagyobb tétet tudnak adni a népszavazásnak. Ha azt üzenik, az otthon maradás esetén menekültek tömegei árasztják el az országot.
Kijátszott cigánykártya
Köszönettel vennénk, ha a politikusok nem próbálnák meg ki- és felhasználni a romákat a migránsügyben sem – reagált Makai István, a Roma Polgári Tömörülés elnöke a jászberényi fideszes lakossági fórumon elhangzottakra, amelyek szerint a migránsok befogadása kevesebb segélyt jelentene a romáknak. – Szeretnénk, ha végre értelmes, érdemi üzenetekkel és programokkal szólítanák meg a romákat – mondta Makai azt is kifogásolva, hogy a jászberényi polgármester szavaiból úgy tűnik, mintha szerinte a cigányság számára csak a segély jelentene perspektívát. Korábban Orbán Viktor és Trócsányi László igazságügyi miniszter is összefüggésbe hozta a romákkal a menekülteket. Lényegében arról beszéltek, hogy van elég bajunk a cigányainkkal, nem hiányoznak még migránsok is.
A választás a félelmek felerősítésével, azaz a scaremongeringgel igyekeznek jelentősen megemelni kormányoldalról. Konkrét tények alig hangzanak el, olyan általános állítások annál inkább, amelyek arról szólnak, a népszavazás Magyarország és Európa jövőjéről szól, s október 2-án megállíthatjuk a „modern kori népvándorlást.”
Szociálpszichológusok pontosan erre a jelenségre alkalmazzák a morális pánik kifejezést: gyorsan terjedő, többnyire alaptalan félelmek terjednek el futótűzként a társadalomban, emberek tömegei érzik azt, hogy veszély fenyegeti megszokott nyugalmukat, végső soron a társadalom összeomlása is napirendre kerül. A morális pánik nagy ellensége a szociálpszichológusok szerint a média, ami tényekkel bombázza szét a rémhíreket, a közmédia és a 3,9 mil­liárd forintból pörgő kormányzati „tájékoztató kampány” azonban pont a félelmekre erősít rá.

pl

Áldás a riogatásért
Ha nem mondunk nemet Brüsszelnek az október 2-i népszavazáson, akkor 120 ezer menekültre számíthatunk – jelentette ki Gelencsér Attila, Kaposvár fideszes parlamenti képviselője a somogyi megyeszékhelyen tartott kormánypárti fórumon szerda este. És azzal folytatta: a családegyesítést követően az idetelepített migránsok száma 600 ezerre szaporodik.
Az eseményen megkérdeztük Gelencsért, honnan származik az információja, de a forráshelyet nem pontosítva állította, hogy már többször elhangzott a 120 ezres szám (többek között Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter részéről –, és Brüsszel valójában felső korlát nélkül tervez migránsokat rákényszeríteni az unió tagországaira.
A fórum 230 fős, többnyire a nyugdíjas korosztályt reprezentáló közönségére döbbenetes hatással volt Gelencsér prognózisa, amiképp az is, hogy megbicsaklott a képviselő hangja, amikor gyermekei jövőjére gondolt az elmuszlimosodó környezetben. Ugyanezt az aggodalmat osztotta Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil kapcsolatokért felelős államtitkár, aki szerint a muszlimok tömeges betelepülése terrort és polgárháborús veszélyt eredményez.
A fórumon részt vett Rum­szauer Miklós kaposvári plébános, és a városában roppant népszerű, 54 esztendős pap is a nem szavazatra buzdított. Rumszauer szerint a brüsszeli kvóta súlyosan sérti szuverenitásunkat, s bár keresztényként segítenünk kell a menekülteket, azoknak, akik nem fogadják el a segítő gesztusokat, hanem követelnek, eldobálják a kapott szendvicseinket, nekimennek a rendőreinknek, nem jár segítség.
(NOL)
Bal-Rad komm: A döbrögista horda Rettenetes 10 Pontjából LEGALÁBB HÉT IGAZ!
A 7. és a 8. pont részben tartalmazhat valóságot.
A 10. PONT AZ TOTÁLIS ÉS ORDAS NAGY HAZUGSÁG!
Sajnálatos, hogy ezeken a döbrögista szeánszokon EGYETLEN MAGYAR EMBER SEM ÁLL FEL, ÉS NEM LÉRDEZI MEG AZ IGEHIRDETŐKET!
-HA IGAZAK AZ ÁLLÍTÁSAIK, AKKOR MIÉRT NEM TESZ A QRMÁNY HATHATÓS INTÉZKEDÉSEKET?
Aztán lehetne a pofájukba dörgölni:
1.-a migránshorda ORSZÁGUNKRA ZÚDÍTÁSÁT
2.-a semmire sem jó!-ám méregdrága!-csodaGYODA részfelkanyarintását
3.-a szemmel láthatóan ekégtelen határvédelmet
4.-a SENKIT (se a qrmányt, se az EU-t) SEMMIRE NEM KÖTELEZŐ méregdrága referendumot
5.-az eddig betelepült/betelepített migránsokat
SAJNOS NINCS SENKI, AKI EZEKET A KÉRDÉSEKET-PROBLÉMÁKAT SZÓVÁ TEGYE!
A MAGYAR NÉP TÖRTÉNELMI TAPASZTALATAI ALAPJÁN UTASÍTJA EL A MUSZLIM MIGRÁNSOK BÁRMINEMŰ JELENLÉTÉT! NEM CSAK A BETELEPÍTÉSÜKET!
Ezek alapján kijelenthető, hogy a döbrögista horda referendumötlete legalább annyira álságos, mint a liberálisok érvénytelenségre-referendumbojkottra való felhívása! Ami a Majtényi László vezette Eötvös Károly “Intézet” kampányvideoja!
Alább:

Mind a két kampány részigazságokra alapozott! Amiket kellő módon körbehazudoznak!
A kvótareferendum NEM A MIGRÁNSBETELEPÍTÉSRŐL SZÓL! Ezt mindenkinek tudnia kell!
A “történelminek” kiordított kvótareferendum “…már a 2018-as kampány része… Orbán céljai elérése érdekében…” – A DÖBRÖGISTÁK ÁLTAL BEVALLOTTAN!
A kvótareferendumon RÉSZT KELL VENNI! A MAGYAROKNAK ÜZENNIÜK KELL A RABLÓ-TOLVAJ BANDÁKNAK: HAJLANDÓAK VAGYUNK MOZDULNI!
DE EGYETLEN KÁRTEVŐ BANDA ÓHAJÁT SEM SZABAD KISZOLGÁLNUNK!
“EZEK” MIND MEGLOPTÁK A NEMZETET, AZ ORSZÁGOT!
ITT AZ ALKALOM, HOGY “VISSZALOPHASSUNK” EGY KEVESET A RENGETEG-TŐLÜNK-ELOROZOTT JÓSZÁGBÓL!
AZT A MAGABIZTOSSÁGUKAT ÉS BIZALMUKAT-HOGY VELÜNK BÁRMIT MEGTEHETNEK-EZT LOPJUK VISSZA!
TRÉFÁLJUK MÁR MEG ŐKET EGY KICSIT!
LOPJUK MÁR EL AZOKAT A QRVA SZAVAZÓCÉDULÁKAT! (Azokat is a mi pénzünkből nyomtatták-gyártották!)
KÖNNYÍTSÜK MEG A SZAVAZATSZÁMLÁLÓK DOLGÁT!

ant

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

KÖNNYÍTSÜK MEG A SZAVAZATSZÁMLÁLÓK DOLGÁT! bejegyzéshez 26 hozzászólás

 1. Vászoly szerint:

  Nagy a dilemma

  Ha elmész szavazni és nekik tetszően voksolsz Orbán szekerét tolod
  Ha elmész szavazni és ellenük voksolsz a liberálisok szekerét tolod
  Ha nem mész el szavazni akkor is a liberálisok szekerét tolod

  Melyik a kisebb rossz? MERT JÓ AZ NINCS!

  • Bocsanat Orsos csavo a 40 év kommunista terrorert szerint:

   A magyarok istene a muszlimokat használja,hogy az élőskődő kazárt kipucolja
   Magyarországrol. Mikor ez megtőrtént a zenélő sivatag fiai vissza adják a magyaroknak jogos féldjuk. Olyan a kazárnak a muszlim,mint a virusnak az antibiotikum. Ezt a kazárok is tudják.

   Nem azért lopták el tőletek a főldjeiket,hogy az isten a zenélő sivatag harcosai
   álltal nektek vissza adja.

   Menjetek el szavazni,hogy a főldetek a kazárok jogossan lopták el tőletek.

   • Vászoly szerint:

    Szerintem te “sok néven publikáló valaki” csupán egy szimpla elmebeteg vagy…

   • bizony szerint:

    Akárki írta ezt a tervet, nagyon mély ismerete van a magyar néplélekről.

   • Ló Béla szerint:

    Szerintem kezeltesd magadat…

    Több közük van ezeknek a “bevándorlóknak” a kilincsorrúakhoz, mint gondolnád. 😛

  • Sub Zero szerint:

   Pedig egyszerű! Most kinyilatkoztatjuk, hogy nem akarjuk Brüsszel kompetenciáját migráns kérdésben. Aztán majd magunk között rátérhetünk a belső problémákra is.

 2. Rettegés szerint:

  Szerintem mind a 800 ezer cigány el fog menni népszavazni. Félnek, hogy a migránsok elveszik előlük a munkájukat.

  • Balázs szerint:

   A MUNKÁJUKAAT?!?! 🙂

  • Próféta szerint:

   800 ezer az 30 éve volt. Ma 2 millió cigány és 1 millió zsidóval lehet számolni az országban…..és sokasodnak, a Magyar meg fogy. A fiatalokat elüldözik, az időseket kinyírják (létrehozzák a megfelelő körülményeket).

 3. Pozsony 907 szerint:

  Nemmel szavazzatok, vikit magunk kinyomjuk!

 4. zls-179 szerint:

  A szavazáson mindenféleképp részt kell venni!Aztán döntsön mindenki saját belátása, és lelkiismerete szerint saját maga,és a haza további sorsáról!

 5. Gonda István szerint:

  “► 1. Elpusztítják a keresztény Európát.”
  Mai hír: “… Gilles Kepel professzor, az egyik legismertebb francia iszlámkutató. Szerinte a végső céljuk, hogy Európa romjain egy iszlám kalifátus szülessen meg.”

 6. Szaszi szerint:

  Ha ez egy olyan ország lenne,( de nem olyan ) a magas részvétel után egy milliós pikniket rendezhetnénk üres szavazólappal a kezünkben a Kossuth-téren.Az hatna.

 7. Smith szerint:

  Egyék csak meg amit kifőztek. A papagáj (nem páva) addig-addig migráncsozik, amíg végül az emberek megunják és véletlenül észreveszik, hogy kilóg a seggük a gatyából. Ez pont a választások előtt fog feltűnni az istenadta népnek. Amitől várták a biztos győzelmet a bukásuk lehet.

  • Pozsony 907 szerint:

   Jönnek a balkán felől, jönnek fekete afrikából/pillage/, itt csak a keresztény toleráns, ők foglalnak, mi nèzzük. Nèmetországban metró szerelvényt vernek vègig, utcai harcok vannak, ne csak a bal radot!

 8. Szaszi szerint:

  A bal-radon csak leírom.
  Nincs befogadási kötelezettségünk.
  Nemzetközi kötelezettségről nem lehet népszavazással dönteni.
  Az ország”demokratikusan megválasztott kormányának kutya kötelessége a helyzetet legjobb tudása szerint kezelni.
  Nem 4 milliárdot eltapsolni,meg ijesztgetni Bori nénit,hogy meg lesz baszva.
  Ha meg Orbán elkúrt valamit a regeléssel,arról beszéljen,ne lyukat a hasamba.

  • Pozsony 907 szerint:

   Ez messze túlmutat orbánon már, sajnos.

   • Fergeteg11 szerint:

    Nem biztos.
    “És előfordulhat, hogyha Önök nincsenek eléggé megacélozva, ha nincs eléggé jól megkovácsolva a pozíciójuk, abban az esetben érthető emberi okokból inkább a kisebb konfliktust vállalva nem a magyar érdekeket fogják képviselni, hanem úgy fogják képviselni a magyar érdekeket, hogy az a lehető legkisebb kellemetlenséget okozza a személyes viszonyrendszerben. Ez egy komoly probléma. Ezzel mindannyian küzdünk, akiknek ki kell lépni a nemzetközi színtérre. Én csak a saját példámat tudom Önöknek ajánlani, javasolni, hogy pont az ellenkező módon reagáljon a hormonrendszerük erre a politikai szituációra. Tehát minél jobban támadják Önöket, annál erőteljesebben fogalmazzák meg az álláspontjukat, ne annál puhábban, ne annál igazodóbban, ne annál ravaszabbul, hanem annál szikárabban, annál világosabban és udvariasan és nagyon egyszerűen, legyen a védhetőség az Önök személyes komfortérzetének a megvédése, az Önök által képviselt álláspont megvédése nem akkor lehetséges, ha fölpuhulnak, hanem akkor, hogyha megkeményednek. Udvariasak legyenek, rugalmasak, barátságosak, de jottányit se engedjenek tartalmilag abból az álláspontból, amit képviselni kell. Ez a legfontosabb dolog, amit kérni szeretnék Önöktől.” /Orbán Viktor beszéde a külképviseleti vezetők értekezletén, 2015. 09. 07./
    http://www.grotius.hu/doc/pub/MNSKJJ/2015-09-07_orb%C3%A1n-viktor-besz%C3%A9de-a-kulk%C3%A9pviselet-vezetok-%C3%A9rtekezlet%C3%A9n.htm
    Ez lehetne egyébként Orbán “öszödi” beszéde, mellesleg. Ha nem lesz eredményes a huzakodása Brüsszellel, az nem a népszavazás érvényességén fog múlni. Csakis rajta és bizalmi körén. Ismétlem magam, de sebaj. Brüsszelt nem érdekli a dolog, az “európaiak” teljesen érzéketlenek voltak eddig is a nemzeti kérdésekben, ez az ideológiájukból következik. Ebben a témában jogi érveléssel lesöpörhetnek az asztalról minden népszavazási próbálkozást. Ezért vitték perre Orbánék. Az Európai Bíróság pedig tartalmi és eljárásjogi érveket vizsgál, semmi mást. A keresetet már a népszavazás kiírása előtt beadták. Ha a népszavazás eredménye Orbán politikai játszmáján kívül a tárgyalási pozícióit is megingatja, az Orbán alkalmatlanságát jelzi. Vonának ezt kellett volna hangsúlyoznia, nem az érvényességen lovagolni, hiszen azzal ellenfele, aki ha kell, mást tesz, mint amit mond, nem foglalkozik.

  • petymeg szerint:

   Ennyi aképessége!

 9. halászlé a la baja szerint:

  Nem az a kérdés hogy az emberek mire szavaznak, hanem az hogy elmennek-e!
  Azt még a leghülyébb ember is megérti, semmi szükségünk nincs gazdasági menekültekre. Akinek kell tegyen befogadó nyilatkozatot, és tartsa , csináljon vele amit akar. A demokrácia arról szól, ha valamiről megkérdeznek, foglalj állást. Ha nem teszed meg nem vagy demokrata, nincs is szükséged a demokráciára, lusta kényelmes ember vagy, tehát döntsenek helyetted mások. Nem kell mást tenned mint válaszolni, igen vagy nem. Aki szavazócédulákat lopkod, nevetséges komolytalan ember, a közös tolvaja.

  Admin:

  Szóval ÉN VAGYOK A KÖZÖS TOLVAJA! Nem ti!-büdös köcsögök! Nem ti!-akik egy országot loptatok szét, nyomorba-jövőtlenségbe döntve egy népet!

  Én azt mondom, hogy MINDENKI MENJEN EL, ÉS LOPJA EL A SZAVAZÓCÉDULÁJÁT! AMI AZ ÖVÉ! Jelezve, hogy a bitangok egyike sem számíthat a szavazatainkra!

  Ha ti komolyan nem akartok migránsbetelepítést, akkor miért nem RENDELKEZTEK RÓLA! Miért csak a pofátok jár!

  A tett halála a duma!
  Ti csak dumálni meg lopni tudtok!

  • Botond szerint:

   Hagyd el Admin ! Azért ugatnak, mert a februári aláírással GOV vállalta a migránsok betelepítését … ami folyik is szépen. A BM nyílvántartása szerint
   cca. 900 migri már itt héderel. Még 360-380 fog érkezni idén.

   Ez az egész szavazósdi cirkusz – a 2018-as svindli főpróbáján kívül – azért kell, hogy legyen kire fogni a már aláírt és bevállalt betelepítést, ahogy ezt Janink tegnap megmondta … ahol nem szavaznak a maffia szája íze szerint, oda fogják betelepíteni a vándormadarakat. A szokásos parasztvakítás az egész … ahogy
   azt mindíg is tették.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.