Miért ők maradnának ki?

LMP: Csaló magyar professzorok dézsmálják az uniós pénzt

ha

A magyar értelmiség krémjét, egyetemi tanárokat vádol csalással Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. Az ellenzéki politikus szerint egyes helyeken módszeresen dézsmálják a kutatási forrásokat.

Egyetemekről, professzorokról állítja Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, hogy hatalmas volumenben, módszeresen dézsmálják a kutatásra szánt európai uniós forrásokat.
Az ellenzéki politikus “a magyar értelmiség krémje által elkövetett” csalásokról szólva kijelentette: többen az LMP-nek jelzést adó érintettek közül nem vállalták nyilvánosan a nevüket, mert veszélyben érezték saját projektjüket, így – mint mondta – nem tudja minden információ hitelességét vállalni, hozzátette ugyanakkor, hogy a hallottakra talált egyértelmű és közvetlen bizonyítékot is.
Anonim forrásokra hivatkozva számolt be egyes egyetemek gyakorlatáról: arról, hogy az oktatóknak a pénzügyi osztályon olyan megbízási szerződéseket kell aláírniuk, amelyeket aztán soha többet nem látnak, sem az abból befolyó forrásokat.
Mint mondta, mások arról számoltak be: ahol kifizetik a támogatási forrásokat a kutatónak, ott ezzel párhuzamosan csökkentik az államtól kapott fizetést. Szerinte a kancellári rendszer egyik fő feladata az lehetett, hogy “ezeket a bulikat megbízható emberek szervezzék”.
(hirado)
Bal-Rad komm: “Anonim források”! Országunk négy csoportra osztható. Rablókra, irigyekre, gyávákra, és kfosztottakra.
A rablók, irigyek és gyávák között rengeteg az írástudó! Van viszont egy közös vonásuk: ŐK IS TÖBBRE VÁGYNAK!
-És hát miért éppen ők maradnának ki a konc marcangolásából?
Rendszerbűnről van szó! Ha névvel-ha névtelenül!-életszerű a professzori lopkodás!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.