Donbassz

Pavlo Klimkin-a kijevi bábrezsim külügyére-a germán-gall ravaszdipáros Jean-Marc Eyraud és Frank-Walter Steinmeier külügyéduó Valcmanékat a minszki vállalások és kötelezettségek betartását sürgető noszogatására imigyen reagált: előbb a’ zoroszok…

Akiknek amúgy olyan szerepük van a dolgokban, mint a germánoknak, vagy a galloknak. Azaz: a minszki paktum betartatásának “garantálása”! A Normandiai Négyek” formációban.
Klimkin “beigérte”, hogy Maradék-Ukrajna CSAK AKKOR tér vissza a normandiai formációba, HA OROSZORSZÁG TELJESÍTI a kijevi udvar elvárásait.  Valcman külügyére amiatt is kifogást emelt, hogy az EBESZ nem lát orosz katonai egységeket Donbasszban. Pedig-szerinte-azok ott vannak, csak átöltöztek.

ort

Mondta ezt Klimkin mester a donbasszi tűzszünet első napján.
Amikor Zajcevot-tegnap este-valamivel több mint 200 aknavetőgránáttal kínálta meg az ordashad. Egy népköztársasági katona elesett, három másik megsebesült. Két helyi civil is kórházba került.
Az LNR-frontszakaszon-elmondható-tényleges tűzszünet van.
A DNR-határán már sokkal bizonytalanabb a helyzet. Lásd Zajcevo esete. De szórványos latorágyúzgatás az azért minden felé előfordult. Kétségtelen ugyanakkor, hogy a korábbi időszakokhoz képest a hangulat nyugodtnak mondható.
Ha pedig a Kreml kulcsait kék bársonypárnán átnyújtja Vlagyimir Putyin Nyalókakirálynak, ideális állapotok fognak előállni Donbasszban is.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Keleti Ujvilágrend. szerint:

    Ukrajna 2016
    2017 uj neve Oroszország.

    Tisztelt magyarok ujra somszédok lettünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.