Zavar a’ zerőben!

Jobbik: Orbán lelepleződött, bevándorlókkal kezelné a munkaerőhiányt

Pozsonyban Orbán Viktor kudarcot vallott: nemhogy nem sikerült megváltoztatnia az unió bevándorláspolitikáját, de ő maga hajtott végre 180 fokos fordulatot.

A Jobbik úgy véli, a magyar kormányfőnek nem lett volna szabad áldását adnia a Visegrádi Négyeknek arra a Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter által ismertetett közös dokumentumára, mely szerint a Magyarországhoz hasonlóan munkaerőhiánnyal küzdő tagállamok „a menekülteket, sőt bevándorlókat akár jelentős számban” is befogadhatják.
Ez a rémisztő kitétel teljesen egybecseng Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elképzeléseivel, aki nem a Nyugatra menekült magyarok hazacsábításával és uniós szinthez közelítő munkabérekkel, hanem harmadik országbeli munkavállalókkal kezelné a hazai munkaerőhiányt.
Orbán tehát lelepleződött, az október 2-i népszavazást ő maga is pusztán párt- és belpolitikai erőfelmérésnek tekinti. Ezzel azonban rendkívül veszélyes hazárdjátékba viszi az országot, hiszen egy érvénytelen népszavazással ütőkártyát adna Brüsszel kezébe.
A pénteki uniós csúcs után csak még bizonyosabb: ha a népszavazás eredménytelen, Orbán Viktornak személyesen kell vállalnia a felelősséget és távoznia kell a miniszterelnöki bársonyszékből!
(propeller)
Bal-Rad komm: MOST AKKOR MIT SZERETNE A JOBBIK? Érvénytelen népszavazást és Döbrögi távozását?
Vagy érvényes kvótareferendumot és szabad kezet a vajdának?
MINDKÉT ESETBEN JÖHETNEK (fognak is jönni) A MIGRÁNCSOK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Zavar a’ zerőben! bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. Gonda István szerint:

  “Bal-Rad komm: MOST AKKOR MIT SZERETNE A JOBBIK?”
  Ott a válasz az utolsó mondatban: “ha a népszavazás eredménytelen, Orbán Viktornak … távoznia kell a miniszterelnöki bársonyszékből!”
  Tehát a Jobbik részvételre és NEM szavazatra buzdít, de bízik benne, hogy nem mennek el elegen, és akkor ők szeretnének Orbán helyére ülni.
  Álomnak szép, csakhogy a dolgok nem így működnek.

 2. Fergeteg11 szerint:

  A Jobbik szavazótábora nem éppen a mozgósíthatóságáról híres, amikor az EU működését befolyásoló dologról van szó (leginkább az EP-választáson mutatott részvételre gondolok), amit súlyosbít a mostani népszavazás jelentéktelensége, ráadásul még a belharc következményei sem múltak el, és Vona a lemondást kockáztatja, ha nem sikerül megelőznie legalább az MSZP-t 2018-ban. A ballib táborral egy térfélre kerülni a lehetséges szavazók szemében azzal, hogy nem a nem-et támogatja, kínos lenne. Beálltak hát a Fidesz mögé, ha már az alkotmánymódosítási javaslatukat nem fogadták el, de fenntartanak egy másik utat is. Ám egy tét nélküli népszavazás eredményére játszani nem kecsegtet valószínű sikerrel. Arra azonban jó, hogy a kampányukat utólag erősítse az emberek szemében, és ami még fontosabb, a témát napirenden tartsa a választásokig, ahol szavazatokat szívhatnak el a Fidesztől. Annyit nem, hogy nyerhessenek, de talán annyit igen, hogy Vona és pártja a második helyen végezhessen, és akkor folytatódhat minden tovább, a “plebejus-populista érzelmi nacionalizmus” frakciói is hiába várnak a pártelnök kudarcára.
  Ha valóban Orbán eltávolítása és az ország érdeke lett volna a cél, vártak volna addig, amíg kiderül, hogy az Európai Bíróság hogyan dönt kvótaügyben, megvárták volna, miképp alakul a Páva tánca és a migránstelepítés, aztán a szavak és a tettek közt húzódó ellentétek fokozódásakor felhívták volna az emberek figyelmét az egész színjáték hamisságára (persze részt sem vettek volna benne).

 3. V.kutya szerint:

  Tutttad, hogy megbuktak?
  Most már nem csak Orbán csinál presztízs kérdést a népszavazásból, hanem az EU is! Ezért kihúzták az egyetlen ütőkártyáját Orbánnak, nem lesz (természetesen!!) semmiféle kötelező kvóta!
  Már csak a nyugdíjasokat, és a cigányokat, meg a közmunkásokat lehet kötelezni a részvételre.
  Jelentem, az utcán folyamatosan támadnak a fidesznyikok, mint a legyek a dinnyére, úgy repülnek rá a gyanútlan piacozó emberekre, szombat délelőtt, UNDORÍTÓ!!!! Már csak a megafon hiányzik a kezükből! Tetves bolsevik banda!

 4. Próféta szerint:

  Miért van az az érzésem, hogy szavazás ide, szavazás oda, itt hemzsegni fognak a betolakodók. Dolgozni nem, de ingyen élni azt fognak. Meg minden egyéb rosszban is benne lesz a kezük. Akkor viszont a nép ítélete végezzen a gaz vezetőkkel…

  • Pozsony 907 szerint:

   Mièrt van az az èrzèsem hogy senor lakatos összefogásra búzdítása egy tömbben foghatja a magyar, román, szlovákiai, ukrán cigókat, kik kurd mintára harcolhatnak majd migránsok, s “saját” nèpük ellen is, amolyan szír mintára? Talán azért mert usrael őket is minden további nélkül ellátná fegyverrel, a káosz èrdekèben? Vagy csak úgy vannak a gondolatok a fejemben?

   • Szaszi szerint:

    Csak nem a cigánykirály szentendrei “látogatására” gondolsz?

    • Pozsony 907 szerint:

     Csak így lefuttattam egy progit.

     • Pozsony 907 szerint:

      Elvègre a cigóknak is jár majd egy ország itt európában, s nem mindegy hogy mekkora is az akkora, nagyon *tudatosodnak* mostantájt.😉

     • Szaszi szerint:

      Rossz kérdés volt belátom.

     • Pozsony 907 szerint:

      Mert túl sokat foglalkozol a pávával, pedig pulyka az még mindig.:))

  • turzó istván szerint:

   Kedves ‘Próféta’!
   Melyik népre gondoltál … – a románok már biztosan fölhúzták volna őket … – gondolom a szerbeknek sem lett volna nagy ‘durranás’ … stb. – csak a Magyarországon élő ‘népcsoport’ – jobbágyhad – nem akarja tűzre vetni a ‘gaz’ vezetőket … – pedig biztosan jól égnének … fogná őket is a tűz – még fogadni is lehetne rá! Kikellene próbálni! … majd talán a migránsok, ha elegendően lesznek … nekik ez nem jelenthet nagyobb problémát! Legalább valami hasznukat is lássuk, ha már …!

 5. zz szerint:

  A magyarok sincsenek megfizetve aki dolgozik az szegénységben él !

  RÉGI MONDÁS AKI DOLGOZIK NEM ÉR RÁ PÉNZT KERESNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. ..... szerint:

  A Jobbik szerepe adott, nem lehet belöle kormányalkotó erő. Vona ügyesen veszi el a valódi élét pártjának, ez a feladata. Vona és köre jüde, szemben a párt antiszemitizmusával.

 7. vargaistván szerint:

  o ti goj barmok-hiába bégettek,kukoréltok,mekegtek–sorsotok a pusztulás—én szoltam idöben én mondtam hogy fegyvert kell fogni s az összes rohadékot halomra kell ölni nem kimélve családjaikat sem,még csecsemöt is lábánál fogva falhoz kell csapkodni……morállal,erkölccsel,keresztényi szerettel s egyébb baromsággal jöttetek—hát most majd az ti s benne gyerekeitek,szüleitek halála fog eljönni—de még mostsem értitek hogy létrehozoitok s uraitok szörnyetegek akik félelmeitekböl,szenvedéseitekböl táplálkoznak….de majd halálotok pillanatában tavasszal…..minnek beszélek hisz van fülük de nem hallanak,van szemük de nem látnak…

  • ..... szerint:

   A Jobbik szerepe adott, nem lehet belöle kormányalkotó erő. Vona ügyesen veszi el a valódi élét pártjának, ez a feladata. Vona és köre jüde, szemben a párt antiszemitizmusával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.