Aki fizet!-az nem migráns

A kormány afrikai gazdagoknak kínál letelepedést

naf

„Szerezzen állandó lakhelyet önnek és családjának az Európai Unióban!” – így kezdődik a magyar kormány kétoldalas hirdetése, ami a NewAfrican magazin legfrissebb számában toboroz afrikai bevándorlókat.

A hirdetéshez mellékelt szöveges anyagban megszólal Garamvölgyi Balázs bahreini konzul, és elmondja, hogy a program elsősorban a közép- és felsőosztálybelieket célozza meg.

naf1

Nem foglalkoznak a “hamis” reklámkampánnyal
Nem foglalkoztak még a letelepedési kötvények hamis reklámkampányával, amint konkrét információi lesznek, tájékoztatni fogja a sajtót – mondta Bánki Erik, az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke a Hír Tv-nek.
Megírtuk, korábban egy kanadai reklámfilmben azt állították, hogy útlevelet és állampolgárságot is kaphatnak azok, akik magyar letelepedési kötvényt vásárolnak. Hozzátették, nem kell hazánkban élni, viszont nyelvvizsgát kell tenni a hatályos jogszabályok szerint, ám ez hamarosan változhat. A Kormányzati Tájékoztatási Központ később ezt tagadta. Az értékesítő cégeket az Országgyűlés gazdasági bizottsága jelölte ki. A letelepedési kötvényekről lapunk már megírta, július 1-től eltörölte a kormány a szabályozásból azt a korábbi kitételt, miszerint a kötvényt jegyző külföldiek először csak tartózkodási engedélyt kapnak, és csak fél év tartózkodás után kapják meg a letelepedési engedélyt.
(nepszava)
Bal-Rad komm: A “…szöveges anyagban megszólal Garamvölgyi Balázs bahreini konzul…”
-Igen-igen! Ő az, aki Rasi hercegnő és hites ura csokitúrájánál is ott volt.
De most ez csak egy mellékes dolog. A lényeg:
1.-Varga miniszter hozzáfogott a munkaerő utánpótláshoz. Európai kultúrkörből merítve.

naf2

2.-Valójában a reklám az Afrikából menekülő búrokat célozza meg!
3.-A “magyar” Országgyűlés példát mutat. SAJÁT HATÁSKÖRBEN szervezi a migrációt!
De lehet hogy más a lényeg! Ha van jó sok pénzed-nem számít ki vagy?-mi vagy! Semjén magyarrá tesz! Az Új Nemmzetthy Elyth kebelére ölel. Bárkit! Csak hozd a pénzed. Még kamatot is fizet utána Döbrögisztán kincstára. Közpénzből természetesen.
ÜZENJÜK (üzenik!) BRÜSSZELNEK: EBBEN A KÉRDÉSBEN MI (“ŐK”) DÖNTÜNK!
A MAGYAROKNAK meg majd elmondják: EZEK NEM MIGRÁNSOK! Ezek befektetők! A NER üzletfelei!

pat

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Aki fizet!-az nem migráns bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Balázs szerint:

  Hello Admin.
  Nem kukacoskodni akarok, de a “Gain permanent residency” nem „Szerezzen állandó lakhelyet” jelent, hanem csupán afféle magyar “zöld kártyára”, állandó tartózkodási engedélyre utal.
  Nyilván nem olcsó, így feltehetöleg akiket ez céloz, nem lesznek rászorulva a menekült táborokra.
  Ha pedig ez tényleg a búroknak szól….akkor ez nagyon jó hír!!!
  A fogyatkozó fehér magyar lakosságot te kivel potólnád??
  Ök egy két generáción belül integrálódnának, nem úgy mint Kolompárék vagy Ahmedék.
  Értem én, ha “döbrögizel” egy jót…akkor enyhülhet a merevedési zavarod, de olyan kormány a világon nincs ami csak rosszat tenne.

  Admin:

  Kivel pótolnám?

  HÁT SEMMI ESETRE SEM GYARMATOSÍTÓKKAL! Semmi estre sem olyanokkal, akik más népek leigázásában találták meg ANYAGI BOLDOGULÁSUKAT! Még ha azok feketék is! Nekünk nem lehet fölkent feladatunk mindenféle kalandor népség mentése csak azért, mert fehérbőrűek!

  De van megoldás! FELELŐS NEMZETPOLITIKÁNAK HÍVJÁK! Ami nem egy-két évtized alatt, de eredményes lenne. Persze ahhoz fundamentális társadalmi változás kellene!

  • Balázs szerint:

   (az meg kritikán aluli, hogy a búrokat két ilyen fotóval “illusztrálod” a szinük nagyon nem stimmel)

   • Fergeteg11 szerint:

    Ez a vallettai csúcs gyakorlati megvalósítása (a NER újabb befektetése révén), amit a magyar fél sem tagadott meg annak idején:
    “Az uniós és az afrikai vezetők a 2015. november 11-12-i vallettai találkozójukon megállapodtak abban, hogy támogatni kell a migrációnak és a mobilitásnak az európai és az afrikai országok közötti jogszerű csatornáit is.”
    [nem engedi elküldeni a hivatkozást]
    Ennyit a kultúrák távolságáról. A pénz nyilván elmossa a vezetőink szerint (a meghívó természetesen nemcsak búrokra vonatkozik, hanem bármely afrikaira is).

  • Balázs szerint:

   Felelös nemzetpolitika alatt mit értessz? Kötelezö 3 gyerek a magyaroknak.
   A cigánylányokat meg elkötni 14 évesen?
   Ez kéne a sikerhez.
   De nem kizárt, hogy ebböl lenne egy “kis” ajvék.
   Esetleg megkérni Putykót, hogy vigye el a KMK-kat osztály-kirándulni Szibériába?
   Ez is megoldás lenne.
   Világositsd meg elmém oh Admin! Mi a teendö?

   Admin:

   Van amiben lényegre tapintottál, van amiben mellélőttél.

   Én csak a “mellélövőshöz” fűzném hozzá: a Ratkó-korszak után IS szépen növekedett a MAGYAROK SZÜLETÉSSZÁMA! Társadalompolitika-gazdaságpolitika-szociálpolitika összehangolása, és némi diktatúra.

   Viszont-hogy teljes legyen a kép-egyedül nem megy!

   A KMK-ról: lettem én olyan fasisztának kikiáltva az ötlet miatt (itt van valahol a Bal-Rad-on) hogy ihaj! Mert ezt majdnem telibe találtad!

  • V.kutya szerint:

   Bezzeg ha Gyurcsány csinálta volna úgy 2004-6 között, lett volna hazaárulózás!
   Cigánybanda!
   Aki pedig ezeknek nyal, azok a cigány s.gge alatt vannak, jó étvágyat hozzá!

  • Sub Zero szerint:

   Admin! A Búrok ősei 400 éve mentek Dél Afrikába! A Búrok földműveléssel foglalkoznak, a nevük jelentése paraszt. Mi a bajod velük? Utálják a négereket? Nem véletlenül. Cigányozol Te is éppen eleget, mellesleg jogos okkal.
   Ratkó korszak. Csikorgó fogakkal, de el kell ismernem helyes intézkedések voltak. Nem régiben jártam egy Tisza menti általános iskolában és volt időm nézegetni az osztálytablókat. Az 1974-ben végzett osztályokban volt legalább 25-25 gyerek és nem volt közöttük cigány. A 2010 utáni tablókon évfolyamonként már csak egy osztály volt 15 gyerekkel és nem volt közöttük magyar! Na akkor jutott eszembe Ratkó Anna. Én a “Ratkó unokák” korosztályához tartozom. Emlékszem, hogy az általánosban a “D” osztályba jártam. Az évfolyamban 1 cigányra emlékszem.

   Admin:

   Én ’69-ben végeztem az általánosban. Nyolcvanketted magammal. Emlékeim szerinnt KETTŐ “X-faktoros” vot.
   Ma ugyanabban az iskolában ÖSSZESEN ÖTVEN GYEREK VÉGEZ! Az arány 60/40 ODA!

   A búrokról: HÓDÍTANI MENTEK ODA! Mert a hollandok Európában eléggé gyengécskék voltak ahhoz, hogy itt terjeszkedjenek! NÁLUNK AZIDŐTÁJT a labancok hódítottak! (Bár ők nem földművelésben utaztak!-az igaz!)

   A JELLEM A LÉNYEG! Egy rablójellem Európába visszatérve is rablójellem marad! EZEKNEK A MAGYAR FÖLD KELL!

   A MAGYAROK IS TUDNAK FÖLDET MŰVELNI! CSAK NEKIK NEM JUT!

   De mit szólnál ahhoz, hogy ha a búrok INKÁBB HAZAMENNÉNEK HOLLANDIÁBA!-és a rengeteg négerüket küldenék vissza?

   Vagy ahhoz, hogy románokkal pótoljuk a magyar veszteségeket!

   • Sub Zero szerint:

    Románokkal semmiképpen, mert van egy nagyon rossz történelmi tapasztalatunk. A Búrokkal ez nem lehet gond. Hollandoknak nem kellenek, pedig arányokat nézve lehet, hogy több Búr hal meg most Dél Afrikában, mint Szíriában szír! Népirtás folyik, amit elhallgatnak. Nem kellenek az EU-ba, mert fehér emberek, hagyományosan európai értékrenddel, gyökerekkel. Innen közelítsük meg a dolgot.

 2. János szerint:

  “A fogyatkozó fehér magyar lakosságot te kivel potólnád?” Hát például azzal lehetne pótolni, hogy az állam pénzén végzett gyermekgyilkosságokat beszüntetném! A gyilkos cigányt, a svájci frank alapon rabló zsidót elengedik, pedig bűnösök! A meg sem született gyermekeket pedig milliószámra gyilkolják itt Magyarországon! Ma! 1956-óta 7.000.000 magyar gyereket öltek meg! Ott a fogyatkozó magyarság! Csak 2015-ben több mint 30.000 magyar gyereket öltek meg Magyarországon a mi adónkból ezek a liberális vadállatok! A főcigány még büszke is “nem 80.000-et öltünk meg csak fele annyit! De cigány, meg zsidaóóóóó egysevaóóóóóót közöttük! Vartyogta! 2006 és 2016 között az EU-ban 20.000.000 gyermeket végeztek ki soros liberális kutyái! Abortusz címén! Itt a fogyatkozó lakosság Balázska! Kotródj vissza az óvodába, papírlapokat színezni, ott akadt el a szellemi fejődésed!

  • Balázs szerint:

   Te Jani…az abortusz nem kötelezö. 1956-tól (a Kádár korszak?) 1989-en át 2016-ig 7 millió magzatot végeztek ki?
   Akkor itt a Kádár a legsárosabb?? Itt minden vezetö a soros gyuri kutyája volt?
   Ovodába elég sürün járok a gyerekekért, egy se lett elabortálva.
   Ja! és nem vagyok se cigány se zsidó, nem adtam senkinek svájci frank alapú hitelt ill. nem öltem meg senkit.
   A kommunista idökben nem az én utasításomra fizette az állam a terhesség megszakítást és ilyen befolyásom manapság sincs a dolgom menetére.
   Téged meg arra kérlek Jani, hogy kapd be a [email protected] (te vén hülye)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.