Megy a néphülyítés ezerrel, oda-vissza!

Izgalmas dokumentum az MSZP birtokában

Az MSZP szerint csak a Fidesz végez szervezett betelepítést Magyarországon. Harangozó Gábor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón elmondta, birtokukba került a fideszes Móring József Attila parlamenti képviselő levele, amelyet választókerülete polgármestereinek címzett.

Képtalálat a következőre: „Móring József Attila-kép”

A dokumentum azt bizonyítja: a Fidesz az emberek háta mögött elkezdte összeírni azokat az ingatlanokat, ahová a polgármestereikkel bevándorlókat akarnak betelepíteni – jelentette ki a politikus.
A levél szerint a fideszes választókerületi elnök tanácskozásra hívja a polgármestereket, amelynek témája: a kötelező betelepítési kvóta érvényesülése estén migránsok elhelyezése településeink üresen álló ingatlanjaiba – részletezte Harangozó Gábor a pénteki somogyvári fórumra szóló meghívó tartalmát, amelyet az újságíróknak is kiosztottak.
Képtalálat a következőre: „Harangozó Tamás-kép”
Az MSZP Somogy megyei elnöke szerint a helyzet világos: a Fidesz elkezdte összeírni azokat az ingatlanokat, ahova külföldieket akarnak betelepíteni.
Harangozó szerint a Fidesz a letelepedési kötvényt vásárlókat akarja elhelyezni ezekben az ingatlanokban. Frakciótársa, Demeter Márta szerint már 16 ezer bevándorlót hoztak a letelepedési kötvény révén Magyarországra, köztük elítélt bűnözőket is.
A kötvényekkel a Fidesz-közeli személyek már százmilliárdos hasznot kaszáltak. Az ingatlanok összeíratása pedig azt bizonyítja, a Fidesz további kötvényvásárlókat szeretne, akiknek további kedvezményeket akar adni. Az MSZP-s politikus szerint a Fidesz arra készül, hogy állampolgárságot, útlevelet és ezzel szavazati jogot is ad az általuk betelepített bevándorlóknak.

Képtalálat a következőre: „Demeter Márta MSZP-kép”

Demeter Márta felszólította a Fideszt, hogy azonnal fejezze be az ingatlanok összeíratását és a betelepítéseket. A választókat pedig arra kérte, ne vegyenek részt az október 2-ai népszavazáson, “a fideszes átverésben”.
(nepszava)
Bal-Rad komm: A két maszopos megnyilatkozó pontosan olyan hülyeségeket állít, mint a döbrögista horda.
Tudvalévő ugyanis, hogy a letelepedési kötvényeket vásárlók súlyos százmilliókat fizetnek a magyar útlevélért. Aligha feltételezhető, hogy ezeknek a migránsoknak ne lenne pénzük ingatlanvásárlásra. Senki sem gondolhatja komolyan, hogy ők is állami kvártélyre vágynak.
Az persze MÁS TÉMA, hogy a kvótareferendum döbrögista diadalát követően a “magyar” Országgyűlés KEZÉBE KERÜL A MIGRÁNSBETELEPÍTÉS JOGA! És Brüsszeltől függetlenül-vagy annak nyomására-ÚGY DÖNT, HOGY BETELEPÍTI A Közel-Keletről vagy Afrikából érkező/ÉRKEZETT migránsokat! Azoknak meg kell a kvártély!
Annyiban igazuk van/lehet maszoposéknak, hogy az egész döbrögista migránshiszti egy hatalmas átverés! De mi nem az itt 26 éve?
A folyamatos távolmaradási felhívásaik pedig politikai haszonlesés csupán. Pontosan olyan, mint a döbrögista horda ellentétes értelmű buzdításai.
A kvótareferendumon MINDEN MAGYARNAK RÉSZT KELLENE VENNIE, és tudatni a maffiaklánokkal, hogy elegünk van belőlük! Mindegyikből!
EL KELL LOPNI A SZAVAZÓCÉDULÁKAT és kész!
Azok meg számolgassák az üres borítékokat. ITT VOLTAK A MAGYAROK, ÉS NEM SZAVAZTAK AZ ÖTLETEINKRE!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megy a néphülyítés ezerrel, oda-vissza! bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. Keleti Ujvilágrend. szerint:

  Német őnkormányzatok és a magyar szervezettbünőzes ( Budai kazár klánok )
  már tárgyalnak 1500 euro per migráns per honap.

  Magyarán a Muncheni őnkormányzat fizett a Grün, a Svarc, az Olstájn
  családok számláira 18 ezer eurot évente menekültenként.

  Nem is olyan rossz biznisz a Délfranciába átelepült Budai keresztapák számára.

  • Keleti Ujvilágrend. szerint:

   Demeter Mártika veheti a sikosito dzsélt,ha nem szeretne gátrepedést
   este 20 ora után Budapest utcáin.
   Amenyiben a sexuálissan tulhevult 20 éves arab gyerekek ellepik Budapest utcáit. 🙂

   Van az a pénz ami a Budai maffi a klánoknak is megéri Márta gátrepedése.

 2. istvan szerint:

  A gazdag “migránsoknak” esetleg szolganép is kell majd,lehet,hogy azoknak az elszállásolására kell ez az összeírás!
  Hülyeség?!Lehet!De mennyi hülyeséget megvalósítottak már!!

 3. Smith szerint:

  Hogy miért kezdték el összeírni az üresen álló ingatlanokat? 1. Connie Mack, Magyarország amerikai szószólója egy tavaly a tengerentúlon készült interjúban azt állította, hogy a kormány kb. 200 ezer menekültet befogadott; 2. Az Eurostat adatai szerint 149 ezer menekültet fogadtunk be – erről csak a South Front, független elemző hírszerző portál számolt be. A népszavazás csak azt a célt szolgálja, hogy a Fidesz moshassa kezét és azt mondhassa, hogy ők mindent megtettek. Közben pedig szépen a liberális baloldalt nevezte meg a betelepítés felelősének. A gond ezzel csak annyi, hogy nem az úgynevezett liberális baloldal van hatalmon, hanem a Fidesz. Viszont ha minden elmondják többször, hogy a “liberális baloldal” akarja a bevándorlók betelepítését, akkor az emberek ezt fogják hinni.

  • Keleti Ujvilágrend. szerint:

   Ez igy pontos.

   A megálapodás már megtőrtént.

   Okt 2 szavazás csak a propaganda része. Lás csodát és mükődik.

   A szalacsik szinte zabálják a gőbelsi fidesz agi propot,sőt imádják.

 4. halászlé a la baja szerint:

  Adminka!
  Ez a szavazócédula ellopására buzdítás igen átlátszó az atlantista baloldal gondolatvilágával való azonosulás trükkös változata. Semmire se ész vele, legfeljebb saját meglevő komcsi táborodat hülyíted, tökéletesen látható hovatartozásoddal. A többi csak körítés. Majd a a hozzád közeli lánykákat, nagymamákat fogják a bevándorlók a jól bevált kecskék helyet , minden bemelegítés nélkül nyomogatni Karcag város főutcáján, nagyon vigyázz nehogy kiderüljön milyen kis csínytevésre is buzdítasz.

  Admin:

  Legalább értelmezni tudnál egy leírt szöveget te agyatlan döbrögista nyomoronc! Még a nevedet se mered vállalni, mert már most rejtőzködsz! ÉN NEM REJTŐZÖM!

  Már kiderült hogy ÉN MIRE BUZDÍTOK!

  De ha az derül ki, hogy MIATTATOK MÉGIS LESZNEK MIGRÁNSOK!-JOBB HA ELBÚJTOK! Nem csak Karcagon! Mert akkor lesz csak NEKTEK hadd-el hadd! Úgyhogy jobb ha kussolsz! Neked ajánlom hogy már most rejtőzz!

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1. Teljes mértékben egyetértek az Adminnal. Ha a hazaáruló fideszes banda az október 2-ai népakaratot semmibe veszi arra hivatkozva, hogy nem mentek el négy millióan szavazni és migránsokat telepít az országba akkor hogy finoman fogalmazzak a Magyar népnek minden joga meglesz arra, hogy a döbrögi rezsim hazaárulását ne hagyja szó és következmények nélkül.

  • vitorla123 szerint:

   Mi Karcagon arra agitálunk,hogy nemmel kell szavazni!Nem akarunk migránsokat a karcagi munkahelyeken.Mivbel fele annyi fizetésért fognak dolgozni.Mi pedig munkanélküliek leszünk!Ez teljesen nyilvánvaló.A másik az élelmiszer eladhatatlan,mert a lakosság jó része innen már nyugatra menekült.Szerintem legalább 5000 fővel kevesebb bejelentett lakos van Karcagon mint 1988-ban.A piaci ár nem fedezi a termelés tényleges költségeit.Ez a város kihal,legalább 1000 ház várja a migránsokat üresen,amit az árverések után a bankok nem tudnak eladni.A hitel 1/4-ért sem.Ide csak az jöjön aki meg akar halni,.

 5. Fergeteg11 szerint:

  A legelegánsabb Admin javaslata: elvinni a lapokat, és kiborítani egy csődület keretében. Addig is próbáljuk elkerülni az idő előtti lekapcsolást és a behatóbb ismerkedést a szervekkel!
  A legkockázatmentesebb tiltakozás a hülyítés ellen Smith javaslata (ha jól emlékszem): a dupla x. Ekkor csak mi tudjuk, kik vagyunk, de forradalmárok egyelőre biztosan nem.
  A leginkább lélekmelengető, konform megoldás: a nemmel szavazás. Ekkor magyarok vagyunk még a legszigorúbb szempontok szerint is. De csak a legközelebbi vitáig, mert utána könnyen lehetünk idegenszívűek, hazaárulók, zsidók, komcsik, seggfejek stb.
  Ha “európaiak” vagy magyarok vagyunk, de leszarjuk az egészet különféle okokból: el sem megyünk szavazni. Meghatározásunkat lásd eggyel feljebb, mintha vitába keveredtünk volna, kiegészítve azzal, hogy lusták, érdemtelenek vagyunk.
  Ha “európaiak” vagyunk, és szeretnénk Orbán orra alá dörgölni valamit: akkor az EU akarata a fontosabb. Akármit mondanak rólunk, mindegy, mert szinte bárhol otthon lehetünk, mint a sáskák.
  Ha utat engedünk az érzelmeinknek: a nyilvános ikszeléstől a kis nemi szervek rajzolgatásáig, Orbán dicsőítésén keresztül egészen a szavazólap látványos kettétépéséig igen sok lehetőségünk van. Ekkor biztosak lehetünk benne, hogy nyomot hagyunk a világban, még ha olykor csak pár percre is.

  • Smith szerint:

   Én NEMMEL fogok szavazni, csak “az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is” részt lehúzom, azaz “Akarja-e, hogy az Európai Unió előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Tiszta és világos kérdés, amire határozottan válaszolok nemmel. Miféle Országgyűlésnek, amelyik szó nélkül (a megkérdezésünk és engedélyünk nélkül) írta alá a Lisszaboni Szerződést?

   • Smith szerint:

    Vagy: a gyalázatos szabadkereskedelmi egyezményről sem kérdezik ki a nép véleményét, hanem döntenének helyettünk erről is.

    • M szerint:

     A valós kérdés:
     Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?
     1.
     Az országgyűlés most is dönthet.
     2.
     A népszavazás nem kötelezi, hogy elutasítsa a bevándorlást, sőt ad absurdum arra is feljogosítja, hogy támogassa.

     Amiket ír, csúsztat az demagógia, olyan narancs propaganda lapokban a helye, mint a kuruc.info vagy hidfo.ru

     Ön nem akarja vagy nem képes észrevenni, hogy ez demokrácia, azaz önnek semmibe sincs beleszólása.
     Hogy ez egy maffia állam, ahol ön és a nép csak egy vicc.

   • Fergeteg11 szerint:

    Elnézésedet kérem, amiért nem megfelelően hivatkoztam rád.

   • Ranger2015 szerint:

    Én is NEM-el szavazok -Smith 2016-09-16 / 18:40 álláspontja szerint-, “az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is” részt lehúzva.Ha népet kérdezik, akkor nehogymá 196 “kép-viselő” akarata érvényesüljön a nép ellenében!
    Vicces kérdés feltevésére ez a megfelelő válasz, még ha ezzel érvénytelenítik is.Bekaphatják egymásét.
    A súlyos következményekért a kormányt és a 196 képviselőt terheli majd a felelősség így is, úgy is.Szavazáskor jusson eszükbe Villon négysorosa: “…és nyakamon érzem, hogy seggem míly nehéz.”

    • M szerint:

     Nem fog, mert ön és a szavazósdi érdekli őket a legkevésbé.
     Ez csak egy vicc, hogy kényelmes irodáikban vagy közös luxus nyaralásaikon, jó nagyot tudjanak röhögni a balekokon.
     Csak ön érzi fontosnak magát, nekik egy idióta.

 6. halászlé a la baja szerint:

  Adminka!
  Agyatlan,a szájba baszott jó kurva édesanyád! Vágod köcsög?

 7. M szerint:

  Kedves Halász lé az agyban!
  Csak annyit írok, ön fideszes, ezt a többség érti de ön nem.

 8. ..... szerint:

  Az admin egy ügynök

  • M szerint:

   Ha az összes lehetséges kormányzati szereplő, résztvevő 26 éve az, akkor miért ez zavarja?
   Ha a kormányzás célja 26éve csak az ön kifosztása és ez izgatja….?

 9. Zárai Jolán szerint:

  “NEM”-mel kell szavazni, csak át kell húzni az “Országgyűlés hozzájárulása nélkül is” részt! (Sőt nem árt kétszeresen is áthúzni!)
  Vagyis azt ajánlom amit fentebb Smith is (Smith 2016-09-16 – 18:40). Ez a legjobb amit tehetünk. A szavazócédula ellopása nem a legjobb ötlet, mert figyelni, ellenőrizni lehet (elektronikusan lehet érzékelni) hogy dobsz-e valamit az urnába.
  Az is jó megoldás lehet, ha a szavazócédula helyett egy kb azonos méretű papírlapot dobsz bele. De a legjobb az, mit fentebb írtam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.