Nagy a mi bűnünk magyarok! Nem vagyunk szolidárisak a szegény germánokkal!

Schulz interjúban szúrt oda Orbánnak és anyagi húrokat pengetett

dosu

Németországot cserbenhagyták a menekültválságban – mondta Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke egy vasárnapi német interjúban.

A német szociáldemokrata politikus a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című lap mellékletében megjelent interjúban kiemelte, Németország erőfeszítése a migrációs problémák megoldásáért nem “morális imperializmust” jelent, hanem annak felismerését, hogy az EU legnagyobb tagállamaként a legnagyobb terhet kell viselnie.
Azonban más tagállamok cserbenhagyták, azt mondták, hogy viseld csak nyugodtan a terhet, nekünk semmi közünk hozzá. (…) Ez így nem fog menni, európai megoldásra van szükségünk” – mondta Martin Schulz.
Mint mondta, Németországban sok “keményen dolgozó ember” úgy érzi, egyedül cipeli a terheket és nem törődik vele senki. Ez Európára vonatkoztatva azt jelenti: nem lehet, hogy csak néhány tagállam viselje a terheket. Németországra nemcsak a menekültügyben, hanem más területeken is súlyos teher nehezedik, “jelesül azoknak az országoknak a pénzügyi támogatásában, amelyek elzárkóznak” a menekültkérdés európai megoldástól – mondta.
Például az uniós költségvetésből Lengyelországnak juttatott évi 17 milliárd euró előteremtéséhez a német adófizetők is hozzájárulnak, “ezért meg kell mondani Lengyelországnak és a többi államnak, hogy minden összefügg mindennel” – tette hozzá Schulz.
Ezért is európai megoldás kell a migrációs kérdésre – mondta az EP elnöke.
Kiemelte, hogy megértéssel viszonyul a menekültek befogadásától elzárkózó országok érveihez, és úgy látja, vannak érvek, amelyeken el kell gondolkodni, de elfogadhatatlan, ha egy tagállam elutasítja muzulmán vallású emberek befogadását arra hivatkozva, hogy az ország katolikus, és “elég erős”, hogy “amint a magyar miniszterelnök mondja, a menekültválság német probléma”.
Az Európa-politika megkérdőjelezése
Arra a kérdésre, hogy miként lehet a jövőben megvédeni az EU külső határát, elmondta, hogy a “katonai és rendőri eszközök” szükségesek, de nem elégségesek.
Egy legális bevándorlási rendszerre, és egy menekültügyi rendszerre van szükség, elválasztva ettől a legális bevándorlástól – tette hozzá Martin Schulz, kiemelve: a legális bevándorlás lehetősége kvóták vagy kontingensek révén kemény csapás lenne az embercsempészek ellen.
A 160 ezer menedékkérő szétosztásáról a tagállami szavazatok minősített többségével hozott döntésről szólva kiemelte, hogy a döntés megfelel az uniós szabályoknak, de egyes tagállamok, köztük Lengyelország és Magyarország nem fogadja el, ami “az Európa-politika alapvető megkérdőjelezése”.
Képzeljük csak el, ha mi (Németország) tennénk ezt más területeken, a strukturális és a regionális politikában – vetette fel, hangsúlyozva, hogy ilyesmiről szó sem lehet, és “vissza kell térnünk a szabályokhoz”.
“Bezárhatjuk a boltot”, ha az uniós törvényalkotási folyamatot tagállami parlamenti ratifikációhoz kötik – jegyezte meg a magyarországi kvótareferendumra vonatkozó felvetésre, hozzátéve: különös, hogy éppen azok az országok érzik úgy, hogy semmi közük az Európába irányuló migrációhoz, amelyek polgárai tömegesen élnek a munkaerő EU-n belüli szabad áramlásának lehetőségével.
A tagállamok Oroszországhoz fűződő viszonyára vonatkozó felvetéssel kapcsolatban kiemelte, hogy az EU keleti térségében egyedül Magyarország és Orbán Viktor van szoros kapcsolatban Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Kifejtette: egyes tagállamok fenyegetettséget tapasztalnak Oroszország felől, ezért több katonát és fegyvert szeretnének, és ezt a szolidaritás részeként meg is kapják, mint ahogy az is a szolidaritás része, hogy a közösség annak ellenére vetett ki szankciókat Oroszország ellen, hogy egyes tagjai megszenvedik ezeket az intézkedéseket. Amikor viszont menekültek jönnek, éppen azok az országok nem hajlandóak segíteni, amelyek “sikeresen követelték ki a szolidaritást”. Ez az EU előnyeinek elfogadhatatlan “kimazsolázása” – mondta Martin Schulz.
Az emberek “másmilyen Európát akarnak”
Arra a felvetésre, hogy sok ember torkig van a “több Európából”, de a terápia mégis mindig csak a “több Európa”, Martin Schulz kiemelte: “az emberek nem a “több Európával” vannak torkig, hanem ezzel az Európával”, és szerinte egy “másmilyen Európát akarnak”. Az elégedetlenek egy “apró kisebbsége nacionalista”, viszont “a nagy többség értelmesnek tartja a nemzetek és államok határokon átívelő együttműködését” – mondta.
Arra a felvetésre, hogy európai államot sem akarnak az emberek, azt mondta, hogy ilyesmire nincs is szükség, és a maga részéről soha nem is szorgalmazta az európai szövetségi állam kiépítését. Hangsúlyozta: “szuverén államok elmélyített szövetségére” van szükség, amihez hozzátartozik a hatáskörök pontos kijelölése.
“Nem kell mindent Brüsszelnek csinálnia”, az uniós intézményeknek csak a “nagy témákkal” kell foglalkozniuk, minden mást pedig jobban el lehet intézni nemzeti, regionális vagy helyi szinten – fejtette ki Martin Schulz.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Hát ez hihetetlen! Egyszerűen nem lehet szavakkal minősíteni ezt a hallatlan pofátlanságot, amit Schulz művelt.
Csak a MI ORSZÁGUNK MIATT emelhetünk szót ennek az aljadéknak a pökhendiségén.
Országuk-Germánia-EGYSZERŰEN LEGYARMATOSÍTOTTA MAGYARORSZÁGOT! A rendszerváltás hatalmas könnyebbséget jelentett a germánoknak akkori bajaik enyhítésére. Minket viszont:
1.-KIFOSZTOTTAK
2.-ITT NYERÉSZKEDNEK
-Mindezért csak júdáspénzt csepegtetnek itteni érdekvédőiknek! Ha Germániában kéne működtetniük az ide telepített összeszereldéiket, már talán tönkre is mentek volna! A germániai bér töredékéért robotolnak összeszereldéikben a magyarok!
A germánok elmondták nekünk vajon, hogy mire kellünk nekik? Bizony nem mondták el!
Közölték velünk, hogy ők milliónyi migránst hívtak meg magukhoz? Nem közölték!
De nem is tartozik ránk, hogy ők kiket hívnak meg magukhoz! Ez az ő dolguk. De ha meghívták a muszlimokat!-akkor gondoskodjanak is róluk! Ne akarják őket a nyakunkba varrni!
Döbröginknek teljesen igaza van e tekintetben!-“…a menekültválság német probléma…”-A germánokat sem izgatja, hogy gyarmatosító politikájukkal milyen nehéz helyzetbe hozták magyarok millióit!
Akik MEGÉLHETÉST KERESVE MENEKÜLNEK EL HAZÁJUKBÓL! Nem a munkaerő szabad áramlásának “áldásaival” élve! TOVÁBB GAZDAGÍTVA A “SOK KEMÉNYEN DOLGOZÓ” germánt! Akiknek hovatovább többe kerül egy migráns zsebpénze, mint egy gyarmati melós havi fizetése!
Ez a pökhendi uniós majom tőlünk vár szolidaritást? Mikor voltak ők-EURÓPA NAGY HASZONLESŐI-velünk szolidárisak? SOHA! Csak ki és felhasználták a magyarokat!
És most még fenyegetőzik is! A júdáspénz lefaragását belebegtetve!
Hát a magyarokat ezzel nem rémíti meg! A júdáspénz honi kezelőit biztosan!
Az pedig, hogy ez a pöffeteg majom nem normális, az alábbi mondatából egyértelműen kiderül: “…a legális bevándorlás lehetősége kvóták vagy kontingensek révén kemény csapás lenne az embercsempészek ellen…”
-Hogy micsoda? A bűn ellen úgy fellépni, hogy HIVATALOSSÁ TESSZÜK? (Bár már ezt is megszoktuk!)
Hát ez az alak totál hülye!
“…Az elégedetlenek egy “apró kisebbsége nacionalista…”
A MI ORSZÁGUNKBAN KB. 80-90 SZÁZALÉK AKKOR NACIONALISTA LENNE?
Aligha! De ha úgy is lenne!-ez az arány nem egy apró kisebbség Herr Schulz!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nagy a mi bűnünk magyarok! Nem vagyunk szolidárisak a szegény germánokkal! bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. zz szerint:

  Ez egy retek geci !
  Arról beszéljen a retek ,hogy szar fizetésért gyártjuk a hasznot nekik a magyarok tetves cégeiknél !

  Meg a görög bankválsággal hogy nyerészkedtek a németek pár száz milliárd eurót a szíreken !!
  Akkor tartsák őket!
  Pár iszlamista hogyan fosatta be az EU burzsoáziát hisz sok cég vezető el se mer menni Brüsszelbe erről nem beszél a retek !
  A Brüsszeliekkel kellene beszélni pár hete voltam ott igen is félnek ,nagyon félnek az emberek !

  üdv !

  • V.kutya szerint:

   “Rajtunk német dúl, rajtunk török jár, tűz vassal pusztul ember és határ..”
   Szegény német nyugdíjas gépészmérnök nem tud menni majd nyaralni Mallorcára, meghasad a szívem.

   • V.kutya szerint:

    Attól függetlenül, hogy “igaza van” (sicc), Orbán min. akkora g.ci, mint a német.

 2. Pex szerint:

  Ez az ipse germán lenne?

 3. Csable szerint:

  Privatizáció!

  Privatizáció – Privatisation in Hungary

  Miről habalatyol, ez a gané Shultz. De ezt nem csak MO-al tették, emberek millióit tették tönkre, jövő generáció millióit verték szét, és még legyünk szolidárisak? Csak a proli állampolgárokat sajnálom…

 4. Keleti Ujvilágrend. szerint:

  Ne agodj admin .
  Ez csak szinjáték.
  1 500 euro per fő per honap.

  A pénzt elrakják azok a családok pl Gelencsér akik eladták az Eonak az Édászt,
  azt a szemét Germánokra mutogatnak,és mossák kezeik, kőzben.
  Itt laknak.ű

 5. Keleti Ujvilágrend. szerint:

  Mondjátok utánam a Szalacsi esküt.

  Én Szalacsi Sándor hiszem és vallom,hogy Magyarországot a germánok
  és a muszlimok,a kommunisták raboltÁk szét.

  Csányi Sándor
  Pintér Sándor
  Apro Klán
  Olstein Klán
  Svarc klán
  Gelencsér klán ártatlanok.

  Erre én Szalacsi Sándor esküszőm.

 6. Tarna szerint:

  A muszlimokat vendégszerető németek a franciák a hollandok a belgák, a spanyolok, a portugálok fogadják be otthonukba társbérletbe a homoki parazitákat és tartsák is el őket. Hogyha kevés 2 millió, akkor triplázzák meg őket család egyesítéssel és mindjárt lesz 20 millió kedves vendégük.
  Minden törekvésük arra mutat, hogy a fehér embert likvidálják. NO NO NO!
  DE MAGYARORSZÁGRA ne jöjjenek. Akik mégis ide jönnek, bányába velük!
  EURÓPA migránsok nélkül is túlnépesedett, ezt mindenkinek tudni kéne.

  • Sub Zero szerint:

   Ne fogadjon be itt senki senkit! Az Unió lakossága 380M. A statisztikákat megnézve azt láttam, hogy 2014 jan. 1-én 33,5M olyan ember tartózkodott az Unió területén, aki egy 3. országban született. Ehhez hozzáadjuk a már több generáció óta itt élőket és a 2014 óta érkezetteket és a majdani családegyesítőket. Simán kijöhet akár a 100M is. Megkockáztatom, hogy ezek a bevándorlók 25 évente képesek megduplázni magukat. Európának már nincs 50 éve. Amennyiben ez tényleg így alakul, Magyarország a maga 10M lakósával nem fogja tudni magát megvédeni az akkori muszlim nyugattal szemben.

 7. Tarna szerint:

  A Luxury villa igénytelen elég hitvány alacsony építmény, amiben csak a törpék érezhetik jól magukat. A belmagasság kritikusan alacsony. A környezete zsúfolt, mindenféle betegséget okoz.

  • Sub Zero szerint:

   Ezt a belmagasságot jól kiszúrtad. Tényleg egy magasabb festő létra nélkül kifestené. Amikor Svájcban dolgoztam, egy tipikus alpesi faházban laktam, aminek a belmagassága nem volt 2méter. Az új építésű téglaházak belmagassága 2.4méter. Amikor meséltem a svájci kollégáknak, hogy Budapesten a múlt század fordulóján épült bérházakban a belmagasság 3.6-4.5 méter csak kamilláztak. Megkérdezték, hogy miért? Hogyhogy miért? Azért mert szép! Válaszoltam. Nem értették.
   Csak mellékesen jegyzem meg, hogy amikor kivonultak az oroszok Mátyásföldről voltak olyan tiszti lakások, amiket alacsony belmagassága miatt lebontottak, mert nem feleltek meg a szabványnak. Ez azért baromság volt.

 8. Sub Zero szerint:

  Az elégedetlenek egy “apró kisebbsége nacionalista”, viszont “a nagy többség értelmesnek tartja a nemzetek és államok határokon átívelő együttműködését” – mondta.
  Ezzel meg azt mondja, hogy aki nacionalista az képtelen a nemzetek közötti együttműködésre. Szándékosan fogalmaz úgy, mintha nem lenne a nacionalizmusnak egy egészséges mértéke. Ki kell ábrándítsam, ezt a maszlagot nem vesszük be! Pont ezért vagyok azon az állásponton, hogy október 2-án egy szupernemmel be kell fogni az ilyen sulcoknak a pofáját! Orbán majd később úgyis megmérettetik.

  • vitorla123 szerint:

   Igen egyetértek.Szuper :NEM! Ugyanis a mai történések azt bizonyítják,hogy Sztálinnak volt igaza.Önálló nemzetállamok internacionalizmusa a megoldás.Nem használhatják ki egymást a nemzetek,mint az Európai Unió teszi most.Le radírozzák a térképről Magyaroszágot. Kiírtják a lakosságát és földönfutóvá teszikEgy millió fiatal menekült el az országból eddig.Kinek az érdeke ez?

   • kisember szerint:

    Ezért van egybekötve a nácizmus és sztálinizmus emléknapja a homoliberális nyugaton. Hitlerre mérgesek, mert elbukott, Sztálinra mérgesek, mert tíz év alatt egy évszázadot fejlesztett és úgy iparosított, hogy ellen tudtak állni a gayrópai kazárok támadásának… Belekavart a terveikbe rendesen.

    A kazár valamiért gyűlöli a fehér fajt…

  • M szerint:

   Nevetséges, már eldőlt kérdésekben szavazgatni.
   Bolha erejét mutogatva pattog a rókán de mégis arra mennek, mindketten, mint a róka már eltervezte.

 9. scout szerint:

  Csak egy kérdésem van:

  A seggarcú német vezetés mikor kérdezte meg az európai lakosságot, hogy kívánja e a migránsokat európába?Jaaa ilyen nem volt?
  Akkor most mit csodálkozik?Amelyik ország vezetője behívta a migránsokat az válalja a felelősséget is értük.
  Van egy közös kocsink a szomszéddal, mindenki annyit tankol bele amenyit megy vele.Szervízköltséget arányosan elosztjuk.
  Ha összetörom az autót mert hülye voltam és lesz benne 500.000 kár mehetek a szomszédhoz a feléért?Naugye!
  Elöbb gondolkodni kellett volna, Ezt IS elkúrták.

 10. én szerint:

  Keméynen neki álltak mosakodnia Ribancék, :Juncker, Schulz és Ribber.
  Juncker egy élő interjúban ahol kérdezgették alkoholista-e, megivott ott a kamere előtt egy üveg peszgőt és kijelentette nem , ő nem alkesz , csak senki sem érti meg:xd
  Shulz hülyeségéről itt írtatok, nem is ragozom , kb orvosi kezelés ami járna neki ezután . A Ribi ma nyilatkozott : ők nem voltak erre felkészülve meglepte őket . Kérdem én, akkor mások talán fel voltak rá készülve ?? Mit is magyaráz ??
  Nagyon beleégett ebbe a germán triumviátus.
  Az olaszok is kezdik elhagynia sűlyedő hajót. Ez azért szép mert a miniszterelnöküket szó szerint az EU diktálta rá az országukra Berlusconi helyett. Az olaszok úgy tűnik keresik a kapcsolatot a V4 Unioval, mai La Repubbliva cikkben erősen elkezdtek puncsolni. Egyértelműen át helyeződött az erőviszony Közép Európa javára.
  WSJ ben Orbán -Putyin összeesküvésről írtak pár napja, ami megtorpedózza az egyébként jujj de jól álló dolgokat xd

 11. én szerint:

  Zolasz diplomácia ma állat nagy botrányt csinált a Ribancnak xd

 12. ..... szerint:

  Pénzügyi szagértők szerint az Olasz bakok csődje itt van a küszöbön, és nem a perifériára lesz veszélyes, hanem a német és belga, holland bankrendszerekre.
  Alakul a káosz és tudjuk azt hol keverik.
  Az amerikai csapatok eu-s főhadiszállása megkapta a parancsot: ki kell dolgozniuk a gyors hazatelepülést, különböző technikai veszteségekkel (vagyis itthagyott haditechnikával) számolva.

  • én szerint:

   Közben kiderült mi is volt Pozsonyban az olaszokkal : Merkel és Hollande egyszerűen kizárták a közös nyilatkozatból Renzit, olyant akart mondani ami nekik nem tetszett volna nekik . ( kvázi elzavarták )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.