Miről is beszélünk?!

Totális vereséget szenvedett az Orbán-kormány a “menekültekkel” szemben

jele

Hatástalan a kormány által jogi határzárnak nevezett szabályozás: a hatóságok képtelenek érvényt szerezni a migránsok kiutasításáról szóló döntéseknek. Még azoknak is csupán a két százalékát sikerült kitessékelni Magyarországról, akiket a bíróság azért utasított az ország elhagyására, mert megrongálták a határt védő kerítést.

A bíróságok tavaly szeptember és idén június között 2715 kiutasítás végrehajtására kérték fel az idegenrendészeti hatóságokat. Ebből 54-et sikerült végrehajtani.
Ez azokból a válaszokból derül ki, amelyeket Pintér Sándor belügyminiszter adott az MSZP-s Harangozó Tamásnak. A szocialista politikus szerint a kormányzati kardcsörtetés és sikerpropaganda ellenére jóformán mindegy, hogy egy migráns a határátkelőn, a regisztrációs ponton vagy a kerítés alatt, esetleg azt megrongálva érkezik Magyarországra, jó eséllyel itt fog maradni. Ha nem is nálunk, de Európában.
Pintér részben azzal magyarázta, miért nem tudnak érvényt szerezni a kiutasításról szóló határozatoknak, hogy „a kiutasítottak származási országának együttműködési hajlandósága igen alacsony”. Másfelől mivel az eljárás idejére a menekülteknek kijelölt kötelező tartózkodási helyek nyitott intézmények, ismeretlen helyre távoznak.
Az is gondot okoz a hatóságoknak, hogy a tranzitországok egyre ritkábban tesznek eleget szerződésben vállalt kötelezettségeiknek, azaz nem veszik vissza a rajtuk keresztül érkezett menekülteket. Emiatt módosítani kell a kiutasításról szóló határozatokat. Ez után már csak a származási országába toloncolható ki az illető, már ha ez egyáltalán lehetséges az ottani háborús állapotok miatt.
Hol vannak azok a menekültek, akiket kiutasítottak, de nem toloncoltak ki? – vetette fel Harangozó. A törvény szerint idegenrendészeti őrizetbe vehetők, és fél vagy egy évig a rendőrség idegenrendészeti őrzött szállásain kell elhelyezni őket. Utána viszont könnyedén eltűnhetnek.
Tavaly a balassagyarmati közösségi szálláson elhelyezett 1115 migránsból 1103 tűnt el nyomtalanul.
Az idén ugyanott elszállásolt 166 menekült közül 151 távozott ismeretlen helyre. Az idegenrendészeti hatóság ezután körözést ad ki, javarészt hiába.
A migránsok legnagyobb csoportját azok alkotják, akik miután beadták a menedékkérelmüket, azonnal el is hagyták az országot. Tavaly és idén együttesen több százezren vándoroltak keresztül az országon. Csaknem 300 ezren regisztráltak, majd eltűntek. A rendőrség statisztikái és Pintér válaszai szerint döntő többségüket nem keresik a magyar hatóságok.
(NOL)
Bal-Rad komm: Napi szinten-de már inkább óránként-zúdul a nyakunkba a qrmányzati dicshimnusz Magyarország-SŐT!-EURÓPA!-MEGVÉDELMEZÉSÉRŐL!
Vajdánk már kikiáltotta önmagát napjaink Hunyadi Jánosának, aki a méregdrága csirkedrót-kerítés mögött zord ábrázattal a magyar lányok-asszonyok becsületét óvja.
Miközben mindenféle nációk vendégbandériumai poroszkálnak a CSAK DÉLEN fölkerekített csodaGYODA belső felén, a hasukat fogva a röhögéstől. (Ezenközben magyar rendőrök meg katonák messze földön…)
Dumakormány dumahatárvédelme! A jó Isten tudja, hogy mennyi migráns érkezett/érkezik! Amint láthatjuk, az elkapottak nyomát is csak bottal ütögetik a hatóságaink és szerveink, akiknek fogalmuk sincs a migránsok hollétéről. Akik többsége minden gond nélkül elvegyülhet a szemre teljesen ugyanolyan honi kisebbségünk fölmérhetetlen tömegében.
Miről is beszélünk akkor hát?! Hatékony határvédelemről? A migráció elleni hatásos jogi mechanizmusokról? Országvédelemről?
Bizony! Qrmányunk egyfolytában erről harsog!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Miről is beszélünk?! bejegyzéshez 11 hozzászólás

  • Szaszi szerint:

   Tegnap én is láttam ezt a vidit,a végén az alapítványos amerikás betelepítős rész is ütött.

 1. Durex szerint:

  Mi is hallotuk,hogy soroksáron a rendőrők gázsprai helyett
  sikosito durex dzsélt alkalmaznak migránsok mikor megtámadják a félpicsája
  csőcse kint csung hedonista magyar luvnyákat. A hőlgyek elmondása szerint
  igy sikamlosabban haladnak a dolgok.

  Durex a magyar rendőrség is ezt használja.

  • Durex szerint:

   Tisztelt magyar hőlgyek.
   Ne ted ki a kirakatba a picsád, és a csőcsőd.
   Ezek a sexuálissan forro véru déli gyerekek akik honapok ota maszturbálnak
   ugy meg BBBBsznak ,hogy a fuled is keté áll.

   Azt akkor ne a rendőrséget okold,ha kurvának őltőztél.

   • Pozsony 907 szerint:

    Nem akarsz mèg takarodni büdös kutya innen? 9 èves lányom van, mit akarsz te itt megszabni, èn itthon vagyok! Anyádat nem akarod oltogatni? Most szólok először, elszaporodtál itt mint a csótány megint. Ne várd meg hogy kétszer szóljak, mert a szemedbe mondom

    • Mindentlátoszem szerint:

     Figyelj hülye gyerek.
     Ezek jőnnek.

     Akkor alkalmazkodni kell.
     Mikor a vőrőshadsereg végigvonult magyaron az okosabb nők elbujtak.

     Lehet hogy te a 9éves gyerekekre izgulsz de szerencsére
     ez a te egyedi problémád.
     Az ovodák kérnyékét kerőld mert pofán leszel bszva
     hőlye pedofil állat.

     Női seget látsz az 9éves gyerek jut eszedbe.
     Az ilyeneknek mint te kasztrálni kellene.
     Pedofil kőcsőg.

     • Szaszi szerint:

      Volt olyan is,,,
      De szerintem ne kóstolgasd Pozsonyt,mert belemárt egy lavór padloponba,és leburkol.

     • Sub Zero szerint:

      A mindentlátó durexnek. Az idióta hozzászólásaidból annyi azért világos, hogy szellemileg la vagy maradva. Azért azt elmondom, hogy veled ellentétben mások 9 éves korukra már régen kijárták az óvodát. A sulit gondolom már elkezdted nagyjából 3 osztályba járhatsz.

     • Pozsony 907 szerint:

      Most hol vagy? Írd ide!!!

 2. turzó istván szerint:

  Kíváncsi volnék, hogy ha az ‘Orbán csajt’ tolná meg egy ilyen vérmes migráns, akkor mit csinálna a rendőrség? A múltkorában a szaros telefonja miatt a fél Budapestet ‘föltérképezték’ – került, amibe került, a törvények se számítottak!
  Ha a rendőrség akarja, akkor azonnal elő tudják kapni az ‘illetőt’ … – ez az amnéziás viselkedés egyértelműen a – “fejétől bűzlik a hal” esete! Csak a saját érdekeiket nézik, meg a külföldi megbízóikét, mert azoktól jön az apanázs! Áruló gengszter banda – halál rájuk!

 3. Fergeteg11 szerint:

  Idézzük fel, mit is mondott erről Viktorunk!
  “Sokkal értelmesebb lenne, ha az Európai Unió létrehozna egy olyan pénzügyi alapot, egyes hírek szerint vannak is egyébként ilyen pénzügyi alapok, ahonnan megegyezve a számunkra most fontos országokkal, Törökországot említhetem az első helyen, inkább nekik nyújtanánk pénzügyi segítséget a bevándorlási szándékú menekült helyzetben lévő emberek problémájának ottani kezelésére. Ez egy kulcskérdés, tisztelt Hölgyeim és Uraim, mert illúzió szerintem az, amit ma sok európai politikus gondol, hogy majd valahogy vissza fogjuk őket küldeni. Aki egyszer bejött, annak a visszaküldése nagyságrendileg több politikai kockázattal, sokkal több emberi szenvedéssel, több emberi konfliktussal jár, és nagyságrendekkel több pénzbe kerül. Ott kell kezelni a konfliktust, ahol létrejön. Ki fog innen százezreket és milliókat visszaküldeni? Magyarország szerencsés helyzetben van, mert itt nem lesznek sem százezrek, sem milliók. De ki fog Németországból visszaküldeni? Már Ausztriából sem kell, mert ha jól látom, akkor Ausztriából is mindenki Németországba megy. Ki fogja ezt vállalni? Ki fogja meghozni azokat a döntéseket, amivel ezek együtt járnak? Családokat kell járművekre tenni, hol repülőkre, hol vasúti járművekre. Ki fogja ennek a kockázatát vállalni, miközben az európai közvélemény egy tekintélyes része egyébként kifejezetten üdvözli ezeket az embereket? Szemben Magyarországgal, ahol a méréseink teljesen egyértelműen mutatják az emberek álláspontját, és a nemzeti konzultáció segítségével sikerült egyetértési pontokat létrehozni, a nyugat-európai államokban nincs egyetértés. Nagyon élesen elválik az emberek többségének az akarata és a politikai elitnek az akarata.”
  http://www.grotius.hu/doc/pub/MNSKJJ/2015-09-07_orb%C3%A1n-viktor-besz%C3%A9de-a-kulk%C3%A9pviselet-vezetok-%C3%A9rtekezlet%C3%A9n.htm
  Vagyis minden szövegelés ellenére pontosan tudta, hogy látszatintézkedéseket hoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.