Házkutatás a Várban

Összeveszett Orbán Ráhel mentorával – lerohanták a kommandósok

komm

Péntek délben kommandósok házkutatást tartottak a Budai Várban, egy étterem feletti lakásban. A lakás tulajdonosa korábban összeveszett Zsidai Zoltán Roy-jal, aki ipari szellőztetőket építtetett be az étterembe, mert a zaj és a hőség nem hagyja aludni az ott lakókat. Zsidait korábban Orbán Ráhel a mentorának nevezte.

Kommandósok tartottak házkutatást pénteken a Budai Várban, egy Szentháromság utcai lakásban – írja a magyarnarancs.hu. A lakás a Jamie’s Italian étterem fölött van. Ez az étterem a várban is már az ötödik, amelyet Zsidai Zoltán Roy üzemeltet. Májusban nyitották meg, átalakítást követően.
A házban lakók tiltakoztak, mivel két óriási ipari szellőzőt építettek be, amelyek folyamatosan zúgnak és hőt bocsátanak ki, emiatt alig tudnak aludni. Perjés Zoltán, az egyik lakó a portálnak elmondta: pár hete birtokvédelmi eljárást kezdeményezett az étterem ellen.
Péntek délben öt gépfegyverrel felszerelkezett kommandós rontott be Perjés lakásába. Házkutatást tartottak, fegyvert kerestek – az akció alatt mindvégig fegyvert fogtak rá. Állítása szerint sohasem volt fegyvere, nem is találtak fegyvert a lakásában.
A BRFK végzése azzal indokolta a házkutatást, hogy Perjés megfenyegette áprilisban az építkezésen dolgozókat, illetve a Facebook oldalára feltett egy Zsidait célkereszttel ábrázoló karikatúrát. Zsidai a rendőrségen úgy nyilatkozott, hogy tudomása szerint Perjésnek van fegyvere. A rendőrségi végzésben az áll, hogy Perjés azzal fenyegette a munkásokat, hogy “szét fog lőni közöttük”.
Akárkinek a bejelentésére nem vonul ki teljes fegyverzetben a rendőrség – mondta Perjés Zoltán. Ám ebben az esetben a bejelentő Zsidai volt, akinek a cégcsoportjánál korábban Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya dolgozott, aki egy időben a mentoraként beszélt Zsidairól. A magyarnarancs.hu megjegyzi: vendéglátóipari körökben régóta tartja magát a pletyka, hogy Orbán Ráhel csendestárs lehet Zsidai vállalkozásában.
A lap a rendőrségtől szerette volna megtudni, bárkinek a bejelentésére indítanak-e fegyveres akciót, illetve, hogy indul-e eljárás Zsidai Zoltán Roy ellen hatóság félrevezetése miatt. A rendőrség szerint ezek a kérdések az információs önrendelkezési jogról szóló törvény hatálya alá tartoznak. Nem kívántak válaszolni, ezért a lap föltette kérdéseit közérdekű adatigénylésként.
Perjés Zoltán korábban (de az Orbán-kormány idején) a Miniszterelnökségen volt médiatanácsadó, vélhetően jól ismeri a viszonyokat. A portál munkatársának azt mondta: szerinte egyértelműen a megfélemlítés és a nyomásgyakorlás volt a cél. Úgy véli, Zsidai szeretné nyomott áron megszerezni a lakását, vagy legalább azt elérni, hogy senki ne zavarja meg az üzletét.
(NOL)
Bal-Rad komm: “…megfenyegette áprilisban az építkezésen dolgozókat…”
-Így aztán TEGNAP a gyorsreagálású lecsapott!
Ez a következménye annak, ha valaki az Új Nemmzetthy Elyth megerősítésén munkálkodó MUNKÁSOKAT fenyeget meg!
A Hercegnő mentorára meg célkeresztet rajzolni? Egy a pixisből kiesett volt döbrögistának illene tudnia, hogy az ilyesmi az álmoskönyvek szerint jót nem jelent!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Házkutatás a Várban bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Keleti Ujvilágrend. szerint:

  A keleti hirszerzésnek is tettek tunuvalomást olyan husipari vállalkozok
  akik Áldozatul estek Mészáros Lőrinc ( stroman ) piacszerzésének, és a tekesek rohanták le őket hajnalban,és üzemeiket karantén alá helyezték.

  Az kelet birodalom főderecio a tanuk valomását későbbiek folyamán a biroságon felhasználja.

 2. Keleti Ujvilágrend. szerint:

  Mitszoltok a tegnapi Bratisslavai vonat balesethez.
  Az atlantisták pcsját full zsoldosok védték,azt most 8napig nemkőzlekednek a vonatok.
  Ez csak egy aprocska figyelmeztetés volt az Atlantista bagázsnak.

  SOHA SEHOL NEM VAGY BIZTONSÁGBAN miota megakartátok élni Putyint.
  Szemet szemért fogat fogért.
  http://velvet.hu/helyszinelo/2016/09/16/durva_vonatbaleset_tortent_a_szlovak_magyar_hatarnal/

  • Keleti Ujvilágrend. szerint:

   Akik a Putyin merÉnyletben részt vállaltak már halotak,csak még nem tudják.
   Egyesével lesztek levadászva.

   • kisember szerint:

    Véletlenek mindig előfordulnak, az emberi tényező mindig bekavarhat. 10 éve hiába állították Astoria-irányba a tankot a kazárok, Gyuri bá mégis az Andrássyn akart nosztalgiázni, így kilövés helyett kénytelenek voltak távleállítani a T55-öst. A cseh kamionos is hibázhatott a beláthatatlan szlovák kanyarban. Ugyanez érvényes a magányosan haladó diplomata-Merci balesetére is.

    Az atlantisták végrehajtó csicskái, a kazárok eltolták, túltolták már rég. Az eurázsiai szárny szeretne terjeszkedni, csak mindig bekavar az ügyeikbe Putyin, aki érti a focisták játékát. Nemrég fogadta is irodájában a focicsapat jövendőbeli atlantista felét, a 11 eatoni diákot (hamarabb fogadta őket, mint találkozott volna parasztasszony Terezával). Egyik képen 11, majd Putyinnal csak 10, a “kapus” elbújt.

    https://www.theguardian.com/world/2016/aug/31/vladimir-putin-eton-boys-private-audience-kremlin

    Az eurázsiai szárnyat próbálják előretolni a “focisták”, de mindig közbejön “valami”. Miután Rotshildék már hivatalosan is Kínába költöztek a City-ből, az átadási ceremónia (menyecskepiros ruhás Katalin koccint Xi-vel) alatt be akarták dobni őket szíriai rendteremtőknek, át is hajózott a Szuezi csatornán a kínai repülőgép-hordozó, erre mit csinált az ördög Putyin? Berepült Szíriába 30 géppel és elkezdett rendet rakni… Ennek most lesz második évfordulója, azóta egyre szarabbul állnak az elszabadult ágyúgolyó kazárok.

    Visszatérve a kitekintésből a hazai homokozóba, kell-e azon csodálkozni, hogy a jelenlegi homoliberális gayrópai és hazai “politikai elit” ennyire erkölcstelen, gátlástalan, primitív? Rájuk van osztva az összeomlás alatti szerep, ami esetenként földi életük hirtelen befejeződésével is járhat, hisz mindig jelen van a kiszámíthatatlan “emberi tényező”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.