LÁZÁR NAGY SZELET VETETT! KOMOLY VIHART FOG ARATNI!

Lázár János Bolgár Györggyel kapcsolatban portálunknak nyomatékosította, nem lepte meg a Klubrádió műsorvezetőjének nyilatkozata és egyet ért azokkal a történészekkel, filozófusokkal, akik szerint aki ellenforradalomnak nevezi 56-ot, az nem csak az 56-os hősöket alázza meg, hanem a rendszerváltást is szemen köpi.

leja

“Óriási jelentősége van a mostani, 56-os emlékévnek, mert úgy látom, sok ember fejében a mai napig őskáosz van. Nagyon várom és nagyon hiányolom azokat az óriásplakátokat, molinókat, amelyek Kádár János gyilkos voltára hívják fel a figyelmet és figyelmeztetnek. Plakátokon kellene ismertetni, hogy Kádár János és társai hány ember haláláért felelős” – szögezte le Lázár János…
(Forrás: pestisracok)
Bal-Rad komm: Egyszerűen minősíthetetlen és több mint felháborító Lézer martalócvezér-NAGY HASZONLESŐ ÉS HASZONÉLVEZŐ-nyilatkozata!
Beszéljünk akkor egy kicsit a rendszerváltás óta elpusztult MAGYAROKRÓL!
És várjuk az óriásplakátokat meg a molinókat!
LÁZÁR NAGY SZELET VETETT! KOMOLY VIHART FOG ARATNI!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

LÁZÁR NAGY SZELET VETETT! KOMOLY VIHART FOG ARATNI! bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. Pex szerint:

  Ezek nem magyarok, csak a saját álláspontjukat adják elő. Kérdezzünk meg másokat is, hogy legyen elegendő vélemény, hogy ki hogy látja. A megszállók véleménye alapból hazugság, szebb nevén polkorrekt, így ezt nem vehetjük magukra, alap híján. Szóval, egyúttal beismerik, hogy ők voltak az ellenségeink 56-ban, hiszen csak ellenük lehetett ‘ellen’ a forradalom, a mi szemszögünkből szabadságharc volt. Az ‘oroszok’ akik bejöttek, sem oroszok voltak, hanem ezek ügynökeik. De az oroszok voltak, akik meghaltak. Én azt gondolom, szép vallomás…

 2. Sarlókalapács szerint:

  Felháborító ez a fröcsögő velejéig demagagóg paprika jancsi böfőgése!

 3. Gonda István szerint:

  “Kádár János és társai hány ember haláláért felelős”
  Valószínűleg felelős, de persze azt is meg kellene vizsgálni, hogy az adott geopolitikai szituáció megúszható lett-e volna kevesebb halottal. Mint ahogy az is kérdés, hogy a pont a rendszer emberibbé válásakor (Sztálin halála, Rákosi eltávozása) kellett-e forradalmat csinálni. Totál, mint 1848-ban, pont a reformkor kiteljesedésekor csináltak forradalmat. Széchenyi pl. bele is őrült ebbe a szituációba.

  • Sub Zero szerint:

   Egyébként nagyjából kétszer annyi embert végeztek ki 1956 megtorlásakor, mint az 1948-49-es szabadságharc után. A népbíróságok a II. világháború után szintén kevesebb embert ítéltek halálra. Mindez azért történhetett így, mert 1956 után sorra gyártották az olyan törvény erejű rendeleteket, amivel szigorították a hatályos törvényeket. Az utolsó kivégzéseket 1961-ben hajtották végre, amiről nehéz elhinni, hogy külső, szovjet nyomásra történt. Ebből is következik, hogy a megtorlás túlzott volt, amiért Kádárt terheli a felelősség.

   • Botond szerint:

    Egyébként az 1956 utáni megtorlásokban ugyanannyi kivégzés volt, mint amennyi embert meggyilkoltak a “hösök” … 248 főt / zömében az elkövetőket. Tehát jelentős számban – a hatályos törvények alapján – gyilkosokat itéltek el … de még azok közül is sokan csak börtönbüntetést kaptak és egyik se ülte le a teljes büntetését.

    Ami meg a “szabadságharcot” illeti … mind Izrael, mind Anglia és Franciaország régen elismerte, hogy tevékenyen lázítottak Magyarországon a szuezi intervenciójuk fedezésére (amúgy a történelmi tények, adatok is igazolják, hogy nem volt véletlen
    a magyarországi lázongások időzítése). Persze a tények nem érdekesek … csak nyomják a mantrát és hazudoznak ebben a kérdésben is (ahogy minden másban). Az USA pedig mint kivülálló, nemhogy nem segített Magyarországnak, hanem
    az ENSZ elé állította az intervenciósokat (mivel a háta mögött keverték a xart). Majdan volt ez a javából .. a Gládió tartott főpróbát Budapesten / azóta is a bevált recept alapján verik szét a nekik nem tetsző rendszereket. Lásd az 1956. október 25.-ei Kossuth téri eseményeket, ahol az orosz tankok védték a civil tüntetőket és viszonozták a tüzet az azóta is ismeretlen orvlövészek lőállásaira … a kievi Majdan eseményei igencsak hasonlóak az 1956-os budapestiekéhez … cseppet se feltünő., nemde?

    • Sub Zero szerint:

     Pont a lényeget nem érted. A hatályos törvények nem tettek volna lehetővé ennyi kivégzést! A hatályos törvényeket ehhez törvényerejű rendeletekkel kellett tovább szigorítani!

     Admin:
     Ne feledjük: STATÁRIUM VOLT!

   • furnan szerint:

    Több helyről is igazolva, pont Kádár volt az, aki a “csillapította” a megtorlás (bosszúállás) bíróságait, és hozzávetőlegesen csak annyi halálos ítélet született, amennyi áldozat volt a barikád másik oldalán.
    Kedves Sub Zero ! Olvassál régi könyveket is 1956-ról, meg nézegesd a netet, képeket, és főleg próbálj gondolkodni, mert amit a rendszerváltással akarnak beadni 56′ -ról, az egy átformázott mese. Nem vitás, a Kádár-rendszerben sem mondtak mindent el, főleg nem kiemelve, és szerintem nemes egyszerűséggel ellenforradalomként a szőnyeg alá sepertek mindent….
    És erről nem Kádár tehetett.
    Őt inkább dicsérni kellene, hogy volt lelkiereje abban a válságban (ami forradalmi hangulattal kezdödött), az anarchikus állapotok felszámolása érdekében kormányt alapítani, és tenni a dolgát.
    Nem véletlen, vagy kényszerből jelentek meg annyian 1957. Május 1-én a Hősök-terén…..

  • Élőfa szerint:

   A magyar társadalom a reformkor óta, de minimum 1848.-óta két, vagy több részre van szakadva, forradalmi és konzervatív, szocialista és reakciós, stb, (és emellé még pluszba társul a liberális, olykor terrorista élősködő ügynökbagázs.)Tehát a nemzet megosztottsága elég régre visszamegy, és ezen kár siránkozni, ezt alulról jövő összefogással nem lehet helyreállítani, helyrehozni. Ezt leginkább akkor, vagy azelőtt lehetett volna.

   A nemzet egyik fele 44.-ben, és azelőtt már Kádárék mellett állt. 57.-ben szintén.

 4. Tarna szerint:

  Nem kellene a nemzetet megosztani!
  Akik migránsokat akarnak pátyolgatni és IGENNEL akarnak szavazni, azoknak a lakásába TÁRSBÉRLETBE költöztessenek migránsokat és tartsák is el őket.
  Európa a világ nagy baját úgysem tudja orvosolni, különben sem a fehér ember csinálta az afrikai népességrobbanást, hanem ők maguk. Hát akkor viseljék ők a jellemük következményeit.

  • Sub Zero szerint:

   Nem akarok senkinek a lakásába társbérlőként migránsokat telepíteni. Nem szeretném egyáltalán a betelepedésüket semmilyen formába! Aki pátyolgatni akarja őket, menjen Szíriába, Afrikába!

  • petymeg szerint:

   T.Tarna!
   Ezt így nem teljessen fedi a valóságot.Igen is a fehér ember tehet a tulnépesedésröl afrikában mikor odament “humanitarius”segitséget nyujtani.Megakadályozva a természetes szelekciót!

 5. peti85 szerint:

  Ha plakátolnak is, ha nem is, Kádár minden idők legnépszerűbb magyar politikusa marad.

  • forradalom! szerint:

   ptei85.Igaza van.A történelmet nem lehet plakátolgatással megváltoztatni.Míg annyitisérlézerjaninkra már a veszett kutya sem fog emlékezni,perc ember/ember?humanoid/addig Kádár János még 100 év múlva is magyar történelem legnaggyobbika lesz.Joggal.

 6. zls-179 szerint:

  Az idő mindent a helyére tesz, és mindenki felett ítélkezik…Az ember csak akkor szolgálhatja megfelelően a népét,ha IGAZAT mond neki,és harcol is az igazságért!
  Plakátolhattok orvérzésig Janika,ha nincs a kádár rendszer ti nem vagytok se múlt se jelen, a jövő meg pláne nem!

 7. istvan szerint:

  Ez a f.szorrú is egyre mélyebbre ássa magát!

 8. halászlé a la baja szerint:

  Ezen az oldalon már többször is téma volt kádári rendszer nem egységes egészként, hanem korszakokra bontása. Ha csak 56′-ot és az azt követő néhány évet nézzük ,szerintem negatív Kádár szerepe. A konszolidáció időszakában valójában inkább pozitív, és az ha nem állították volna félre, a rendszerváltásnak nevezett diktátum nélkül az is maradt volna. Más kérdés, az hogy a szovjet megszállás után volt -e létjogosultsága a kommunista eszméknek Magyarországon. A rendszerváltás melletti kiállás világosan tükrözi, hogy a magyar emberek, többsége belátva hogy meg kell hajolni a nemzetközi nagyhatalmak által elfogadott paktumok előtt, érdekből eljátszották a jó elvtársat. A mostani visszasírás azok részéről működik akik haszonélvezői, vagy a konszolidáció után, megélői voltak a rendszernek. Valamint a rendszerváltozás, de inkább a jobboldal irányító szerepe után a régi jó elvtársak kispadra kerültek . 27 évvel a rendszerváltozás után , a hataloméhség és haszonélvezői vágy, és nem az eszmék különbsége miatt, kibékíthetetlen ellentét látszik. Sajnos ez hosszú évszázadok magyar betegsége. Pártérdekek nem írhatják felül a magyar emberek érdekeit.

  Admin:

  HAZUDTATOK A MAGYAR EMBEREKNEK ÉJJEL-NAPPAL, HOGY AZ ORSZÁG VAGYONÁRA RÁTEHESSÉTEK A MOCSKOS MANCSAITOKAT!
  Nézz körül, hogy mivé tettétek az országot te bandita!

  Négymillió koldus. Hatszázezer elmenekült magyar! Cigánytenyészet és holokausztünnep minden nap! EZT MIND TI CSINÁLTÁTOK!

  • petymeg szerint:

   Már neharagudj,most keltél ki a tojglibol?
   Az összes vezető szarházi az elmult közel harminc évben mind, egy KISZ alapszervezet tagja volt!

 9. Ranger2015 szerint:

  Ki az a Bolgár György.Ki az a Lázas János.Mi az a Klub Rádió.Betegség?Nem baj, majd elmúlik.Egyiket sem ismerem hál Istennek.

 10. halászlé a la baja szerint:

  Köcsög-e vagy admin? Aki tárgyilagosan véleményt formál, leírja az már bandita? Mit képzelsz te magadról, te idióta majom? Beleugrok a szádba és összeszarom magam. Te szerencsétlen senkiházi, még karrier kommunistának se vagy jó.

 11. Ranger2015 szerint:

  Azt hiszem teljesen félreértettétek egymást az Adminnal.A leváltott hatalom elvtelen haszonélvezőiről van szó, akik érdekből gátlástalanul csak köpönyeget és alsógatyát váltottak és simán átvedlettek a jelenlegi élősködő oligarchába.Nekem semmi bajom az Adminnal és Veled sem.Mondjuk, a banditázás elmaradhatott volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.