Ámítás

A Kétfarkú Kutya Pártnál csak egyvalakik teszik nevetségesebbé a kampányt: maguk a fideszesek

Az ember szíve szakad meg, hogy már csak másfél hét van hátra a népszavazási kampányból. Pedig milyen tanulságos lenne megnézni, hogy meddig jutnánk, ha még egy hónapig tartana a kampány. Bár ha sikerül tartani a jelenlegi tempót, akkor még ez a hátralevő tíz nap is tartogat borzongató mélységeket.

A tegnap például különösen sokat segített abban, hogy tisztábban lássuk, milyen kép is él a Fideszben – nem is annyira a migránsokról, mint inkább az átlagos magyar választóról.

siko

Simonka György képviselő tartott fórumot, aki ellen állítólag az ügyészség is vizsgálódik, de ez most mellékszál, ráadásul, ha véletlenül kiderülne róla, hogy tényleg korrupt, lássuk be, annak is kicsi lenne a meglepetésfaktora. Ha van egyáltalán Simonkához köthető egyedi teljesítmény, az az eredeti válasza arra a kérdésre, hogy miért nem írta be a házát a vagyonnyilatkozatába: „úgyis mindenki tudja, hogy abban élek”.
Szóval Simonka a fórumon elmesélte, hogy ebbe a bizonyos házba próbál minden este „erejét megfeszítve hazaérni az esti közös imádságra” négy és fél éves kisfiával és másfél éves kislányával. Amikor aztán velük összebújva imádkozik, arra gondol, lehet, hogy – szó szerinti idézet következik – „15 év múlva az én kicsi lányom elviszi egy muszlim ember harmadik feleségnek”.
Mélyen átérezve a képviselő úr fájdalmát, csak arra tudom biztatni, imádkozzék, hogy az illető muszlim ember legalább letelepedési kötvényes legyen.
Miközben Simonka képviselő a magyar stand-up comedy megújításán fáradozik, és a maga bizarrságában inkább szórakoztató, addig hozzá képest Ablonczy kolléga fatornyos hazájában, Csepelen azonnal torokra támadnak. Két csepeli fideszes önkormányzati képviselő írt egy beadványt, amely szerint azért kell elmenni és nemmel szavazni, mert különben az EU majd kitelepítteti a csepeli önkormányzati lakásokból a jelenlegi bérlőket, hogy legyen helyük a kvótamigránsoknak. Vagyis az illegális határátlépők elveszik a rendes csepeliek otthonait.
Az ember azt gondolná, hogy nincs lejjebb, de hát ezt gondolta akkor is, amikor azzal riogattak, hogy a migránsok miatt ugrik a cigányok segélye, vagy hogy a baloldali városvezetők titokban megegyeznek Brüsszellel, szóval biztos lesz még ennél is gusztustalanabb.
Tíz nap nagy idő. Meg azon is el lehet gondolkodni, hogy a Fideszben vajon mivel veszik rá a politikusaikat, hogy – racionális érvek közvetítése helyett – ezt műveljék.
(valasz)
Bal-Rad komm: A döbrögista fórumok jámbor hallgatóságában pedig senki nincs, aki arra gondolna: dehát itt a qrmányzó maffia potentátja retteg és rettegtet! Hát ha ilyen nagy a veszély-akkor mint qrmányzó erők-MIÉRT NEM INTÉZKEDNEK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ámítás bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. IB szerint:

  Lássuk be az a kitelepités dolog nem is annyira hülyeség..svédországban már elkezdödött elöfordul bizony sürün hogy egyedülállo anyát a gyerekével kiraknak és egy migráns család költözik be…a civilszervezetek meg az eu követeli hogy a migráncsok “emberi” körülményeket kapjanak a libsi kormányok meg teljesitik….
  szomáliában jo volt nekik a sárkunyho is itt étkezös lakás mindenkinek külön szoba kell..

  • Nagy T szerint:

   Aztán ki telepiti ki őket? Brüsszel?
   NEM! A város vezetése
   Tehát tegyük fel, itt is ilyen lesz, akkor ki is fog dönteni erről Csepelen?
   Hát a csepeli város vezetés….

 2. petymeg szerint:

  Miből gondolja,hogy vár tizenöt évet, már öt év mulva elviszi a hárembe vagy eladja.

 3. Anonymous visszatér szerint:

  Sok igazság van abban amit Ángyán József az október 2-ai szavazással kapcsolatosan mond: http://alfahir.hu/angyan_jozsef_a_lelkiismeretem_tiszta_maradhatott_onkent_es_idejeben_alltam_fel

 4. ..... szerint:

  A 16 ezer letelepedési kötvényes orosz és kinai származású 96 %-ban. Tehát azok közt kevés arab marad, azok is a jobbak, mert sok pénzükkel tudtak scak ide jönni.

  • szigony szerint:

   Azt tudni kell, hogy a ‘ kötvény ‘ egy kölcsön, azt vissza kell fizetnünk ( várhatólag egy későbbi kormányzat alatt ) .

   Ebből a konstrukcióból csak a közvetítők ( csókosok ! ) jönnek ki jól, hiszen a jövedelmük – eddig – már többszáz milliárdra rúg !

   A személyekre vonatkozó károk pedig – számunkra – ismeretlenek, azok majd később kerülnek ‘ kék fénybe ‘ ! ( ha egyáltalán, mert lehet, hogy nem derül ki semmi róluk ! )

 5. V.kutya szerint:

  Nehogy már Svédországgal foglalkozzanak tisztelt nemzettestvéreink! Foglalkoznátok inkább a saját véreinkkel, akikkel ez a cigány horda itthon, a parlement nevű kuplerájban így bánik el a külföldre menekült, adófizető magyarjainkkal. Dehogyis hívják haza őket, jönnek helyettük ukrán mingráncsosok tömegei, töredék pénzért, ez olcsóbb, mint hazahívni a véreinket, külföldről. Bizony, nemzettestvérek, így működik a hivatalos magyar nacionalizmus (lánykori nevén fasizmus), amely mindenkor a leghűségesebb kiszolgálója a tőkéseknek (Dimitrov), legyen a tőkés akár nemzethy, akár zsidó!
  Nem adunk pénzt a magyarnak, sőt, elkergetjük, mert “lusta, és követelőző” (smitttmaca), inkább hozunk helyettük ugyanannyi pénzből ötször annyi ukránt.
  http://index.hu/gazdasag/allas/2016/09/22/ukran_migransokat_hoz_a_kormany_az_orszagba_titokban/

  • vitorla123 szerint:

   Erről írtok évek óta.A harácsolónak,ha zsidó ha nem egy a fontos,hogy a másik magyar aki nem harácsoló,nyomorogjon.A fejlett és gépesített világban nincs értelme a felhalmozott vagyonnak.Csak arra jó hogy a másik embert lealázza.Hasonlít az önkielégítéshez!Egyedül”baszni” nagyon jó!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.