Oroszország választott

A tegnapi oroszországi parlamenti választásokon a leadott szavazatok 97 százalékának összeszámlálása után már biztosra vehető két tény.
1.- Továbbra is az eddigi négy párt alakíthat fakciót a Dumában. Az eddig kormányzó “Egységes Oroszország”, a KPRF, a Zsirinovszkij vezette Liberális Demokrata Párt, és az “Igazságos Oroszország”
2.- Az “Egységes Oroszország” az eddigiekhez képest növelte mandátumainak számát-a többi három párt “rovására”-és valamivel több mint háromnegyedes többsége lesz az új Állami Dumában.

ova

A Duma második-és egyben Oroszország második-legerősebb politikai pártja továbbra is az Orosz Föderáció Kommunista Pártja (KPRF)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Oroszország választott bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. kisember szerint:

  Összejött az orbáni alkotmányozó többség, igaz a “csapat” nagy része oligarcha vagy bérenc. Hogy megértették-e a nyugatcsicskák a legutolsó “pénzelfogás” óta, hogy aki Putyin ellen dolgozik, az megüti a bokáját, még kérdés… A Zaharcsenkótól begyűjtött pénzt egyenesen a FED csomagolta, de nem akarják elmondani kazárék, melyik amcsi bank küldött milliós dollárkápét a választások (zsoldhiány miatt elmaradt) megzavarására.

 2. Szalacsi Sándor szerint:

  Mikőzben Oroszország választott, addig a fejlett eu egy országának
  2016 szeptemberi átlag hétkőznapja vidéken.
  Ezt a videot megnézed behalsz. 🙂 MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESIT

  • Pozsony 907 szerint:

   Budafoki vagyok, ez itt heti probléma, 6 m a magasság, a csövik kerázzák. Heti 4 alkalommal nem jár a vili.😂

 3. Vászoly szerint:

  Putyin ismét tarolt.

 4. Vászoly szerint:

  Igencsak gyengélkedik az orosz kommunista párt.

  • Vászoly szerint:

   Az oroszoknak se igen kellenek a kommunisták….

   Admin:

   Majdnem belinkeltem egy orosz véleménycikket. A lényege: “…akkor a KPRF nyerne…”

 5. zls-179 szerint:

  Már mely rétegnek t Vászoly, az olyanoknak akik gondolkodnak is néha vagy csak ösztönszerűen szavaznak, mert ezt mondta a TV és akkor biztosan hogy úgy van…

 6. istvan szerint:

  Putyin végül is azt csinálja,amit a kommunistáknak kell(ene)!Ezt Putyin is nagyon jól tudja!Ha jól tudom,akkor Putyin maga mondta,hogy a párttagkönyve épségben megvan!
  Ugyanis el lehetne hagyni már a komcsizást!
  Azért vagytok belegyönyörödve ,mert ezzelminden mocskotokat el akarjátok takarni,mondván,hogy a komcsik a bűnösök!
  Az az aprócska tény nem akar feltünni aa kom,csizóknak,hogy a kapitalizmus csak annyiban különbözik a szocializmustól,hogy a megtermelt értéktöbblet kisajátítása az egyéni,és nem társadalmi!A termelés, a gazdálkodás motívuma az hasonló,csak míg a termelési folyamatok a szoc-ban tervezettek,addig a kap.-ban azért szabadabb!ez utóbbi ad lehetőséget a természet,és a dolgozók szabad kirablásához!
  Igazság szerint el kellene felejteni a komcsizást,meg a baloldaliságot,hiszen a cél ugyan az,igények,és kereslet kielégítése,és a vásárló erő fenntartása!
  A kapitalistának is érdeke lenne(ezt mára elfelejtették,azt hiszik,hogy szabad a gazda,akarom mondani a rablás!!) a dolgozók megfizetése,de mire rabszolgává tették a volt szocialista országokat,azóta elengedték magukat,aminek most jön meg a böjtje!
  Sajnos ennek az árát a dolgozók kirablásával akarják megvalósítani,és ez lesz a vég!!
  Az orosz kommunisták,ezt jól mondta admin,tkritikusan,de támogatják Putyint,és ha esetleg a következő választásokra kiesne Putyin,vagy változtatna a politikáján(miért is tenné?!) bizonyára a komcsik törnének előre!

  • kisember szerint:

   A jelenlegi orosz komcsi párt nyakig benne volt Szovjetúnió el- és kiárulásában. Csak az érdekelte őket, hogy a szovjet helyetti orosz pozíciókat befoglalják. Azóta ugyanabból élnek, mint tette itt az mszp, a múltat megszépítő nyugdíjas nosztalgiából…

   Aki nem támogatja látszólag sem Putyint, az nem lépi át a küszöböt, ezt mindenki tudja ott. Amúgy meg a választás előtti napon újságírói kérdésre válaszolva nem megtörve a kampánycsendet azt mondta az ukránok és amerikaiak ISTENE (Putyin papa), hogy az általa életre hívott pártot (Egységes Oroszország) támogatja.

   Amschel Rothschild is azért lett felakasztva sajátjai által 1996-ban, mert eltolta a kommunista hatalomátvételt Oroszországban, 35-32-re kikapott Jelcintől Zjuganov. Lehet, hogy ő jobban szét tudta volna verni Oroszországot, mint az alkesz Jelcin?

 7. zls-179 szerint:

  Az idő mindent a helyérre tesz, és mindenki felett ítélkezik…Az ember csak akkor szolgálhatja megfelelően a népét,ha az igazat mond neki,és harcol is az igazságért…
  Mely politikai erőben nincsennek gyarló, semmire való érdek emberek?

 8. ..... szerint:

  A gazdasági rendszerek közt (volt államkapitalista, és jelen személy kapitalista) abban nem volt különbség, hogy a dolgozói körnek nincs beleszólása a dolgokba. Akik az értéket termelték pont azokat kizárták az írányításból, nem szólhattak bele kényegében semmibe. A haszon sem társadalmi volt, mert nem a társadalom valódi érdekeinek megfelelően használták fel. És a mindenkori állam ma sem engedi, hogy a társadalom tagja az állam müködésébe belenyúljon. Sem közvetlen, sem képviseleti úton. Addig, míg a termelési viszonyokban, az állam müködésében a nép gyermekei nek nincs szava, nem beszélhetünk még demokráciáról sem.

 9. ..... szerint:

  Az orosz választásban a részvétel 48% volt, ami öt éve 60 azelött pedig 65 volt. A liberálisok pártja (radikális libsik) erősebb mint a kommunista párt. Az emberek többsége már nem bizik a politikában.

  Admin:

  Ember! Te mit szívsz és mit olvasol? Amit ide böffentették, abből az első szám-a 48 százalékos részvétel,-az igaz. A többi netto hülyeség. Ha nem tudsz oroszul hogy tájékozódj, ajánlok a figyelmedbe egy magyar nyelvű elemzést a Mandinerről. Egy tegnapelőtti cikk. Keresgélj! Úgy látom van időd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.