Ellátták G. Fodor baját?

Bántalmazták a Századvég-igazgató G. Fodor Gábort

gfo

A hvg.hu úgy értesült, hogy egy III. kerületi bevásárlóközpont mélygarázsában megverték G. Fodor Gábort, a Századvég igazgatóját, a 888.hu főszerkesztőjét. Az érintett a hírt egyelőre nem erősítette meg.

Egy III. kerületi bevásárlóközpont mélyparkolójában bántalmazták G. Fodor Gábort, a 888.hu főszerkesztőjét, a Századvég Alapítvány elnök-helyettesét, stratégiai igazgatóját.
Úgy tudjuk, hogy az incidens után a főszerkesztő a III. kerületi rendőrkapitányságra ment, hogy feljelentést tegyen.
Kerestük G. Fodort Gábort is, de egyelőre nem kaptunk tőle megerősítést.
A rendőrség felé is küldtünk kérdéseket arról, hogy milyen körülmények között történt az eset, milyen súlyos bántalmazásról van szó, és kit keresnek az ügyben, de válaszukra még várunk.
(HVG)
Bal-Rad komm: Ha igaz a hír?-az sajnálatos.
Ha igaz a hír, az bizony NEM SOK JÓVAL KECSEGTET!
Ami igaz: a döbrögisták mostanság már csak tömegbe verődve, hordát alkotva merészkednek emberek közé! Egyedül csak falmelléken osonva, hátralesegetve, utcasarkokon körülnézve mernek közlekedni. Már elérték, hogy El Qro-a Legútálnivalóbb-büszkén és peckesen járjon-keljen akár a Fradi “B”-közép előtt is, mert hovatovább megéljenzik.
Fokozódik a közundor-kiváltképpen a haszonlesők iránt.
G. Fodor pedig élenjáró haszonleső! De úgy néz ki, hogy már maguk mennek a pofonhelyre!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ellátták G. Fodor baját? bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Realista szerint:

  “Ami igaz: a döbrögisták mostanság már csak tömegbe verődve, hordát alkotva merészkednek emberek közé! Egyedül csak falmelléken osonva, hátralesegetve, utcasarkokon körülnézve mernek közlekedni.”

  Admin. Ezt nem tudom honnan vetted? Én sok politikussal szoktam találkozni, többféle pártállásból. Én nem ezt tapasztalom. Sőt. Nagyon is mászkálnak. Hétköznapokon, hétvégeken egyaránt. Éttermekbe, kávézókba, nagyon sokszor tömegközlekedésen is találkozni polgármesterrel, képviselővel. Ami még megjegyzendő, többször láttam szoci meg fideszest együtt kvaterkázni. Vagy jobbikost. Lmp-s aktivista mesélte, jobbikossal cseréltek listát egy buda környéki településen. Szóval lehet onnan mást látsz de én mást tapasztalok.

 2. Smith szerint:

  Ha migráns ütötte, akkor minden részletet megfogunk tudni. De az is lehet, hogy csak egy kátrányos helyzetű fiú a pénztárcájára vagy az okostelefonjára vágyott.

 3. Vak Bottyán szerint:

  Vagy egy magyar ember, akinek tele van a hócipője a burkolt hungarofóbiával. Vagy nyílt hungarofóbiával. Esetleg a gúnyolódással.

 4. vitorla123 szerint:

  Karcag: marhák

  2010-01-13 15:36:02

  Karcagon, egy tanyán 20 marhát és 2 csacsit kínoztak, éheztettek.
  10 állatot az alapítvány biztonságba helyezett, a többit a hatóság száraz helyre vitetett, a takarmányozásukban besegítünk.
  Az eljárást megindíttatuk az elkövetők ellen.
  Tegnapi Bírósági tárgyaláson szükség lett volna a sikkasztás körűlményeinek biztonyítására de elérhetetlenné tették.Kérem akinek meg van az küldje el nekem ide a film másolatát,illetve a Zalatnai Saroltával készült Állat Rendőr fimet is.Sergitségeteket előre is köszönöm a vétlen áldozatok nevében.

 5. Vak Bottyán szerint:

  Ez az állatkínzás pont ehhez a cikkhez illett. Kérdés, hogy ki az állat?

 6. Szaszi szerint:

  A Csintalan. Aaaaz igen.Vagy a Szász Károly.
  Ez valami kofalárma lehetett,egy szaros parkolóhelyért,hétköznapi maflás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.