Elkapták a gnóm leverőjét! Egy “proletár burzsoá” volt!

Elkapták a férfit, aki megverte G. Fodor Gábort

gfg

A rendőrök pénteken, nem sokkal éjfél előtt vittek be Pilisvörösvárról egy 57 éves férfi, aki a kihallgatásán elismerte, hogy ő bántalmazta pénteken G. Fodor Gábort, a 888.hu főszerkesztőjét, a Századvég igazgatóját – derül ki a rendőrség szombati tájékoztatásából.

Péntek délután a hvg.hu írta meg, hogy egy III. kerületi bevásárlóközpont mélygarázsában megverték G. Fodor Gábort, a Századvég stratégiai igazgatóját, a 888.hu főszerkesztőjét. Az incidens után a III. kerületi rendőrkapitányságra ment feljelentést tenni. Kerestük G. Fodort Gábort is, de nem kaptunk tőle megerősítést.
A 888.hu-n péntek este jelent meg G. Fodor Gábor rövid bejegyzése, amelyben azt írta, hogy délután „egy ruhásszekrény méretű izomagy” kötött belé az érintett bevásárlóközpont parkolójában. „Olyan agresszív volt, akárcsak az autója. Egy hatalmas, szürke mercédeszes proletár burzsoá véleményét ismerhettem meg” – fogalmazott, és hozzátette, hogy a szükséges lépéseket megtette.
A hvg.hu írásban kérdezte meg a rendőrséget arról, milyen körülmények között történt az eset, milyen súlyos bántalmazásról van szó, illetve kit keresnek az ügyben.
Az első visszajelzésükben még azt állt, hogy egyelőre nem érkezett hozzájuk ilyen ügyben feljelentés, szombaton viszont már azt közölték, hogy a G. Fodor Gábor által tett feljelentés alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított ismeretlen tettes ellen garázdaság gyanúja miatt.
A nyomozás során beszerezett adatok alapján pénteken, 23 óra 55 perckor a BRFK nyomozói pilisvörösvári lakcíméről előállítottak egy 57 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. A férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett, kezdeményezik a bíróság elé állítását – derül ki a rövid tájékoztatásból.
(HVG)
Bal-Rad komm: Ez gyorsan ment! Nem úgy, mint a buszokon csintalankodók lekapcsolása! Persze a TÁRSADALOMRA FOKOZOTTAN VESZÉLYES bűnözőket-mint ez az 56 éves fenevad is-akik vezérdöbrögistákat hagynak helyben, gyorsan le kell kapcsolni! Még elbízzák magukat! Aztán más jelesek is megismerhetik a “…szürke mercédeszes proletár burzsoá véleményét…” Amúgy tényleg hülyére verhette az elkövető ezt a szellemi toprongyot, ha ilyesmiket beszél, hogy “proletár burzsoá”.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Elkapták a gnóm leverőjét! Egy “proletár burzsoá” volt! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Vászoly szerint:

  Majd ezt is ráfogják a Magyarok Nyilaira.
  Így szokott ez menni MSZP-FIDESZ-KDNP triumvirátus alatt.
  Az “elkövető” most majd “teljeskörű tényfeltáró” vallomást tesz, hogy azok a qrva fasiszta nácik voltak a felbújtók. Sőt, a JOBBIK által uszított és szponzorált Budaházy keze is benn van a dologban. Talán ezt is kifogják “deríteni”.
  Ami tény, hogy a Fidesz megígérte teljes arzenáljával össztüzet fog zúdítani a JOBBIK-ra, mint számára szószerint a hatalmi hegemóniáját veszélyeztető egyetlen politikai ellenségére.

 2. petymeg szerint:

  Kap 13 évet azt jónapot!

 3. forradalom! szerint:

  Ezt a nyúlszájú kretént hülyére verni már tényleg nem lehet,csak meg.Aki ilyeneket beszélt,hogy proletár burzsoá,ott már régen igen nagy mentális probléma van.Akár csak a többi fideSSnyiknél.A verő férfi,bármit is fognak rá,a napvilágot már csak a börtönrácson keresztül fogja nézni.Nagy az ő bűne.Képtelen volt 26 év alatt 100 milliárdokat összelopni.

 4. bizony szerint:

  “„Olyan agresszív volt, akárcsak az autója. Egy hatalmas, szürke mercédeszes proletár burzsoá véleményét ismerhettem meg”
  Én is megfigyeltem már ezt az egyenes arányosságot, csak még nem jutott eszembe ez a frappáns hasonlat.

  Nem tudtam hogy ilyen jól ír, ezentúl olvasni fogom, köszi BalRad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.