Szíria (Csak erős idegzetű, 21 éven felüli olvasók által megtekinthető videoval!)

Szíriában a magas felek megállapodtak abban, hogy a jövő héten hétfő este lejáró tűzszünetet-amit szinte senki sem tart be-újabb 48 órával meghosszabbítják. Azaz szerda éjfélig. Nagy és komoly elhatározás.

Törökország az “Operation Eufrátesz Shield” művelet harmadik fázisára készül. Ez Kelet-Aleppo bevételére irányul(na) Van egy aprócska bökkenője a dolognak. Al-Bab település. Ami a kurd YPK kezén van, és útjába esik a tervezett török offenzívának.
Az ankarai tervek érdeklik az orosz HM-et is. Valerij Geraszimov vezérőrnagy, az orosz hadsereg főparancsnoka evégből a török fővárosba érkezik hamarosan. Hátha össze tudnák hangolni az érdekeket, és az akciókat.
Amúgy ma reggelig (“ottani” idő szerint) Szíria szerte 60 helyen sérült a tűzszünet.

det

Leginkább Hama-tartományban volt nagy tusakodás. A kalifátusisták erőlködtek-a kormánycsapatok meg visszaerőlködtek. A levegőben most arrafelé csak a szír légierő gépei tesznek-vesznek.

A Golan-fennsíkon tegnap nagy élet zajlott. Az izraeli légierő sem nagyon tudott bekavarni a kormányhadseregnek, amely Tal-Taranjeh környékén öt latorvezért is hidegre tett. Köztük a legnagyobb név a “Sadqa Wa’dah Mozgalom” nevű horda vezére, Baslan Fou’az Al-Masri. A terítékről készült fotókat inkább nem osztanánk meg olvasóinkkal.
Palmürától északra az orosz légierő végzett műveleteket. Legkevesebb 250 kalifátusista pribék pusztult el az akció nyomán, és egy csomó dzsihadmobil is a havárialistára került.
Aleppo Castello-autópályájának elhíresült szakaszának a felügyeleti jogát tegnap délutántól teljes mértékben orosz tengerészgyalogosok gyakorolják. A dologba kénytelen-kelletlen belenyugodtak a martalócok is.

acac1

A minapi Deir ez-Zor környéki mészárlás meglehetősen fölbőszítette a vérengzés helyszínét adó Tabani falu lakosságát. Nem ilyen népszerűségre vágytak!

AZ ALÁBBI VIDEOT KIMONDOTTAN ERŐS IDEGZETŰ, LEGALÁBB 21 ÉLETÉVÜKET BETÖLTÖTT OLVASÓINK NÉZZÉK MEG! ERŐS RÁHANGOLÓDÁS UTÁN!

Fölháborodásukat ki is fejezték menten. Az eseményekről nincs szerencsére se kép se video. (Majd lesz!) Állítólag cudar végkifejlete lett a dolognak. A vezérhóhér Ammar al-Hoszni mesternek a népharag első hullámát túlélő kollégák Paradicsomba menetelét végig kellett néznie, majd azt követően nyúzták meg-elevenen. (A hírek szerint)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria (Csak erős idegzetű, 21 éven felüli olvasók által megtekinthető videoval!) bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Siita orosz anti terrorista befogo brigád szerint:

  Minden Nato altal fizetett isis zsoldos gyilkos fel lesz kutatva és élve meg lesz nyuzva.
  Mindegyik kivétel nélkül.

  Bárhova bujsz a főldőn elve leszel megnyuzva.
  Mind fel lesz kutatva,és meglesznek élve nyuzva.

 2. tompo75 szerint:

  Annyi pontosítás, hogy Al-Bab település nem a kurd YKG, hanem továbbra is az ISIS kezén van és volt is…

 3. dani szerint:

  Van egy olyan érzésem hogy ezzel a tűszünettel a törököknek ad időt egy nagyobb offenziva felkészülésére .

 4. János szerint:

  És ezeket a hippi fazonokat telepítteti be milliószámra Európába a nagy liberális Soros Gy. György bácsi, a kutyáival, Merkellel, Hollanderrel, Junkckerrel, Gyurcsánnyal, Zoltaival, Zsohár Zsuzsákkal, Pardavi Mártákkal, Fodor Gáborokkal, Pető Ivánokkal, Rajk Lászlókkal, Bauer Tamásokkal és a kis liberálisokkal! Liberális vadállatok! Ez vár ránk? Vagy vörös zászlót a magasba és szembeszállni a magát liberálisnak álcázó sátánnal! Lehet választani! A filmbeli hóhérok 100%-ig olyan hippis Jézus Krisztus hasonmások! Életükben még nem mosakodtak, nem borotválkoztak, nem vágattak hajat! Ott sötét Arábiában ennyi elég is ahhoz, hogy valaki isten fiának képzelje magát! És annak ugye mindent lehet, még ezt is!

 5. aaa szerint:

  Európának vége. Mehetünk Putyinhoz menedékjogot kérni. Náluk még van hely….

 6. zombi szerint:

  Az antikrisztus csak igy születik meg ,fajdalommal !
  nagy fajdalommal !
  minél tőbb az áldozat annál közelebb

 7. Tarna szerint:

  Miért csinálják?
  Érthetetlen és felfoghatatlan, hogy az ősi nagy kultúrájú szír nép mitől és miért bolondul meg, hogy lerombolja ősi örökségét és gyilkolja a saját fajtáját, miközben tönkre bombázza élőhelyét és legalább 50 évre elnyomorítja jövőjét.
  Kérdezem, MIÉRT CSINÁLJÁK?

 8. Attila de hun szerint:

  Disznóbőrbe varrva lesztek allahoz küldve kurafiak ! A kegyetlenségre csak 10-x-es kegyetlenséggel szabad válaszolnunk ! Mint annak idején Vlad Tepes aki 10 000 karóbahúzot emberrel fogadta a szultán hadait a havasföldön…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.