Valami Amerika…-szerencsére Amerikában!

FEGYVERTELEN FÉRFIT LŐTTEK LE A TULSAI RENDŐRÖK

Úgy látták, hogy a gyanúsított „valamire készül”, és végeztek vele. Az áldozat feltartott kézzel állt.

“Sem a gyanúsítottnál, sem az autójában nem volt fegyver” – mondta Chuck Jordan, Tulsa rendőrfőkapitánya. Sőt, a rendőrségi felvételek alapján a felemelt kezű férfi nem állt ellen a rendőri intézkedésnek, mégis rálőttek, amibe belehalt az áldozat – írja a BBC.
A 40 éves férfit még pénteken este lőtték le az oklahomai Tulsa közelében, miután terepjárójával elakadt útban hazafelé.
A rendőrség szerint Terrence Crutcher nem működött együtt a rendőrökkel, és nem volt hajlandó felszólításra megadni magát. Crutcher a rendőrök utasításának megfelelően feltett kézzel, lassan gyalogolt vissza az autójához. A diszpécser azt mondta, hogy a gyanúsított nem működik együtt, illetve „valamire készül”, ekkor lőttek rá sokkolóval és éles fegyverrel is.


(vs)
Bal-Rad komm: Egészen hihetetlen! Regimentnyi rendőr kisérgeti égen-földön tisztes távolságból a feltartott kezű fegyvertelen autóst, aztán lelövik.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Valami Amerika…-szerencsére Amerikában! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. forradalom! szerint:

  Az amerikai rendőr rendkívül jól képzett.Mindig előbb lő,aztán kérdez.

 2. János szerint:

  Ez egy egyszerű kivégzés volt! A rendszám alapján azonosították, csak egy fehér ember volt, nem egy niggerállat, nem egy ausztrálopitekusz afrikánusz, nem a védett faj egy egyede volt, ezért hát lelőtték mint a kutyát! Ez vár mindanyiunkra , ha nem szállunk szembe a szemita invázióval! “Előre a fajtiszta Afroamerikáért!” – mormolta a kivégző osztag!

 3. scout szerint:

  Szerintem meg az odaszaladó 3. Rendőr lökte meg a rendörnőt az meg véletlenül elsütötte a csúzlit.Formailag totál szabálytalan volt az egész eljárás.Nem hiszem el, hogy valahol is azt tanítanák, hogy kényszer intézkedés alá vont személynél az eljáróknak így egy kupacban kéne lennie.

 4. zls-179 szerint:

  Szerintem meg egy tragédia,az Amerikai Őrült Államok tragédiája ,mely csak fokozódni fog ha csak az emberek ott is fel nem ébrednek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.