A mai raport előtt mosakszik Döbrögink

Bár Döbrögink már tegnap este Pozsonyba ment a mai összeröffenetre, azért gondoskodott az udvari szórakoztató központ, hogy ma reggel sem legyen hiányérzete a vajdaság népének, hogy a Vezír távolléte miatt elmarad a péntek reggelekre elrendelt igehirdetés a Kossuth-rádión.

mos

Ma reggel konzervből hallhatta a nagyérdemű a kampánymesét, amit vajdánk már tegnap fölmondott. Merthogy mi másról is lehetett volna szó, mint a rettenetről. A migrációról és a referendumról! És persze az Ő Nagyszerűségéről. Amiben benne van egy kis pajkosság is.
Mert mintha megszeppent volna Martin Schulz uniós főnök szemrehányásaitól, amit parlamenti hazudozása miatt kapott, és ami végett a Főnök raportra rendelte.
Vélhetőleg emiatt máris csiszolt a hétfőn elrikácsolt, és kissé érdesre sikeredett nyilatkozatán. Most azt találta ki, hogy “Nyugat-Európában vannak olyan baloldali városok, ahol transzparenseken üdvözlik az érkező migránsokat, és Brüsszel szerinte arra számít: más országokban is lesznek ilyen városok. A betelepítésről ugyanakkor úgysem a városvezetők, hanem az emberek döntenek majd október 2-án” – rendezte le az ügyet a maga részéről ezzel a huszárvágással. Hogy hazudozott volna?! Ő? (Ilyesmiről nem szólt.)
A tegnap este fölmondott szózat végén a műsorvezető hihetetlen bátorságról tett tanúbizonyságot. Vette magának a merészséget, és olyat kérdezett, amire a vajda csak csukladozott!
“Mi lesz a következménye annak, ha sikertelen vagyis érvénytelen lesz az október 2-i népszavazás?”
Döbrögink erről nem akart beszélni! Elintézte a dolgot annyival, hogy most NAGY EGYSÉGBE KELL KOVÁCSOLNI A NÉPEKET, MERT JÖNNEK A MIGRÁNCSOK! Ami miatt krízis lesz a vajdaságban!
Hogy miért nem tákolmányosítja hatalmas elszántságát ez ügyben?-nos ez még mindig az ő Nagy Titka! Ezt pedig szemmelláthatóan nem akarja velünk megosztani!
Úgyhogy: NEKÜNK marad a találgatás!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A mai raport előtt mosakszik Döbrögink bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Keleti Ujvilágrend. szerint:

  Orbán bátor ember.
  Ma csak a bátrak tartozkodnak Pozsonyban.

  Gondolta lehet utoljára poénkodom. 🙂

  Az ő hobbija, hogy a radioban fossa a szot.
  Nem kell ezt a kis őrőmőt elvenni tőle, lehet ez adja élete értelmét
  ebben az értelmetlen világban.

  Volt anno 1 kőmüves akit csalt a felesége Kerekes Miska.
  Minden este 20-22 ora kőzt részegen felállt a padlás feljárora
  es világnak dallban elénekelte szive bánatát, csak ugy zen get az
  északai csendben Miskabá notája.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.