Nagy a tét!

Retteg a kormány, zsarol a Fidesz

Képtalálat a következőre: „Tudta?-mém”

Körlevél ment a polgármestereknek, hogy településük hozzon migránsellenes határozatot. A dacolókról lista készül.

A Népszava szerint a kormánypárti többségű önkormányzatok sorra kapják az olyan leveleket, amilyeneket legutóbb Fenyvesi Zoltán, a Fidesz Veszprém megye 3. számú választókerületének elnöke küldött azon polgármestereinek, ahol eddig még nem hoztak migránsellenes határozatot. A levél szerint a határozatról tájékoztatni kell a lakosságot, mert felelős településvezető a referendumon való részvételre és NEM szavazat leadására buzdít.
A testületi döntést a helyi Fidesz-irodának jelenteni kell, hogy nyilvántartásba vehessék a feladatot teljesítő településeket. Jogszerűen egy fideszes választókerületi elnök a tőle mindenben független helyhatóságok döntéseiről semmilyen tájékoztatást nem kérhetne – írja a lap.
A Népszava – a birtokába került levél alapján – azt írja, a lista lehet annak a fenyegetésnek az alapja, hogy azok között a városok között osztják majd szét a bevándorlókat, ahol nem szavazták meg a határozatot. A megkeresett önkormányzatok többsége azért fogadja el a határozatot, hogy később ne ezen múljon a kormányzati támogatás. A polgármesterek erről nem mertek nyilatkozni, de a lap több helyről is megerősített információi szerint ez áll a határozati javaslat átvételének hátterében.
Fenyvesi Zoltán nemcsak azt várja el, hogy körzetében minden település ítélje el a menekültkvótát, hanem ehhez még határozatmintát is küldött. A lap szerint az érintett települések polgármestereinek jó része független, a Fidesznek rájuk tehát semmilyen befolyása sem lehetne, mivel ez sértené a választott településvezetők függetlenségét, de a kormány retteg a kudarctól, amelynek komoly hatása lenne egy-egy választókerületi elnök karrierjére is a pártban. A Népszava próbálta felvenni a kapcsolatot Fenyvesi Zoltánnal, hiába.
Együtt: aki most csal, az 2018-ban is csalni fog
Előzőleg a Nemzeti Választási Bizottság jogsértőnek nyilvánította, hogy a Fidesz-KDNP III. kerületi népszavazási standjánál az óbudai önkormányzat pólójában kampányoltak fiatalok. Egy magánszemély kifogásolta, hogy szeptember 12-én a Fidesz-KDNP pultjánál a szórólapot osztogató három ember pólóján az óbudai önkormányzatra utaló felirat volt.
Patyi András, az NVB elnöke tudatta: az önkormányzat nem résztvevője a kampánynak, kiegyensúlyozott magatartást kell tanúsítania, nem befolyásolhatja a versenyhelyzetet.
A döntés után Spät Judit, az Együtt elnökségi tagja tudatta, hogy az ország több fideszes vezetésű városában is az önkormányzat nevében kampányolnak aktívan a Fidesz mellett. Ezért az Együtt országosan figyelni fogja, mely önkormányzatok nem tartják be a semlegesség követelményét.
Mert aki 2016-ban csal egy népszavazáson, az 2018-ban is csalni fog.
Spät Judit szerint Óbudán a választás tisztaságának egyik alapelve sérült, az önkormányzatoknak ugyanis semlegesnek kell maradniuk a pártok versenyében. Az Együtt politikusa felháborítónak nevezte, hogy a Fidesz-kormány propagandagépezetének semmi nem elég.
Eddig is milliárdokért hazudtak az adófizetők pénzéből Európáról, a menekültválságról és hazánk kötelességeiről. De most már a fideszes önkormányzatok is beszálltak a helyi polgárok pénzével az Orbán-kormány népszavazási kampányába.
Spät Judit jelezte, az óbudai jogsértés nem egyedi, több fideszes vezetésű városban tapasztalta, hogy fideszesek a város nevében kampányolnak. A párt országszerte figyelni fogja, mely önkormányzatok adják fel semleges státuszukat és minden egyes esetben az NVB-hez fordul. Ha egy 2016-os népszavazáson az önkormányzatok átlépnek egy határt és aktívan a Fidesz érdekeit képviselik, akkor 2018-ban ezt ipari méretekben fogják tenni. “Mert aki 2016-ban csal, az 2018-ban is csalni fog” – tette hozzá az Együtt elnökségi tagja.
(24.hu)
Bal-Rad komm: “…Körlevél ment a polgármestereknek, hogy településük hozzon migránsellenes határozatot…”
-Ez a döbrögista köcsög-meg mindegyik-ha annyira elejét akarja venni a migránsbetelepítésnek, MIÉRT NEM A HORDÁT OSTROMOLJA? BELEVÉSNI A TÁKOLMÁNYBA, HOGY “NEM”!
Innentől kezdve világos is lenne a KÖVETENDŐ eljárás. De valahogy a Jóistenért sem akarják ezt a roppantul egyszerű, SEMMIBE NEM KERÜLŐ, HATALMAS KONSZENZUSSAL MEGHOZHATÓ lépést megtenni!
De miért nem akarják megtenni? Netán azért, mert az nem lenne harmonizációban az uniós joggal? Amely MAGASABB RENDŰ MINT A DÖBRÖGISZTÁNI TÁKOLMÁNY?
De a hordaösztöke az önkormányzatokat jogsértésre kötelezi ez esetben?
A döbrögista horda teljesen eszét vesztette! Nyilvánvalóan mindenki-aki kicsit is járatos a dolgokban-tisztában van azzal, hogy migránsbetelepítés LESZ! A “magyar” Országgyűlés hozzájárulásával. A már letelepítettek is ebbe a körbe számíthatók.
A kvótareferendüm körüli egyre nagyobb hisztéria jelzi: hatalmas a tét! Ez az egész történet nem a migránsbetelepítés-ellenességről szól! Sajnos a legegyszerűbben gondolkodó milliók talán nem is fogják ezt fel.
Az eredményes és érvényes kvótareferendum KIRÁLYCSINÁLÓ ELŐJÁTÉK!
Ha ez Döbrögiéknek nem jön be!-az az ő politikai halálukat jelenti! (Ezzel együtt könnyen előfordulhat, hogy a börtönt is!)
Ha bejön nekik a kvótareferendum-ez a valószínűbb-még titok, hogy mire tudják felhasználni. Az eddigi tapasztalatok alapján nem feltételezhető, hogy a nép javára.
Az utóbbi néhány nap hisztérikus akciói arra utalnak, hogy valóban élet-halál küzdelmet vív a horda! De még nem tudjuk, hogy kivel-mivel?!
Gyaníthatóan velünk! Önmaguk érdekében! Nekünk meg nincs fegyverünk ellenük!
LEGFELJEBB ELLOPHATJUK TŐLÜK A SAJÁT FEGYVERÜKET!
Aki ezt választja, az a leghatékonyabb módszert választja ellenük. MERT UGYAN ŐK PÓTOLHATJÁK AZ URNÁKBAN A HIÁNYZÓ SZAVAZÓCÉDULÁKAT, ÉRVÉNYESÍTHETNEK SZAVAZATOKAT!-DE AZT MIKÉNT MAGYARÁZZÁK MEG, HOGY A BEMUTATOTT ÉS LEBÉLYEGZETT SZAVAZÓLAPOK HELYETT HOGYAN KERÜLTEK AZ URNÁKBA A VOKSCÉDULÁK!
(Persze ahhoz legalább egy millió cédulát kéne ellopni!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nagy a tét! bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  – ” A baloldal ugyanis benyújtott egy módosító javaslatot,mert szerintük nem volt elég elutasítani a betelepítési kvótát,azt is meg kell akadályozni,hogy menekülteket helyezzen ek Salgótarjánba”.

  A Magyar Kormány ne tegyen annak irányába ható lépéseket,hogy saját hatáskörébe
  eljárva,menekültszállót,vagy tábort létesít Salgótarjánban.

  Innen http://index.hu/belfold/2016/09/12/a_baloldali_varos_ahol_a_fidesz_nem_akarta_megakadalyozni_hogy_menekulttabort_epitsenek/
  De ott volt Martonfa is például,úgyhogy mondhat Orbán amit akar.

 2. Szaszi szerint:

  A cikk utolsó mondata -Index- szerintem ferdítés,a bal oldali vezetésben jól működik a pavlovi reflex,(Mesterházy,és a többi szekértoló ellenére)a fideszeseknek meg fingjuk nincs mi zajlik körülöttük.Igen lesz betelepítés,utána brummogás,hogy rohadtbrüsszel.
  És még mindig,szerintem,elQrták a regelést.
  Van még egy nekem érdekes dolog,egyetlen helyen olvastam a pozsonyi találkozó után, a ” nincs kötelező kvóta”kijelentésre.
  Volt erre utaló határozat aláírása? Kérdem,ha valaki tudja,és szóbaáll velem.

  • Fergeteg11 szerint:

   Szerintem olvasd el figyelmesen ezt:
   http://index.hu/belfold/2016/09/17/ontsunk_tiszta_vizet_a_poharba_kvota-ugyben/
   Majdnem mindent helyretesz. Van benne egy mondat: “A művelet neve »áthelyezés« (relocation).” Ott az “áthelyezés” szóra kattintva van még egy hasznos hivatkozás (2015-ös). Abban vannak azok a számok amiket múltkor én is említettem (az egyiket elszámoltam valami oknál fogva, a cikkben mindenesetre helyes). A 120 ezres keretből kellene kivenni a részét az országnak, ezt támadták meg az Európai Bíróságon (Magyarország nem szavazta meg). Ezen kívül pedig van egy brüsszeli terv, a Dublin-reform:
   “Az Európai Bizottság idén májusban mutatta be, hogy szerinte hogyan kellene átírni a szabályokat. Az uniós országok mérete és nemzeti összterméke (GDP) alapján meghatároznák, hogy egy-egy országnak az EU-ba összesen leadott menedékkérelmek hány százalékát kellene elbírálnia. Ha valamelyiküknél a menedékkérelmek száma átlépné ennek a hányadnak a másfélszeresét, beindulna az osztozkodás, amíg vissza nem térne a szám a »kritikus szint« alá. Vagyis ha mondjuk Magyarországra ne adj’ Isten Ukrajnából kezdenének özönleni a menedékkérők, akkor biztosan túllépnénk a ránk szabott keretet. Ekkor mi is más uniós országokba irányíthatnánk a menedékkérőket, hogy ők bírálják el az ügyüket, és gondoskodjanak azokról, akik jogosultak védelemre. A tagállamok menekültenként 250 ezer euró (77,7 millió forint) »szolidaritási hozzájárulás« ellenében tagadhatnák meg a részvételt ebben az elosztási rendszeren.”
   Hogy ezzel az utóbbival mi a helyzet, nem tudom. Valószínűleg még megmaradt, ahogy a “120 ezres” kötelezettsége is (egyelőre). Mindezek persze nem érintik a népszavazás értelmét, amiről már sokan kifejtették a véleményüket.

   • Szaszi szerint:

    Jó,ez a 120ezer csak előjáték az EU-tól, plusz az elbírálásban lévők itthon,ha nem,bünti.
    De ha maga mellé állít néhány országot,a terv ellen,akkor se biztos hogy változtatnának ezen,ráadásul jön a többi.Azért kíváncsi lennék az említett 3 ország valós összetételére.
    Valami másban törhetné a buksit a vezír,mert ebből kimászni így nem lehet.

   • Kékavian szerint:

    Addig amig az ukrajnai részben magyar(mert azok hamarabb közelebb vannak) másrészt európai kulturáju mégha szerencsétlenségében szintén agresszivebb is mint a afrikai, lybiaiközelkeleti fekete félfekete muszlim horda akiknél a kultura megengedi nők és gyermekek zaklatását!
    Eleve van integrálnivalója MO nak még mindig bőven, bár látom sok cigány család megpróbálja a magyarok életét utánozni, tiszták rendezettek, még a tanulás és a meló ami jöhet, bár volt idő bizony dolgozgattak ők is. Látom a legtöbb önkormányzati munkás(franc tudja ezt a elnevezést 48 ezerért)ők alkotják. Brüsszel meg nyugat hivta meg a világ csóróit akik egymást gyilkolták saját hazájukban is vallási alapon hát gondoskodjanak róluk! NEM nem hagytunk senkit cserben, mert álmunkban nem gondoltuk hogy merkelék ilyen hülyeséget tesznek…nem mi lőttük szét azok otthonait abban igaza van OV nak hogy ott kell segiteni őket ha más ahol vannak a hazájukban! De ha usa szétlővi demokrácia cimszó alatt a fél világot nincs az az ország amelyik ennyi embert megsegiteni tudna! Menjenek innen mert NEM ÚGY VISELKEDNEK ahogy az egy menekülttől elvárható!
    A érzelmi zsarolást lekell rázni mint kutya a vizet!

 3. Big szerint:

  Admin!Naponta olvasom a sok hülye tanácsot.Az iGazság mellőzve! http://magaspart.hu/?p=843 Az alábbiakban egy olvasói levelet adunk közre:
  “Most kezdtem hallgatni egy riport félét Bende Istvánnal ahol többek-közt az alkotmányozásról is szó van. Mindjárt az elején megütötte a fülem az amikor 2011-ben “valakik” az országgyűlés felhasználásával kíséreltet tettek a Magyar Állam felszámolására és a helyébe egy magánállamot akartak létrehozni. Ez nem sikerült nekik, törvényesen nem tudták megtenni ezért megtették törvénytelenül. Az alaptörvénnyel akarták létrehozni ezt a magánállamot ami természetesen érvénytelen…..

  Na most ha ezen elgondolkodunk a továbbiakban is sok-minden kiderül miben sántikálnak a mindenkori kormányok főleg Orbán. Szerintem ez az a PONT illetve kiinduló ok arra, hogy most a népszavazással lemondjunk a döntési jogunkról az októberi népszavazással, és ezzel törvényesítsük az “országgyűlés” (valakik) tejhatalmát illetve döntési jogát na meg az érvénytelen alaptörvényt hivatalos állapotba helyezzük! Nem vagyok jogász sem értelmi megfogalmazója az ilyen csalásoknak de nagyon ajánlom neked meghallgatni ezt a videót mivel te voltál az elsö aki az átverésekre felhívtad a figyelmünket.

  • M szerint:

   Döntési jog!? Maga nem ebben a maffia demokráciában él ? Már nem 26 éve?
   Még hisz a mesékben?

 4. furnan szerint:

  Nem akarok hinni a szemeimnek…! jópofizni akarnak a plakáton, vagy helyesírni nem tudnak a plakát készítői ? ?

  A téma miatt egyik sem kellene…

  Nem vagyok én sem Lőrince Lajos, de azért mégis…… talán tudta, és nem tutta…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.