A nemzetmegmaradás törvénye

Frank Salter: A sajàt nèp genetikai fennmaradàsàt biztositani

gen

“A multikulturizmus tekintèlyuralomhoz” vezet. Az etnikailag egynemü tàrsadalmak produktivabbak, demokratikusabbak ès szociàlisabbak, mint a mutikulturàlis tàrsadalmak. Ez Frank Salter, ausztràl viselkedèskutato àllàspontja, akivel a Junge Freiheit (Fiatal Szabadsàg) nevü hetilap interjut folytatott.

Kèt rèszlet az èrdekes beszèlgetèsböl:
“A multikulturizmus etnikai konfliktusokhoz vezet. A konfliktus – tàgabb èrtelemben – eröszak, polgàr-hàboru, àllamcsiny ès szecesszio mellett – a politikai ès gazdasàgi szfèràban törtènö polarizàlodàst ès versengèst is magàba foglalja. Ennek a következmènye, hogy a tàrsadalmak, melyek a multikulturizmus mellett foglalnak àllàst, àltalàban egy indokrinàcios (pszichologiailag befolyàsolt) kènyszerszervezetet èpitenek fel, ezzel a vèlemènyszabadsàgot ès a diszkriminàciot kordàban tartjàk.”
“A multikulturàlis tàrsadalom stabil is lehet. De különbsèget kell tennünk a keleti ès a nyugati multikulturizmus között. Az elöbbi a többsèget integràlja a multikulturàlis patronàzs rendszerèbe. Az utobbi pedig a feje tetejère àllitott etnikai hierarchia, aminèl az àllam a kisebbsèg etnocentrizmusàt tàmogatja, ugyanakkor a többsèg etnocentrizmusàt probàlja leèpiteni. Ennek eredmènye egy szövetsèg az àllam ès a szervezett kisebbsèg között a többsèg ellen. A nyugati multikulturizmus lètrejötte a politikai fejlödès döntö pillanata – mègpedig az a pillanat, amikor a nemzetalapito nèp elveszti azon àllam felletti ellenörzèst, amelyet alapitott.”
Salter, aki a müveiben a genetikai fennmaradàs mellett szàll sikra, a multikulturizmus demokratizàlàsàt ohajtja.
Ez azt jelenti: A bevàndorlàst a tovàbbiakban nem szabad mint fegyvert a sajàt nèp ellen hasznàlni. Salter azzal is tisztàban van, hogy a jövöben is kell a nemzetközi migràcioval szàmolni. Ezèrt egy univerzàlis nacionalizmust, mint alternativàt javasol a globalizàcioval ès a soviniszta nacionalizmussal szemben. Az univerzàlis nacionalizmus cèlja a sajàt nèp fennmaradàsànak a biztositàsa.
Mindenfèle expanzios törekvèst ellenez.
(K.W-K)
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A nemzetmegmaradás törvénye bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Nagy az áthallás a Csóri Sándor temetése és az írás gondolata között!A történelmi tények azt bizonyítják,hogy amost magaát nemzetinek nevezett oldal nemzetáruló és a magát kommunistának bélyegző oldal a népfenntartó.Nyilvánvaló,hogy Biszku a nép és nemzeti és ezek a nemzet árulói.Tényekben nem lehet hazudni.,Biszku a dolgozókért harcolt és ők vannak 9 millióan,Csóri a harácsolókért,ha zaidók,ha nem azok.Csóri a magántulajdon szentségét a dolgozóknak nyomort okozó magán tulajdonért küzdött egész életében.A miniszterelnök jelenlétében nemzetiszínű kötélen leeresztve tették a földbe.Biszku hanvait a szél hordja szerteszét ebben az országban. Biszku jólétet teremtett a dolgozóknak ,a munkásnak a parasztnak azok akarata ellenére,Csóri profitot a tolvaj harácsolóknak.Mekkora különbség. Biszku forradalmár az új világrend hírnöke,aki az emberek jólétéért küzdött, Csóri a kripta szag maga.Nyugodjanak békében.Mind a ketten Magyarok voltak!

 2. zombi szerint:

  Nem azért hozták be ide őket ,hogy épségbe fogtok megmaradni ??
  CSAK NEM GONDOLJÁTOK KOMOLYAN ???
  Szexuális zaklatás ,nemi erőszak szükségszerűségnek van nyilvànitva ,SŐT!!
  10 éves korig nem büntethető ENSZ .
  MOST, GOMBOT VARRNI ??

  TITOS TILTANI
  http://www.agoravox.tv/tribune-libre/article/la-declaration-internationale-des-70630
  Nem tudok minden lefordittani .. hosszu !!

  • vitorla123 szerint:

   Egyszerűbb a cigány mondás!”Az “Embernek igaza vót mikor megbaszta az anyját:megkívánta!”

   • zombi szerint:

    @vitorla
    Ngyon igy van , mindenki vegye tudomasul hogy , nem babra megy itt a jaték

    gáz van ! nagyon !
    védje meg magát mindenki ahogy tud

   • V.kutya szerint:

    Számomra még mindig fő kérdés az: melyik a nagyobb veszély nekünk, a migráncsos, vagy Orbánék nagytőkései?
    A gond az, hogy tőkésekkel már volt dolgom, és bizton állíthatom, nagyon nagy gecik, pont olyan, mint Orbán. Migráncsost még nem láttam közelről, nem volt vele dolgom. Tehát e tekintetben, mint veszélyforrás, a tőkések abszolút előnyben vannak jelenleg, és velük nem riogatnak a nemzettestvéreink. Tehát megint a dimitrovi meghatározás marad érvényben, a fasizmus a tőke legreakciósabb formája, jelenleg ezt éljük meg a sárga mellényes utcai, nyílt munkatáborokkal (a migráncsosok ennek a “pénznek” a többszörösét kapják Orbántól).

 3. Azorka1861 szerint:

  És akkor ott van egy másik prominens zsidó személyiség, Barbara Lerner Spectre, a Paideia – The European Institute for Jewish Studies in Sweden alapítója és igazgatója. Szerinte:
  “Miénk, zsidóké a vezető szerep Európa multikulturálissá változtatásában (…)
  azt hiszem, hogy mi részesei leszünk ennek a fájdalommal járó átváltozásnak, aminek be kell következnie. Európa többé nem lesz az az egyszínű társadalmak összessége, mint amilyen egykoron, a múlt században volt. A zsidók lesznek ennek (az átváltozásnak) a középpontjában. Európa számára ez egy hatalmas átváltozás, aminek meg kell történnie. (Az európaiak) most mennek át egy multikulturális módba; ránk, zsidókra pedig neheztelni fognak a vezető szerepünk miatt. Azonban ez a (zsidók általi) vezető szerep, valamint az az átváltozás nélkül Európa nem fog fennmaradni.”
  Forrás: https://kuruc.info/r/39/112224

 4. Azorka1861 szerint:

  zombi videojàn làthato kèt szemèlyröl Rodrigo Duterte-nek, Fülöpszigetek
  elnökènek a vèlemènye; Obama-t kurafinak, Ban Ki-Moont pedig tökfilkonak
  nevezte.

 5. zombi szerint:

  Azorka1861
  Nem egy hüllő fajta a Rodrigo Duterte ,szembe szàlt a babilon szajhák ellen ! védi a hazaját .
  Màr is, az első feladata ,hadat üzent a drog dealereknek .

  http://www.lemonde.fr/asie-pacifique/article/2016/08/04/la-guerre-sale-de-rodrigo-duterte-contre-la-drogue_4978355_3216.html

 6. Tarna szerint:

  “DISZNÓBŐRBE a MUSZLIMOT!”
  45 x gyorsabban szaporodnak, mint a fehér európaiak.
  50 év múlva még 1 milliárddal többen lesznek.
  Már most sincs elég vizük, ennivalójuk, de az eszükbe sem jut, hogy saját maguk csinálják a bajt és hoznak nyomorúságot a világra.
  Persze Európába hiába jönnek, mert itt életteret nem tudnak foglalni a hitvány analfabéták.
  Hallgassátok meg, Maróth Miklós előadását, briliáns elemzését.

 7. Kinizsikövetője szerint:

  Nagyon jó a cikk. Minél több ilyen cikk jó lenne!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.