Amerika vérzik

Szükségállapotot hirdettek szerdán az egyesült államokbeli Charlotte-ban, miután ismét erőszakig fajuló tiltakozások voltak amiatt, hogy egy rendőr intézkedés közben lelőtt egy afroamerikai férfit.

ch

Észak-Karolina állam kormányzója, Pat McCrory bejelentette, hogy a nemzeti gárda és az autópálya-rendőrség egységeit küldik erősítésként a városba járőrözésre.
A szükségállapot bevezetésére azután került sor, hogy helyi idő szerint szerda este a rendőrség könnygázt és gumilövedékeket vetett be több száz tüntető ellen, akik egy békésen megemlékező tömegből váltak ki és kezdtek randalírozni a város utcáin.

Egy tüntető súlyosan megsebesült a zavargások alatt. A polgármesteri hivatal egy közleményében azt írta, hogy a férfi belehalt a sebesülésébe, később azonban ezt úgy módosították, hogy válságos állapotban van. Helyi illetékesek közlése szerint a férfit nem rendőrségi lövedék találta el.
Hat rendőr könnyebben megsebesült a tüntetőkkel folytatott összecsapásban, egy tüntető pedig egy élő adásban tudósító riportert ütött le.
Az észak-karolinai városban kedden a rendőrök intézkedés közben lőttek agyon egy 43 éves fekete férfit. A rendőrség szerint a férfinél fegyver volt, az áldozat családja azonban ezt vitatja. Az első zavargások kedden este törtek ki a városban, 16 rendőr megsebesült.

Meghalt egy tüntető
A rendőrség könnygázt és gumilövedékeket vetett be a több száz tüntető ellen, akik egy békésen megemlékező tömegből váltak ki és kezdtek randalírozni a város utcáin.
Egy tüntető súlyosan megsebesült a zavargások alatt, és kórházba szállítását követően meghalt. Helyi illetékesek közlése szerint a férfi halálát nem a rendőrségi fellépés okozta. Hat rendőr könnyebben megsebesült a tüntetőkkel folytatott összecsapásban, egy tüntető pedig egy élő adásban tudósító riportert ütött le.
Az észak-karolinai városban kedden a rendőrök intézkedés közben lőttek agyon egy 43 éves fekete férfit. A rendőrség szerint a férfinél fegyver volt, az áldozat családja azonban ezt vitatja. Az első zavargások kedden este törtek ki a városban, 16 rendőr megsebesült.

(Forrás:MH)
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Amerika vérzik bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Vászoly szerint:

  ez a videó készülhetett volna akár Európában is.
  Mindig és mindenütt a hiperpigmentáltak (arabok, cigányok, niggerek) lázonganak, törnek zúznak és őrjöngenek.

 2. Szaszi szerint:

  De akár készülhetett volna a TV székháznál is.
  Valószínű a kiképzett csürhe csinálja a fesztivált,csendes megemlékezés volt ott.
  Helyi hírek
  https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.charlotteobserver.com/&prev=search

 3. Élőfa szerint:

  Még a jövőnk.infon volt egy cikk annó, hogy amerika, mármint az USA darabokra fog esni, lesz kínai része a partvidéken, lesz latin része a határon, és lesz még több másik is, pl angolszász, meg talán fekete is.

 4. Élőfa szerint:

  Újabban ezt a Trumpot reklámozza boldog-boldogtalan, bár nem hiszem, hogy forradalmat, vagy szabadságharcot csinálna.A Ron Paulról, meg a fiáról, Rand Paulról most nem beszél senki hazai jobboldali.

  • Élőfa szerint:

   Sőt, a Tea Party-s Sarah Palinról sem beszél már senki. Gyakorlatilag semmit sem tudunk amerika(az USA) politikai életéről.

 5. Vak Bottyán szerint:

  Majd megtanulják a patkány neokónok, hogy meddig lehet lövöldözgetni. Ez nem a vurstli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.