Igazmondó Döbrögi

Az ellenkezője történt Pozsonyban, mint amiről Orbán beszélt

po

Orbán Viktor lemondóan, és kioktató módon nyilatkozott péntek este a pozsonyi EU-csúcs után. Érdekes módon a lengyel és a szlovák miniszterelnök is pont az ellenkezőjét mondta, sőt, az elfogadott zárónyilatkozat is cáfolja Orbánt.

Miért volt kiábrándult a magyar miniszterelnök, amikor végre örülhetne az EU döntésének?
“Sikertelen volt a találkozó. Nem változtatták meg a bevándorláspolitikát. Sőt, továbbra is a korábbi önsorsrontó és naiv bevándorláspolitika uralkodik.”- mondta Orbán, aki szerint többet beszéltek most a szétosztás gyorsításáról, mint a határon történő megállításáról.
A 444 mutatott rá arra, hogy a helyzet olyan, mintha Orbán egy másik adást nézett volna. A zárónyilatkozat ugyanis egyáltalán nem szól a migránsok szétosztásáról. Helyette viszont éppen azok a pontok vannak benne, amiket a magyar miniszterelnök hiányolt.
-Soha többet nem engedhetjük meg a tavalyi ellenőrizetlen hullám megismétlődését, és tovább kell csökkenteni a szabálytalanul érkező migránsok létszámát.
-Biztosítani kell a schengeni külső határok teljes ellenőrzését.
Sőt, a lengyel és a szlovák miniszterelnök is a tárgyalás sikereként emlegette, hogy megváltozott az EU menekültpolitikája. Éppen abban az irányban, amit Orbán szeretett volna. Igaz, ha ezt Orbán beismeri, akkor nem folytathatná az EU-t támadó népszavazási kampányát.
A kvótát is ejthetik
Kvótaügyben Orbán szerint mindenképpen szükség lesz a magyar népszavazásra, azonban a záródokumentumban van egy erős utalás arra, hogy a tanácsban ezentúl nem akarnak olyan eszközökkel élni, amelyekben nincs teljes konszenzus:
„Elköteleztük magunkat, hogy közös megoldásokat keressünk azokban az ügyekben is, amelyekben megosztottak vagyunk” – olvasható.
Ez alapján nem valószínű, hogy a közeljövőben megismétlődhet az a tavaly szeptemberi helyzet, amikor több tagállam, köztük Magyarország ellenszavazata ellenére is átnyomta a belügyminiszterek tanácsa az eddigi egyetlen olyan kvótadöntést, ami kötelező Magyarországra nézve.
(index)
Bal-Rad komm: “…átnyomta a belügyminiszterek tanácsa az eddigi egyetlen olyan kvótadöntést, ami kötelező Magyarországra nézve…”
-Hogy zajlik a migránsbetelepülés Döbrögisztánba-és zajlani is fog-a tudott dolog.
A kvótareferendum legfeljebb arról fog dönteni hogy NEMMZETTHY HATÁSKÖRBEN, vagy az EU-kívánalmainak megfelelően!
A kvótareferendum amúgy sem a migránsokról szól!
Szégyenteljes viszont az a tény, hogy Tusk Főnök figyelmeztette Döbrögit: árgus fülekkel hallgatózik Döbrögisztán irányába, hogy vajdaságában miket hazudozik Vezírünk a tegnapi csúcs “eredményeiről”.
Ehhez képest Döbrögink már Pozsonyban rázendített a hazudozásra!
De hát őneki ez az élete! Létalapja! Ez az ember még kérdezni sem képes őszintén!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Igazmondó Döbrögi bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Orbán még aV4-ek között is kavarja a trágyát,nem csak az Unió egészében.
  A lengyel és a szlovák miniszterelnök is leoltotta.Gratulálok

  Ezt figyu,mivel hülyítenek itthon

  http://444.hu/2016/09/17/hajduboszormeny-lapjaban-mar-a-hajduhetre-erkezo-ongyilkos-merenylokkel-riogatnak

 2. Szaszi szerint:

  Ezt tegnap találtam,biztos ők a balos romák,vagy netán több eszük van.Keményen lealázták a kampányt
  http://index.hu/belfold/2016/09/16/roma_polgarmesterek_elutasitjak_a_kormany_gyuloletkelteset/

 3. Smith szerint:

  Az olyan féldiktatúrában, mint a Magyar Banánköztársaság – ahol nincs igény a demokráciára – azt mond és állít a politikai vezetés, amit csak akar. Szépen elmondja az összes lakájmédia (többször is) és hihetővé válik a hazugság.

  “Ha egy embernek azt mondod, hogy disznó, akkor nyilván kikéri magának. Ha százan mondják neki, hogy disznó, akkor elgondolkodik rajta. Ha viszont mindenki azt mondja, hogy disznó, akkor röfögni fog.” Ilyen egyszerűen működik a tömegmédia, és ezt képviseli a Finkelstein-Habony tanácsadóduó is.

 4. Szaszi szerint:

  +1. A vihar lovasai

  http://coub.com/view/fl5p

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.