Jön Döbrögi hóhérja?

Távozik Colleen Bell amerikai nagykövet

cball

Mindenképpen távozik a novemberi amerikai elnökválasztás után Budapestről Colleen Bell amerikai nagykövet.

A Barack Obama elnök által magyarországi misszióra 2014-ben kijelölt diplomata már néhány hete meghozta döntését a távozásról, amit nem fog befolyásolni az sem, hogy ki lesz az USA új elnöke – közölte a Magyar Nemzet.
A lap információi szerint Bell kissé belefáradt a magyar-amerikai kapcsolatok reménytelennek tűnő egyengetésébe. Pedig a demokratákhoz közel álló külképviselet-vezető a beszámoló szerint érezhetően javított az André Goodfriend ideiglenes ügyvivő nevével fémjelzett, 2013-2014 közötti időszak hangulatán, amikor súlyos diplomáciai konfliktussá fajult hat meg nem nevezett magyar köztisztviselő amerikai belépésének megtagadása korrupciós ügyletekre hivatkozva.
A nagykövet várhatóan a jövő év elején, legkésőbb kora tavasszal távozik, feladatait átmeneti jelleggel, az új nagykövet kinevezésééig David Kostelancik helyettes misszióvezető veszi át. A karrierdiplomata nemrég érkezett Budapestre, legutóbb az amerikai kongresszus Helsinki Bizottságának volt külügyminiszteri főtanácsadója.
(HVG)
Bal-Rad komm: Aligha kétséges, hogy ez már a Clintonné-adminisztráció lépése. Ez pedig azt jelzi, hogy a Gazda eléje kíván menni a kezébe maró Döbrögi nevű kutyája újabb akciózgatásainak.
Ha úgy tetszik: érkezik Döbrögi hóhérja! Bell művésznő gyenge kacsói és kényes gyomrocskája kevés a vérengzéshez!
Vajdánk pedig már alighanem bánja, hogy az első stabil kétharmadát nem arra használta fel elsőként, amire kellett volna. A NATO-latorszövetségből valő azonnali kiugrásra!
Lesznek gondjaink bőven! Örömünk legfeljebb csak káröröm lehet majd! “Ezt elqrtad ecsém!”-vigyoroghatnánk Döbrögi képébe. (Már ha egyáltalán lesz itt bárkinek oka vigyorgásra! Persze néhány új ebnek lesz!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Jön Döbrögi hóhérja? bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. valaki szerint:

  Miért szurkoltok egyfolytában Clintonnénak ????? Tényleg ennyire hülyének kell lennetek ??

  Admin:

  A realitások tudomásul vétele-szerintem nem hülyeség, és nem jelent szurkolást!

 2. ludo koda szerint:

  Clintonné?

  A felmérések szerint Trump vezet, pár héttel a választások előtt.

 3. Smith szerint:

  Vagy szimplán csak súgtak neki, hogy hamarosan szíriai állapotok fognak uralkodni az országban, és a családjával szépen haza fog menni. A szokásos forgatókönyv szerint, ha szép szóval nem megy, akkor jön az erőszak. A nyugati tömegmédiában már most is Putyin-bérencnek hívják Orbánt, aki gyengíti a transzatlanti szövetségi rendszert. Sajnos mi, a magyar nép fogjuk megszívni, hogy a kormány életveszélyes hintapolitikát folytat.

 4. forradalom! szerint:

  DE jó.A sok birka agyonművelt tv néző újra nézhet tucatszámra szappanoperát.Nézzétek már a dolog jó oldalát is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.